دیوان ادز
02182801861

آشنایی با مانیتایز یوتیوب | Monetize Youtube

۱۴۰۳/۱۰/۱۰

کسب درآمد دلاری از یوتیوب و مانیتایز شدن چنل، اصلا آسون نیست. ولی من همه‌ی نکاتشو براتون نوشتم.

ممکن است تولید محتوا در یوتیوب را صرفا برای علایق شخصی انجام دهید و یا قصد شما استفاده از مارکتینگ یوتیوب باشد. در هر حال فرقی نمی‌کند، چرا که مانیتایز شدن چنل یوتیوب شما را قلقلک می‌دهد تا شانستان را برای کسب درآمد از یوتیوب محک بزنید.

مانیتایز شدن چنل یوتیوب به معنای واجد شرایط شدن چنل برای کسب درآمد از یوتیوب است.

برای رسیدن به این هدف باید شرایط مانیتایز یوتیوب را داشته باشید.

در این مقاله علاوه بر توضیح مفهوم مانیتایز، شرایط رسیدن به آن را نیز بررسی خواهیم کرد.

حتی کسب و کارهایی که تنها برای مارکتینگ در یوتیوب فعال هستند هم بد نیست این موقعیت را برای کسب و کارشان ایجاد کنند چرا که درآمد از یوتیوب هرچند اندک، اما می‌شود روی آن حساب کرد . مخصوصا اگر برند نو ظهوری هستید سعی کنید تا خیلی زود به آستانه‌ی کسب درآمد برسید! 

اما بیایید تا پیش از شروع مقاله یک مثال جالب را بررسی کنیم، به خاطر دارم که در دوران دانشگاه برای عضویت در انجمن علمی دانشجویی باید شرایط خاصی را رعایت می‌کردیم و اگر در نهایت پذیرفته می‌شدیم آفرهای جذابی از سمت دانشگاه به دست می‌آوردیم.

مثلا اولین شرط ورود، مطالعه‌ی 5 کتاب اصلی ادبیات فرانسه بود، چرا که اعضای انجمن علمی ادبیات فرانسه باید سر رشته‌ای از نویسندگان و نوع رویکردشان می‌داشتند.

و شرط دوم دانستن زبان فرانسه تا سطح متوسط بود چرا که توقع می‌رفت این اعضا بتوانند کمی از کتب زبان اصلی را بخوانند. تمام این شروط برای این بود که حضور اعضا برای انجمن و سایر دانشجویان مفید و کاربردی باشد.

یوتیوب هم برای آنکه شما را به کسب درآمد از یوتیوب برساند قوانینی را وضع کرده تا از کیفیت محتوای چنل شما اطمینان پیدا کند و مطمئن شود که مخاطبان شما را دنبال می‌کنند و به چنل شما علاقمند هستند.

شرایط مانیتایز شدن یوتیوب

همانطور که گفتیم مانیتایز یوتیوب یعنی واجد شرایط شدن برای کسب درآمد از یوتیوب بعد از داشتن یک سری شرایط.

شرایط مانیتایز شدن یوتیوب فقط به تعداد بازدید ویدیو یوتیوب و تعداد سابسکرایب‌ها محدود نمی‌شود، اما این دو اصلی‌ترین معیار هستند.

برای آن‌که کانال شما مانیتایز شود – یا به اصطلاح واجد شرایط کسب درآمد از یوتیوب باشد:

  •  1000 سابسکرایب (Subscriber) 
  • 4000 ساعت زمان تماشا ویدیو، در همه ویدیوها طی 12 ماه گذشته

یا

  • 10 میلیون بازدید در  Shorts طی 90 روز گذشته
یک نکته‌ی مهم وجود دارد که باید به آن توجه کنید، بعد از درخواست مانیتایز، چنل شما بررسی می‌شود و اگر محتوای کپی شده داشته باشید از مجموع Watch Time شما کسر خواهد شد. و یا بعد از بررسی چنل، ممکن است تعدادی از سابسکرایبرهای شما فیک در نظر گرفته شده و از چنل حذف شوند. در نتیجه ممکن است بعد از بررسی از آستانه‌ی کسب درآمد فاصله بگیرید.

خب تا اینجا اگر دو مورد اول و یا مورد آخر را به تنهایی داشته باشید واجد شرایط مانیتایز می‌شوید و بعد از بررسی و تایید چنل، از درآمد تبلیغات چنل سهمی خواهید داشت که به شما تعلق می‌گیرد.
در سال 2020 یوتیوب اعلام کرد که ممکن است تبلیغات را در چنل هایی که هنو زمانیتایز نشده اند هم اجرا کند! یعنی برای مثال حتی اگر تنها 10 دنبال کننده در یوتیوب داشته باشید و یک ویدیو تولید کرده باشید، باز هم یوتیوب روی ویدیوهای شما کمپین‌های تبلیغاتی را اجرا می‌کند. اما چون چنل شما مانیتایز نشده، سهمی از این درآمد نخواهید داشت.

همچنین بعد از مانیتایز شدن اگر کاربرانی که اکانت پرمیوم یوتیوب را دارند، ویدیوی شما را تماشا کنند هم درآمدی از اشتراک آنان به شما تعلق خواهد گرفت. نکته‌ی جالب دیگری که باید بدانید این است که، بعد از مانیتایز شدن می‌توانید مدیریتی بر موضوع تبلیغاتی که در چنل شما اجرا می‌شود داشته باشید. برای مثال محتوای کانال شما آموزشی است، پس تبلیغ دوره‌های آموزشی را مجاز می‌کنید.

در نهایت اما این یوتیوب است که تشخیص می‌دهد چه کمپینی در چنل شما اجرا شود، اما آپدیت‌های اخیر یوتیوب بر شخصی سازی تبلیغات بوده است. برای مثال به نفع مخاطبان و تبلیغ دهندگان است که موضوع تبلیغات و محتوای چنل به هم نزدیک باشد. نه آنکه وسط یک ویدیوی آموزشی، شما تبلیغ یک شامپوی نرم کننده‌ی مو را ببینید!

در اینجا پیشنهاد می‌شود:

Static Image
تبلیغات یوتیوب

یوتیوب بزرگترین و پربازدیدترین موتور جستجوی ویدیویی جهان، روزانه میزبان میلیاردها بازدید کننده است. با تبلیغات یوتیوب، این فرصت را دارید تا مخاطبانتان را به راحتی پیدا کنید.

یوتیوب از سال 2023 یک سطح ساده‌تر برای کسب درآمد چنل اضافه کرد که به تولید کنندگان محتوا اجازه داد از حمایت مالی طرفداران و بعضی از دیگر امکانات استفاده کنند، اما از درآمد تبلیغات سهمی نخواهند داشت.

برای واجد شرایط شدن در این سطح باید:

  • 500 سابسکرایب  (Subscriber)
  • 3 ویدیوی عمومی که در 90 روز گذشته آپلود شده باشد
  • 3000 ساعت زمان تماشا در همه ویدیوها طی 12 ماه گذشته

        یا

  • 3 میلیون بازدید ویدیو short در 90 روز گذشته

حالا که دانستید شرایط مانیتایز یوتیوب به چه شکل است، برای کسب درآمد از تبلیغاتی که بر روی ویدیوهای شما اجرا می‌شود باید در برنامه شریک یوتیوب یا همان YPP- YouTube Partner Program عضو شوید.

برای مخاطبانی که با این برنامه آشنا نیستند توضیحی را در ادامه مقاله آماده کرده‌ام.

در اینجا پیشنهاد می‌شود:

صفر تا صد یوتیوب مارکتینگ | استراتژی 2024

برنامه شراکت یوتیوب | YPP- YouTube Partner Program چیست؟

در واقع YPP- YouTube Partner Program برنامه‌ای است که به فعالان تولید محتوا در یوتیوب این امکان را می‌دهد که از یوتیوب کسب درآمد کنند. به بیان دیگر، وقتی یک کانال به این برنامه بپیوندد و تایید هم شود می‌تواند از محتوایی که تولید کرده درآمدزایی کند.

البته فراموش نکنید که پیوستن به YPP بعد از داشتن شرایط اولیه، یعنی 1000 سابسکرایب + 4000 ساعت تماشای ویدیو در  12 ماه گذشته همچنین رعایت قوانین و خط و مشی های گوگل و داشتن حساب گوگل ادسنس ممکن است.

حال که صحبت از ادسنس شد پیشنهاد می‌کنم مقاله دیگر ما درباره گوگل ادسنس چیست و چگونه از آن درآمد کسب کنیم را بخوانید.

از دیگر امکانات پیوستن به YPP امکان استفاده از تبلیغات اسپانسری است. به این صورت که با دیگر برندها و شرکت‌ها همکاری کنید و از محتوای تبلیغاتی به درآمد برسید.

 اگر عضو YPP نشویم چه اتفاقی می‌افتد؟

 نکته مهم اینجاست که پیوستن به YPP به هدف شما بستگی دارد. اگر به دنبال کسب درآمد از یوتیوب نیستید و تنها قصد شما از تولید محتوا در یوتیوب، مارکتینگ و یا پروموت برند شخصی شماست هیچ اجباری به عضویت در YPP ندارید.

اما پیشنهاد ما عضویت در این برنامه است، حالا که یوتیوب از ویدیوهای شما برای اجرای تبلیغ استفاده می‌کند، چرا نباید از قابلیت کسب درآمد از یوتیوب استفاده کنید؟

در اینجا پیشنهاد می‌شود:

روش‌های افزایش سابسکرایب یوتیوب | 2024

قوانین مانیتایز شدن کانال یوتیوب

بجز مواردی که در بالا گفتیم، قوانین دیگری وجود دارد که باید رعایت کنید. این قوانین را در ادامه‌ی مقاله با توضیحات دقیق آورده‌ام پس همراه من باشید.

1. موقعیت جغرافیایی!

برنامه‌ی YPP یوتیوب در اکثر کشورها در دسترس است اما کشورهایی هستند که امکان استفاده از YPP را ندارند. قطعا که ایران از کشور‌های تحریم شده از جانب گوگل است در نتیجه استفاده از برنامه‌های زیر مجموعه‌ی گوگل از جمله یوتیوب برای ایرانیان دردسر ساز می‌شود.

ایرانیان برای عضویت در YPP و نقد کردن درآمد یوتیوب، از شرکت‌های واسط استفاده می‌کنند و با کمک این شرکت‌ها به درآمد خود می‌رسند.
شرکت‌هایی که به ایرانیان خدمات نقد کردن درآمد از یوتیوب را ارائه می‌کنند، امکان این را دارند که چنل را به ادسنس خود اضافه کرده و درآمد حاصل را با کسر کارمزد مشخص به دست مالک چنل برسانند.

البته این موضوعی پیچیده است که در ادامه به طور کامل به شما توضیح خواهم داد.

2. داشتن یک حساب ادسنس AdSense

بعد از اشتراک در YPP باید یک حساب Google AdSense به کانال یوتیوب خود متصل کنید. این حساب امکان دریافت درآمد یوتیوب را به شما می‌دهد. البته همانطور که در بالا گفته شد ایرانیان نمی‌توانند به طور مستقیم حساب ادسنس داشته باشند و به ناچار باید با شرکت های واسط همکاری کنند.

چرا حساب ادسنس AdSense ضروری است؟

حتی اگر تمام شرایط یوتیوب پارتنر – YPP را رعایت کرده باشید، بازهم بدون حساب ادسنس نمی‌توانید پولی از ویدیوهای خود دریافت کنید.

3. رفتار صادقانه داشته باشید!

اگر قرار است بجای تولید محتوا، کپی محتوا انجام دهید و سیستم را فریب دهید، باید بدانید قوانین سختگیرانه‌ای برای حفاظت از محتوای اصیل وجود دارد که به شما این اجازه را نمی‌دهد تا محتوای کپی شده از منابع دیگر را در چنل خود بارگذاری کنید.

البته تشخیص اینکه کدام محتوا کپی است و کدام نیست با ناظران یوتیوب است، من یک مقاله‌ی مفصل درباره‌ی قوانین محتوای یوتیوب آماده خواهم کرد، اما تا اینجا بدانید که ممکن است شما یک ویدیوی آموزشی بسیار مفید را که به زبان انگلیسی تولید شده به زبان دیگری مثلا فارسی دوبله کنید. با این حال آیا باز هم مشمول قوانین کپی رایت خواهید شد؟

آیا ارزشی که خلق کرده‌اید محتوای جدید محسوب نمی‌شود؟

قانون کلی کپی رایت در یوتیوب می‌گوید شما نباید از محتوای دیگران ولو اینکه موزیک کوتاهی باشد استفاده کنید. اما در ایالات متحده تبصره‌ای وجود دارد با نام fair use- یا استفاده‌ی منصفانه، که به شما اجازه می‌دهد به محتوای دیگران ارزشی را اضافه کنید تا هویت اثر تغییر کند. اما اینکه مقیاس این ارزش چیست، تنها ناظران یوتیوب تشخیص می‌دهند.

البته هر کشور الزامات خاصی در این خصوص دارد و همه به شکل یکسان عمل نمی‌کنند. مثلا همین قانون fair use در اروپا بسیار سختگیرانه است و به همین راحتی مورد پذیرش نخواهد بود. 

اگر محتوایی عینا کپی شده باشد، کانال شما مسدود خواهد شد و دردسر زیادی برای فعال سازی مجدد آن متحمل می‌شوید.

پس در هیچ شرایطی سعی نکنید که قوانین یوتیوب را دور بزنید!

4. دوری از تولید محتوای ممنوعه در یوتیوب

یوتیوب نسبت به قوانین خود، که به اصطلاح قوانین انجمن یوتیوب – Community Guidelines هم نامیده می‌شود بسیار جدی است.

قوانین انجمن یوتیوب در واقع مجموعه‌ای از اصول و مقرراتی است که برای حفظ امنیت و کیفیت محتوای پلتفرم تنظیم شده. این قوانین برای تمام فعالان حوزه‌ی تولید محتوا در یوتیوب است و هیچ استثنایی وجود ندارد.

از جمله:

  •  محتوای جنسی
  • تبعیض جنسی و توهین
  • انتشار اطلاعات نادرست 
  • عدم رعایت حق کپی  رایت
  • فریب کاربران و سعی در کلاهبرداری

نکته مهم: اگر می‌خواهید مطمئن شوید که برای استفاده از یک محتوا حتی یک قطعه موسیقی دچار قوانین کپی رایت نشوید، باید از محتوایی استفاده کنید که محتوای رایگان محسوب می‌شوند و یا مجوز نشر دارند. در مقاله‌ی کپی رایت یوتیوب به طور مفصل به این مباحث پرداخته‌ایم.

اگر از هر کدام از این قوانین پیروی نکنید ممکن است اخطار (Strike) بگیرید. همچنین در طی 90روز و بعد از گرفتن سه اخطار کانال به طور کامل حذف می‌شود.

پس مراقب محتوای کانال باشید!

5. تأیید دو مرحله‌ای 2FA – Two-Factor Authentication

تاییدیه‌ی دو مرحله‌ای یک لایه‌ی امنیتی است که باعث می‌شود نفوذ به حساب کاربری دشوار شود. به طور دقیق‌تر این تنظیمات را روی حساب گوگل خود برای ورود به یوتیوب تنظیم کنید. 

این تاییدیه دو مرحله‌ای باعث می‌شود تا اگر کسی رمز عبور داشته باشد، بدون تایید مرحله دوم نتواند به حساب شما دسترسی داشته باشد. برای فعال کردن این قابلیت می‌توانید از برنامه‌هایی مانند Google Authenticator بر روی گوشی استفاده کنید.

درآمدزایی از یوتیوب با حمایت مخاطبان

تولید کنندگان محتوا که شرایط مانیتایز را ندارند، با عضویت در برنامه شراکت یوتیوب و تایید اولیه می‌توانند از ویژگی های تامین مالی توسط مخاطبان استفاده کنند.

این ویژگی‌ها شامل:

  • عضویت کانال – Channel Memberships 
    ارائه محتوای ویژه‌ برای اعضای کانال که با پرداخت مبلغی به صورت ماهانه عضو کانال می‌شوند.
  • خرید از یوتیوب – YouTube Shopping
    این امکانی است که تولید کنندگان محتوا می‌توانند محصولاتشان را به مخاطبان معرفی کرده و محصول را تگ کرده و با متصل کردن فروشگاه آنلاین خود به چنل یوتیوب، کاربران را مستقیما برای خرید به این صفحات هدایت کنند.   
  • چت و استیکرهای ویژه – Super Chat and Super Stickers
    این مخصوص چت زنده یا همان live chat ها است. در این قابلیت هواداران با پرداخت مبالغ مشخص، می‌توانند پیام‌های خود را هایلایت کرده و یا استیکرهای متحرک در لایو چت ارسال کنند.
  •  تشکر ویژه از تولید کننده محتوا – Super Thanks
    هواداران با پرداخت مبلغی می‌توانند از کانال شما حمایت کنند و قدردانی ویژه‌ای از شما داشته باشند.

این‌ها همان روش‌هایی هستند که تولید کنندگان محتوا در سطح پایین تر به آن می‌رسند. حقیقیتا رسیدن به 1000 مخاطب در یوتیوب کار ساده‌ای نیست در نتیجه یوتیوب با این روش حمایت خود را از فعالان نوپا اعلام کرد. 

چه زمانی YPP درخواست ما را تایید می‌کند؟

وقتی که به شرایطی که گفته شد رسیدید و برای YPP درخواست بررسی فرستادید، تنها کاری که باقی می‌ماند انتظار است!

یوتیوب اصولا در طی 30 روز پاسخ بررسی را اعلام می‌کند و اگر چنل شما را کاندید مناسبی بداند مانیتایز خواهید شد.

البته این بررسی صرفا توسط سیستم‌های خودکار نخواهد بود، بلکه بررسی انسانی هم صورت می‌گیرد. بعد از بررسی یک ایمیل مبنی بر تایید یا عدم تایید درخواست دریافت خواهید کرد.

همچنین می‌توانید وضعیت درخواست خود را در قسمت Earn یوتیوب استودیو ببینید.

چه عواملی بررسی درخواست را به تاخیر می‌اندازند؟

اولین نکته تعداد درخواست‌هایی است که یوتیوب به طور همزمان در حال بررسی آن‌ها است. دومین علت محدودیت منابع انسانی یوتیوب، نسبت به تعداد درخواست‌هایی است که روزانه ارسال می‌شود.

و اخرین علت تعداد دفعاتی است که چنل شما باید بازبینی شود. گاهی اوقات برخی از چنل‌ها نیاز به بازبینی پیدا می‌کنند در نتیجه سرعت رسیدگی کم می‌شود.

  • نکته‌ای که باید توجه داشته باشید این است، اگر بعد از ارسال درخواست متوجه شدید که با مانیتایز چنل موافقت نشده است، تمام موارد را چک کنید و اگر همچنان معتقد بودید که کاندید مانیتایز هستید درواست دوم را 30 روز بعد ارسال کنید.

جای نگرانی نیست اگر حتی برای بار دوم یا سوم هم درخواست شما رد شد مجدد تلاش کنید اما این بار 90 روز از آخرین درخواستتان باید گذشته باشد. همچنین هیچ محدودیتی برای تعداد ارسال درخواست ندارید به شرطی که شرایط مانیتایز شدن را رعایت کرده باشید.

چگونه در برنامه شراکت یوتیوب باقی بمانیم؟

بعد از پیوستن به برنامه شراکت یوتیوب باید مراقب باشید تا قوانین را رعایت کنید. اگر قصد دارید فعالیت بلند مدت در یوتیوب داشته باشید باید طوری چنل را مدیریت کنید که ضرری به اعتبار آن وارد نشود.

برای مثال این مواردی که در ادامه بیان می‌کنم را یوتیوب تحمل نخواهد کرد.

اولین و مهم‌ترین نکته، اگر محتوای شما اظهارات جنجالی داشته باشد و یا باعث تحریک گروه خاصی از مردم یا باورهای آنان شود، شما از قوانین یوتیوب تخطی کرده‌اید.

حتی اگر محتوای شما از چنل حذف نشود ممکن است از درآمدزایی محروم شوید و یا به اصطلاح چنل دیمانیتایز شود. یوتیوب علاقه‌ای ندارد با چنل‌هایی فعالیت کند که راجب مباحثی محتوا تولید می‌کنند که آرامش روان عموم جامعه به خطر بیافتد.

دومین نکته، رعایت ادب در محتوایی است که تولید می‌کنید. البته یوتیوب تا حدی به شما اجازه میدهد تا از برخی الفاظ استفاده کنید، اما اگر محتوای شما سراسر مفاهیم توهین آمیز باشد، شک نکنید که از درآمدزایی محروم خواهید شد.

این مفهوم محرومیت از درآمدزایی – Demonetize را هر جا شنیدید، فراموش نکنید که یک مشکل بزرگ برای یوتیوبرها و کسانی است که از یوتیوب کسب درآمد می‌کنند.

سومین مورد محتوای شوکه کننده است. اصولا برندی که تبلیغاتش بر روی ویدیوهایی اجرا می‌شود که محتوای درستی ندارند، با واکنش های منفی زیادی مواجه می‌شوند.

به همین دلیل یوتیوب به تولید کنندگان محتوا اجازه نمی‌دهد تا از موضوعاتی استفاده کنند که شوکه کننده و یا زننده باشند.

و مورد آخر زمانی است که شما از محتوایی استفاده می‌کنید که باعث فریب بینندگان می‌شود و هدف شما فقط گرفتن ورودی بیشتر و کلیک بیشتر است. که اصطلاحا به این فریب کلیک‌بیت (Clickbait) می‌گویند.

شاید فکر کنید با استفاده از تصاویر یا عناوین کلیک بیتی کار هوشمندانه‌ای کرده‌اید. اما باید بدانید که این کار نرخ مشارکت را پایین می‌اورد و بازدید شما کم می‌شود.

برای دانش بیشتر: در دو برهه‌ی زمانی جدا، دو معضل برای یوتیوب اتفاق افتاد که بر روی سیاست های محتوایی یوتیوب تاثیر گذاشت و برخی از قوانین مانیتایز را ایجاد کرد.
Adpocalypse: یوتیوب با یک مشکل جدی در زمینه‌ی تبلیغات مواجه شد. در آن زمان تبلیغ دهندگان متوجه شدند که گاهی تبلیغاتشان در ویدیو هایی اجرا می‌شود که محتوای مناسبی ندارند. در نتیجه بسیاری از مشتریان یوتیوب از بین رفت و تعداد زیادی از کمپین های تبلیغاتی متوقف شد. این موضوع باعث شد تا یوتیوب قوانین سخت تری برای تولید کنندگان محتوا در نظر بگیرد و اعتبار خود را خدشه دار نکند.
Adpocalypse هم ترکیبی از دو واژه ad که به معنی تبلیغ و apocalypse که به معنای فاجعه است، که به همین بحران در یوتیوب اشاره دارد.
: این رویداد ناگوار نیز به قانونی برمی‌گردد که به حفظ حقوق کودکان اشاره دارد. در واقع COPPA یک قانون آمریکایی است که به حفاظت از حریم کودکان در کل فضای آنلاین اشاره می‌کند. جالب است بدانید که بر طبق این قانون شرکت ها این اجازه را ندارند که بدون رضایت والدین اطلاعات کودکان زیر 13 سال را جمع آوری کنند.
در سال 2019 یوتیوب از طرف فدرال آمریکا، محکوم به پرداخت 170 میلیون دلار شد، چرا که کودکان را هدف تبلیغات قرار داده بود.
همچنین این عبارت مخفف شده‌ی Children’s Online Privacy Protection Act است.

در نتیجه اگر سمت محتوایی بروید که در چهار چوب قوانین یوتیوب نیست و دستورالعمل ها اجرا نکنید، چنل شما مجاز به کسب درآمد از یوتیوب نیست و حتی ممکن است دسترسی شما حذف شود.

در اینجا پیشنهاد می‌شود:

Static Image
محتوای مناسب برای تبلیغ در یوتیوب

دستورالعمل‌های محتوای مناسب برای تبلیغ در یوتیوب

اگر به برنامه YPP پذیرفته شده‌اید، اول از همه به شما تبریک می‌گم. ولی فراموش نکنید که این یک شروع است و نه پایان و باید با تمام توان مراقب چنل و شرایط صحت آن باشید.

برای مثال اگر چنل شما به مدت 6 ماه ویدیویی آپلود نکند یوتیوب حق دارد دسترسی چنل را از برنامه‌ی YPP حذف کند. در این صورت باید مجدد درخواست دهید و به چرخه‌ی بازبینی برگردید.

کلام پایانی

در این مقاله به مفهوم مانیتایز یوتیوب پرداختیم و علاوه بر شفاف سازی انواع روش‌های کسب درآمد از یوتیوب، مفهوم و معنای مانیتایز را هم بررسی کردیم. همچنین دانستیم که مانیتایز شدن چنل یوتیوب چند روش مختلف دارد که شما بسته به حجم و جذابیت محتوایی که تولید می‌کنید در دو سطح به آن دست پیدا خواهید کرد.

سطح اول رسیدن به 1000 سابسکرایب (Subscriber) + 4000 ساعت زمان تماشا در همه ویدیوها طی 12 ماه گذشته یا 10 میلیون بازدید در  Shorts طی 90 روز گذشته. در سطح دوم تنها با 500 سابسکرایبر (Subscriber) + 3 ویدیوی عمومی که در 90 روز گذشته آپلود شده باشد +3000 ساعت زمان تماشا در همه ویدیوها طی 12 ماه گذشته یا 3 میلیون بازدید ویدیو short در 90 روز گذشته.

با YPP آشنا شدیم و مزیت عضویت در این برنامه را شناختیم. فراموش نکنید که الزامی برای عضویت در YPP ندارید و این عضویت تنها مختص کسانی است که قصد کسب درآمد از یوتیوب را دارند.

با قوانین مانیتایز شدن آشنا شدیم و تمام نکات لازم برای مانیتایز شدن را شناختیم. اگر سوالی در این زمنیه داشتید حتما با کارشناسان ما در تماس باشید.

گل‌نار زمانیان کارشناس تولید محتوای دیوان گل‌نار زمانیان

ای دل چو زمانه می‌کند غمناکت، ناگه برود ز تن روانِ پاکت، بر سبزه نشین و خوش بِزی روزی چند، زان پیش که سبزه بر دمد از خاکت

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها