دیوان ادز
02182801861

0 تا 100 دیمانیتایز یوتیوب + جلوگیری از Demonetize

۱۴۰۳/۱۰/۲۶

اگه میخوای از دور مسابقات خارج نشی، سعی کن قوانین بازی رو رعایت کنی!

اگر یوتیوبری هستید که بعد از مدت‌ها تلاش و تولید محتوای مستمر توانسته است چنل خود را مانیتایز کند، باید بدانید  که خطر دیمانیتایز یوتیوب همیشه در کمین چنل شما خواهد بود، مخصوصا اگر با قوانین یوتیوب آشنا نباشید.

دیمانیتایز یوتیوب یعنی منع کسب درآمد از ویدیوهای یوتیوب، برای چنل هایی که در حال کسب درآمد هستند.

حالا فرقی نمی‌کند که شما یک ستاره‌ی پر مخاطب یوتیوب باشید و یک چنل میلیونی را اداره کنید و یا یک یوتیوبر تازه کار که اخیرا به دسته‌ی چنل‌های مانیتایز شده پیوسته، در هر حال آشنایی با جزئیات دیمانیتایز | demonetization برای حفاظت از درآمدتان ضروری است.

به یاد دارید که چه مسیر پر چالشی را طی کردید تا چنل خود را مانیتایز کنید؟

خبر خوب این است که مانیتایز ماندن چنل یوتیوب ساده است، فقط کافی است تا پایان این مقاله همراه من باشید و راهنمایی‌های گردآوری شده را مو به مو اجرا کنید، تا مفهوم دیمانیتایز کانال یوتیوب را باهم یاد بگیریم و نکات کاربردی جلوگیری از این اتفاق را بررسی کنیم.

دیمانیتایز یوتیوب چیست؟ | YouTube demonetization

 دیمانیتایز یوتیوب یعنی توقف کسب درآمد از یوتیوب برای چنل هایی که واجد شرایط کسب درآمد هستند. این اتفاق زمانی رخ می‌دهد که محتوای چنل شما از قوانین یوتیوب پی‌روی نکرده و یا برخی از این قوانین را نقض کرده باشد.

یوتیوب قوانینی را وضع کرده تا مخاطبان با محتوای نامناسب و شوکه کننده مواجه نشوند. قوانین محتوای یوتیوب با عنوان Advertiser-friendly content guidelines ساده‌ترین راه برای آن است که مطمئن شوید محتوایی که تولید می‌کنید برای تبلیغ کنندگان مناسب است.

در اینجا پیشنهاد می‌شود:

Static Image
تبلیغات یوتیوب

دیده شدن در موقعیت‌های طلایی، محتوای خلاقانه تولید کنید، تاثیری ماندگار بگذارید

چنل یوتیوب چطور دیمانیتایز می‌شود؟

یوتیوب بعد از مواجهه با تخلفات یک اخطار رسمی برای چنل ارسال می‌کند که به اصطلاح به آن یوتیوب استرایک(Strike Youtube) گفته می‌شود، و تا زمانی که مشکل بر طرف نشود وضعیت درآمدزایی چنل تعلیق (دیمانیتایز) خواهد شد. البته باید بدانید که حتی بدون دریافت استرایک هم ممکن است کانال یوتیوب دیمانیتایز (Demonetized) شود. یعنی گاهی به قدری تخلف واضح است که بدون هیچ اخطار قبلی دیمانیتایز رخ می‌دهد و این کاملا بستگی به تشخیص یوتیوب دارد که چه زمانی ویدیو را مستقیما دیمانیتایز کند.

در نتیجه چه با استرایک گرفتن و چه بدون هیچ استرایکی، ویدیوی شما ممکن است بنا به تشخیص یوتیوب و در صورت تخلف دیمانیتایز شود. برخی از دلایلی که باعث دیمانیتایز یوتیوب می‌شود را در ادامه آورده‌ام:

1. عدم رعایت قوانین برنامه (YouTube Partner Program): اگر محتوا یا فعالیت‌های کانال با قوانین یوتیوب یا دستورالعمل‌ها (Community Guidelines) مطابقت نداشته باشد، ممکن است چنل دیمانیتایز شود.
باید بدانید که تخلف محتوایی صرفا مربوط به مسائل کپی رایت نیست. بلکه مواردی که در ادامه به آن اشاره می‌کنم هم از مشکلاتی است که باعث دیمانیتایز می‌‌شوند.

  • تولید محتوای نامناسب و مخالف قوانین یوتیوب
    این محتواها اصولا موضوعاتی مانند خشونت و رفتارهای خشن، تبلیغ مواد مخدر و صحبت از تجارب استفاده از آن هستند. همچنین محتوایی که باعث نفرت شود و یا توهین آمیز باشد، مخصوصا اگر مسائل نژادپرستی و از این قبیل را ترویج دهد. مواردی مانند تشویق به اعمال و رفتار نامتعارف و مسائلی که امنیت کاربران یوتیوب را به خطر می‌اندازد.
  • اطلاعات نادرست و گمراه کننده
    اگر سعی در ترویج اخبار نادرست داشته باشید و شایعاتی را برای گرفتن بازدید بیشتر به کاربران ارائه کنید و باعث برهم زدن آرامش کاربران و ایجاد باورهای غلط شوید، قطعا جلوی این نوع محتوا گرفته خواهد شد.
  • عدم رعایت قوانین تبلیغات
    خیلی از کاربران حتی بعد از درخواست مانیتایز شدن متوجه نمی‌شوند که به چه دلیل با درخواست آن‌ها موافقت نمی‌شود. باید بدانید که یوتیوب محتواهای شما را به عنوان یک بستر تبلیغاتی نیاز دارد تا کاربران در حین تماشای شما تبلیغات را ببینند.
    حالا اگر محتوای کانال شما از نظر یوتیوب اصولی نباشد، مثلا اگر از رانندگی ناایمن و خطر آفرین تولید محتوا کنید، اگر موضوعات جنسی را به طور غیر مستقیم ترویج کنید و یا اگر به هر دلیل محتوای شما برای تبلیغ دهندگان نامناسب باشد، همه و همه از تخلفات محتوایی در یوتیوب محسوب می‌شوند و منتهی به دیمانیتایز خواهد شد.

2.نقض قوانین کپی رایت (Copyright): نقض قوانین کپی رایت موضوع جدی یوتیوب است، کپی رایت استرایک Copyright Strike رایج ترین نوع استرایک است، استفاده از موزیک‌های غیر رایگان و کپی شده، استفاده از ویدیوی دیگران و فعالیتی از این قبیل باعث گرفتن این سترایک می‌شود.

اگر کپی رایت رخ دهد، سه حالت وجود دارد: یا در ابتدا شما یک Content ID Claim دریافت می‌کنید. در واقع صاحب اثر محتوای خود را در دیتابیسContent ID ثبت می‌کند سیستم یوتیوب به طور خودکار اگر شباهتی در بخشی از محتوای شما و محتوای دیتابیس مشاهده کند ایمیلی که در زیر میبینید برای شما ارسال می‌شود. این اخطار به طور مستقیم بر روی وضعیت درآمد زایی شما تاثیر نمی‌گذارد. شما می‌توانید در مقاله‌ی Content ID اطلاعات بیشتری در این باره به دست آورید.

حالت دوم زمانی است که شما Copyright Strike دریافت می‌کنید. در این حالت یوتیوب تشخیص می‌دهد که به طور واضح محتوا کپی شده است.

و حالت سوم زمانی رخ می‌دهد که یوتیوب بدون هیچ اخطار و هشدار قبلی، ویدیو را دیمانیتایز می‌کند و یا حتی اگر محتوا را آسیب زا یا مخالف با خط و مشی تشخیص دهد، آن را حذف خواهد شد.

3.عدم فعالیت پنل برای مدت طولانی: یوتیوب ممکن است کانال‌هایی که برای مدت طولانی محتوای جدیدی آپلود نمی‌کنند یا تعامل کاربران پایینی دارند دیمانیتایز کند. اگر کانال شما طی 12 ماه گذشته هیچ فعالیتی نداشته، خطر دیمانیتایز شدن آن را تهدید می‌کند!

4.محتوای نامناسب برای تبلیغات: حتی اگر کانال خط‌مشی‌ها را نقض نکند، ولی محتوای شما مناسب تبلیغات نباشد (مثلاً شامل ناسزا، خشونت یا محتوای بحث‌برانگیز باشد)، ممکن است ویدیوها یا کل کانال دیمانیتایز شود.
الگوریتم‌ها و سیاست‌های یوتیوب دائما به روز رسانی می‌شوند تا تعادلی بین تولید کنندگان محتوا و تبلیغ دهندگان برقرار باشد. برای مثال ویدیوهای آموزشی و سرگرمی موضوعاتی هستند که برای تبلیغ دهندگان هم جذابیت دارد. در نتیجه اگر  مدت زیادی در یوتیوب فعالیت کنید اما موضوعی که برای تولید محتوا انتخاب کرده‌اید با سیاست‌های تبلیغاتی یوتیوب در تعادل نباشد، دیمانیتایز خواهید شد.

5.رفتارهای مشکوک یا متقلبانه: از هر روش‌ متقلبانه‌‌ای برای افزایش بازدیدها، لایک‌ها یا سابسکرایب‌ها که می‌تواند باعث دیمانیتایز کانال یوتیوب شود دوری کنید. هر رفتار متقلبانه‌ای که قصد انجامش را دارید کنار بگذارید! همین کلیک فیک روی تبلیغات که مثلا نشان دهید کانال شما برای تبلیغ دهندگان سودآور بوده.
و یا خرید بازدید، لایک و سابسکرایب فیک هم از آن کارهایی است که اصولا برای پیشرفت سریع کانال انجام می‌شود اما شما از این رفتارها دوری کنید!
هر سودی که به دنبال آن هستید، به دیمانیتایز شدن و مشکلات بعد آن نمی‌ارزد.

6.مسائل مالیاتی یا قانونی: اگر اطلاعات حساب ادسنس شما کامل نباشد و یا اگر حساب ادسنس شما با قوانین محلی سازگار نباشد. درآمدزایی چنل می‌تواند متوقف شود. اگر مالیات پرداخت نشده یا فاکتور به تعویق افتاده‌ای در حساب ادسنس داشته باشید درست مثل ساسپند شدن اکانت گوگل ادز، در اینجا هم حساب یوتیوب شما از کسب درآمد منع می‌شود.

7.عدم پیروی از قوانین مانیتایز و استاندارد ویدیوها: بعد از مانیتایز شدن، تازه کار اصلی شما شروع می‌شود. اگر یوتیوب تشخیص دهد که در چنل شما محتواهای تکراری آپلود شده و یا هیچ ارزش افزوده‌ای به ویدیو اضافه نکرده‌اید و صرفا یکسری ویدیوی تکراری را آپلود می‌کنید. اگر محتوای شما بسیار کوتاه باشد و به اصطلاح محتوای اسپم بارگزاری کنید، باید بدانید این موارد اگر تکرار شود قطعا زحمات شما به باد رفته و دیمانیتایز خواهید شد.

8. نقض قوانین حساب کاربری:یکی از مواردی که یوتیوب نسبت به آن بسیار حساس است، اصل شفافیت در حساب کاربری است. قوانین حساب کاربری می‌گوید؛ نباید برای دور زدن قوانین یوتیوب چندین حساب کاربری داشته باشید. اگر یک هشدار یا استرایک دریافت کردید باید آن را رفع کنید نه اینکه یک حساب دیگر باز کنید و مجدد فعالیت کنید!

همچنین این قانون، خرید و فروش چنل را حتی در صورت توافق طرفین منع کرده است. مثلا برخی از افراد حساب‌هایی با سابسکرایبر بالا خریداری می‌کنند تا سریع‌تر مانیتایز شوند.

جعل هویت و یا بروز رفتارهایی که باعث گمراهی می‌شود از دیگر رفتارهای منع شده است. شما اجازه ندارید با اطلاعات، تصویر پروفایل و یا هر جزئیات هویتی از دیگران در یوتیوب فعالیت کنید.

تمام این 8 موردی که در بالا بیان شد، دلایل رایجی هستند که چنل یوتیوب را به دیمانیتایز شدن می‌رساند. البته بعد از دریافت اخطار یا استرایک، یوتیوب دلایل آن را از طریق ایمیل یا در داشبورد Creator Studio توضیح می‌دهد و راه‌هایی برای رفع مشکل پیشنهاد می‌کند.

اگر دقت کنید نکته‌ی مشترک تمام این موارد خارج شدن از اخلاق و رفتار حرفه‌ای است. فراموش نکنید تا زمانی که محتوای ویدیوهای شما برای مخاطبان مفید باشد و مفاهیم مثبتی را نشر دهید و همچنین تا زمانی که اشکالی در اکانت یوتیوب و حساب ادسنس نداشته باشید دچار دیمانیتایز یوتیوب نخواهید شد.

آشنایی با استرایک و هشدارهای یوتیوب | YouTube Strikes & Warning

اگر شما برای بار اول تخلفی کنید یک پیام هشدار دریافت می‌کنید، که به Warning معروف است. این هشدارها صرفا در تخلفات اولیه صادر می‌شود و به تولید کنندگان محتوا یادآوری می‌کند که باید از قوانین پیروی کرد.

استرایک اخطاری است که صاحبین اثر و یا خود یوتیوب بعد از مواجهه با تخلف ارسال می‌کنند. تفاوت استرایک و هشدار در شدت تخلف است و همچنین میزان محدودیتی که هر کدام در چنل ایجاد می‌کنند.

مثلا اگر شما هشدار دریافت کنید محدودیتی بر روی چنل اعمال نمی‌شود اما فراموش نکنید هشدار تنها و تنها یکبار صادر خواهد شد و اگر تخلف دیگری صورت نگیرد از حافظه‌ی تخلفات پاک می‌َشود.

اما استرایک جدی‌تر عمل می‌کند. استرایک‌ها سطوح مختلفی دارند که با جزئیات آن در مقاله‌ی استرایک یوتیوب آشنا خواهید شد، اما به طور خلاصه هر کدام از این سطوح محدودیتی را برای چنل ایجاد می‌کنند برای مثال در سطح سوم اگر در بازه‌ی 90 روز از اولین استرایک، سومین استرایک را هم دریافت کنید چنل شما به طور کامل حذف می‌شود.

به طور خلاصه استرایک‌‌ها اعلان یک تخلف جدی هستند و رفته رفته محدودیت‌های بیشتری را اعمال می‌کنند تا بلاخره کانال به طور کامل بسته شود.

ویژگیهشدار Warningاسترایک Strike
زمان وقوعاولین تخلفتخلفات بعد از هشدار
محدودیت هامحدودیت آپلود و لایو
ماندگاری90 روز (و قابل حذف)90 روز (و قابل حذف)
شدت تخلفاتکمجدی‌تر و مکرر

تاثیر استرایک | Strikes بر حساب ادسنس

تاثیر استرایک بر حساب ادسنس اصولا غیر مستقیم است و اصولا تاثیر مستقیم بر سایر چنل‌ها ندارد، مگر نقض قانونی که توسط چنل رخ داده جدی باشد (مثلا نقض صریح قوانین مانند تقلب در تبلیغات) و یا استرایک سطح سوم ارسال شود، که در این صورت ممکن است گوگل تصمیم بگیرد علاوه بر رسیدگی به چنلی که تخلف کرده، کل حساب ادسنس را مجددا بررسی کند.

تفکیک حساب ادسنس برای هر کانال، یکی از روش‌های پیشنهادی ما برای جلوگیری از درگیری دیگر کانال‌ها با تخلف پیش آمده است.

با داشتن حساب ادسنس اختصاصی، از تاثیر تخلفات یک کانال بر دیگر کانال‌ها جلوگیری می‌کنید. اما برای آژانس‌ها اصولا داشتن این تعداد ادسنس اختصاصی کار دشواری است.

در واقع وقتی تمام کانال‌ها به یک حساب ادسنس متصل باشند، هر تخلفی که صورت بگیرد (مانند دریافت یک استرایک جدی و یا حذف یک کانال) ممکن است به بازبینی کل حساب ادسنس توسط گوگل ختم شود.

بعد از بررسی اگر گوگل متوجه تخلف جدی شود امکان دارد حساب ادسنس را مسدود و یا به طور موقت تعلیق کند.

آیا تا بحال شنیده‌اید که می‌گویند اعتبار حساب ادسنس کم یا زیاد است؟ همین استرایک گرفتن چنل‌های زیر مجموعه‌ی حساب ادسنس، از دلایل کاهش اعتبار ادسنس است. حتی این کاهش اعتبار ممکن است باعث تعلیق و یا تاخیر پرداخت برای دیگر چنل‌ها شود. یعنی وقتی چنل‌ شما عضو ادسنسی است که اعتبار کمی دارد، شما باتاخیر درآمد خود را می‌توانید نقد کنید.

همه‌ی مواردی که گفتیم نکات منفی حساب مشترک ادسنس است و تاثیراتی که دیگر چنل‌ها و حتی خود ادسنس بخاطر تخلف یک چنل متحمل می‌شوند.

نکات کلیدی برای تفکیک حساب ادسنس

  • ثبت هر حساب ادسنس با یک آدرس ایمیل منحصربه‌فرد

گوگل این اجازه را به کاربران نمی‌دهد که با یک ایمیل چندین حساب ادسنس داشته باشید. یعنی هر شخص حقیقی یا حقوقی باید با یک ایمیل یک حساب ادسنس داشته باشد. اگر یادتان باشد در پاراگراف های قبل گفتیم که شفافیت در حساب کاربری برای گوگل بسیار اهمیت دارد.

  • استفاده از مالکیت جداگانه برای هر کانال

در یوتیوب شما می‌توانید کانال‌ها را با مالکیت‌های مختلف ایجاد کنید. اگر کانال های مختلف شما توسط یک حساب گوگل مدیریت شوند و آن حساب با مشکلاتی مانند مسدود شدن مواجه شود، تمام کانال های مرتبط تحت تاثیر قرار میگیرند. اما اگر هر کانال با یک حساب گوگل مستقل مرتبط باشد، ریسک این مسدود شدن به یک کانال محدود می‌شود.

تجربه نشان داده وقتی یکی از چنل های مشترک در ادسنس استرایک میگیرد و یا با کاهش نرخ CPM مواجه می‌شود، دیگر چنل‌ها نیز درگیر این اتفاق خواهند شد. همین کاهش نرخ CPM یک نکته منفی در الگوریتم یوتیوب است که متاسفانه بعد از تخلف یک چنل، بر دیگر چنل‌های مشترک در ادسنس هم تاثیر منفی خود را می‌گذارد.

همچنین، گرفتن استرایک باعث می‌شود تا گوگل حتی بعد از رفع مشکل نسبت به فعالیت‌های آینده‌ی این چنل محتاط‌تر باشد. همین موضوع باعث ضربه به اعتبار کانال در الگوریتم یوتیوب خواهد شد و در ادامه به صورت غیر مستقیم بازدیدهای چنل و درآمد را کاهش می‌دهد.

باید بدانید که اگر گوگل تشخیص دهد که چنل به طور هدفمند قوانین را نقض کرده تا به سود برسد، به سادگی از آن نمی‌گذرد و تمام چنل‌های تحت آن ادسنس را درگیر این تخلف خواهد کرد.

همانطور که تا به اینجا گفتیم متاسفانه این اتفاقات باعث کاهش اعتبار حساب ادسنس خواهد شد، چرا که علاوه بر حساب ادسنس کل چنل‌های زیر مجموعه‌ی حساب بازبینی می‌شود و گاهی تا پایان این بازبینی وضعیت درآمدزایی آن چنل‌ها تعلیق می‌شود.

به عنوان نکته‌ی پایانی، بهتر است تا تمام چنل‌های یک ادسنس بسیار مراقب فعالیت خود باشند چرا که هر سهل انگاری تبعات بدی را به همراه خواهد داشت.

به شما پیشنهاد می‌کنم تا مقاله‌ی استرایک یوتیوب چیست؟ را کامل مطالعه کنید تا با جزئیات بیشتری از قوانین استرایک آشنا شوید.

چه اتفاقی می‌افتد اگر چنل شما دیمانیتایز شود؟

وقتی یک کانال یوتیوب دیمانیتایز شود، دیگر از تبلیغات یوتیوب درآمدی کسب نخواهد کرد و پرداخت‌های یوتیوب به این چنل متوقف خواهد شد. نکته اینجاست که در بسیاری از مقالات خارجی بجای آن‌که گفته شود چنل دیمانیتایز شده، می‌گویند ویدیو دیمانیتایز شده است! دیمانیتایز یوتیوب انواع مختلفی دارد که من آن را در ادامه توضیح داده‌ام:

دیمانیتایز شدن یک ویدیوی خاص: این در صورتی رخ می‌دهد که کل کانال یوتیوب شرایط درستی دارد و از قوانین پیروی کرده اما صرفا یک ویدیو استرایک گرفته و کسب درآمد آن تعلیق شده است. این تعلیق به کل کانال سرایت نخواهد کرد.

دیمانیتایز شدن کانال: اگر تخلف مکرر و یا حتی جدی‌تر باشد کل کانال یوتیوب دیمانیتایز می‌شود. در این شرایط هیچ کدام از ویدیو‌ها کسب درآمد نخواهند کرد.

حذف کامل کانال: سطح سوم استرایک را به خاطر دارید؟ وقتی استرایک مکرر و جدی باشد ممکن است یوتیوب کانال شما را حذف کند.

البته دیمانیتایز شدن چنل یوتیوب، ممکن است برای هر کسی پیش بیاید. برای مثال کانال logan Paul که یک یوتیوبر معروف است، با حدود 23 میلیون سابسکرایبر نیز بعد از تولید محتوایی که بسیار بحث برانگیز بود، دیمانیتایز شد!

*نکته‌‌ی مهمی که باید بدانید این است که دیمانیتایز کانال یوتیوب فقط بر آینده‌ی کانال شما تاثیر گذار است نه درآمدی که پیش از این ممنوعیت به دست آورده‌اید. پس نگران نباشید.

بعد از آن که یوتیوب متوجه می‌شود که محتوای شما قوانین را نقض کرده، تیم بازبینی به طور کامل محتوای ویدیوی شما را بررسی می‌کنند. اگر تخلف شما توسط تیم بازبینی تایید شود، یوتیوب  یکی از این اقدامات را انجام می‌دهد:

  • متوقف کردن کسب درآمد دیمانیتایز شدن چنل
  • کاهش درآمدهای آینده‌ی شما تاخیر در پرداخت‌های آینده
  • تعلیق مشارکت شما در برنامه YPP
  • تعلیق و یا حتی حذف کانال یوتیوب
  • بررسی حساب ادسنس و تمام چنل های مشترک در ادسنس
  • تعلیق و یا مسدود کردن حساب ادسنس در موارد جدی

البته بعد از دیمانیتایز شدن کانال یوتیوب تولید کنندگان محتوا می‌توانند از روش‌های جایگزین درآمد کسب کنند مانند عضویت کانال، فروش محصولات، Super Chat.

راهکارهایی برای جلوگیری از دیمانیتایز کانال یوتیوب

اولین کاری که باید بکنید این است که باید قوانین دیمانیتایز یوتیوب را بشناسید و بعد از آن از محتوای امن استفاده کنید و اگر احساس می‌کنید موضوع ویدیوی شما ممکن است حاشیه داشته باشد، ابتدا قوانین یوتیوب را به طور کامل مطالعه کنید و طبق آن تصمیم بگیرید.

همچنین

نکته مهم: یک ریتم اصولی برای تولید محتوای باکیفیت داشته باشید که هم با قوانین یوتیوب موافق باشد و هم وضعیت کسب درآمدتان حفظ شود.

همیشه مراقب باشید تا با قوانین کپی رایت درگیر نشوید و رصدی دائمی بر محتوای ویدیو داشته باشید چرا که حتی چند ثانیه از یک موزیک می‌تواند شما را دچار مشکل کند.

اگر ویدیوهای شما به دلیل کپی رایت Flag شد، با استفاده از ابزاهای موجود در یوتیوب استودیو بخشی که کپی رایت خورده را از ویدیو حذف کنید. خیلی مراقب موسیقی که در ویدیوها استفاده می‌کنید باشید!

جلوگیری از دیمانیتایز یوتیوب
رعایت قوانین و مقررات یوتیوب
تولید محتوای مفید و جذاب به طور دائم
پیگیری هشدارهای ارسال شده
تحلیل دائم عملکرد چنل

آموزش درخواست تجدیدنظر و مانیتایز مجدد

اگر موردی که باعث شده دیمانیتایز شوید را حل کردید و یا حتی از ابتدا مشکلی وجود نداشته و اشتباهی رخ داده بوده، با طی این مراحل می‌توانید مجددا درخواست مانیتایز دهید. البته پیش از آن، این مراحل را بررسی کنید:

اول از همه علت دیمانیتایز شدن را پیدا کنید و مطمئن شوید که دلیل منع کسب درآمد چیست؟

دوم قوانین یوتیوب را نسبت به مشکلی که پیدا کرده‌اید مطالعه کنید تا به درستی بتوانید مشکل را حل کنید.

اگر متوجه شدید که برای مثال به مشکل کپی رایت برخورده‌اید و به همین خاطر هم چنل دیمانیتایز شده، طبق دستورالعمل مشکل را رفع کرده و درخواست بازبینی را طبق مراحلی که خواهم گفت ارسال کنید.

نحوه‌ی ارسال درخواست تجدید نظر

  1. وارد یوتیوب استودیو شوید.
  2. یک نماد دلار در کنار ویدیوی دیمانیتایز شده قرار دارد، روی آن کلیک کنید.
  3. مراحل را دنبال کرده و در درخواست‌های خود به قوانین یوتیوب اشاره کنید و تضمین دهید که مشکل رفع شده است. و یا توضیح دهید که تصمیم غیر منصفانه بوده چرا که بعد از بازبینی مشکلی وجود نداشته است.
  4. انتظار برای نتیجه‌ی بازبینی.

بهرحال این درخواست بازبینی انسانی که برای تیم یوتیوب ارسال کرده‌اید، باعث بازبینی دستی توسط  افراد واقعی شده و آن‌ها ویدیوی شما را بررسی می‌کنند. این بررسی تا زمانی ادامه پیدا می‌کند که آنان مطمئن شوند هیچ موردی خلاف قوانین یوتیوب انجام نشده است.

و تمام اگر تایید شود که مشکلی وجود ندارد، چنل شما مجدد مانیتایز خواهد  شد و می‌توانید جشن بگیرید!

نکته مهم: برای ارسال درخواست عجله نکنید و فراموش نکنید که نباید اقدامی سریع و بدون فکر انجام دهید.

تمام این مطالبی که گفتیم نشان دهنده‌ی حساسیت یوتیوب و نظارت مستمری است که بر روی محتواهای تولید شده دارد. آیا این یک نکته‌ی بی‌نظیر برای تبلیغ دهندگان یوتیوب نیست؟ چرا که نشان می‌دهد تا چه اندازه این پلتفرم برای تبلیغات یوتیوب امن و مناسب است.

وضعیت درآمدزایی ویدیوها را بررسی کنید!

اگر می‌خواهید بدانید که درآمد ویدیوهای شما چه وضعیتی دارد، کافی است وارد یوتیوب استودیو شوید تا تمام گزارشات را بررسی کنید.

اگر قابلیت تبلیغ را در یوتیوب استودیو فعال کرده باشید یک آیکون Earn Money | کسب درآمد در کنار ویدیو مشاهده می‌شود. دقیقا همین آیکون نشان می‌دهد که ویدیوی شما در حال درآمدزایی است یا نه.

البته رنگ‌های این آیکون معانی مختلفی دارند:

  1. سبز: محتوای شما طبق قوانین اجرا شده و در حال کسب درآمد است.
  2. زرد: ویدیوهای شما تمامی دستورالعمل ها را رعایت نکرده و در برخی از موارد از قوانین خارج شده.
  3.  قرمز: رنگ قرمز نشان می‌دهد که ویدیوی شما کپی رایت خورده و حق درآمدزایی ندارد!
  4. اگر هم خاموش باشد یعنی شما خودتان این گزینه را غیر فعال کرده‌اید.

جمع بندی

دیمانیتایز کانال یوتیوب اغلب به این دلیل رخ می‌دهد که ما از قوانین یوتیوب آگاه نیستیم و طبق سلیقه خودمان  تولید محتوا می‌کنیم. غافل از اینکه یوتیوب ویدیوهای ما را برای اجرای کمپین‌های تبلیغاتی می‌خواهد!

و از آن‌جایی که یوتیوب تلاش دارد تا کار بی کیفیتی را به تبلیغ دهندگان ارائه نکند، نسبت به کپی رایت و تمام مسائل مربوط به محتوای با کیفیت، که درباره‌ی آن گفتیم بسیار حساس است.

دانستیم که استرایک‌های یوتیوب تاثیر جدی بر چنل دارد و باید اولین استرایک را سریعا پیگیری کرده و طبق اصول فعالیت کنیم. چرا که با هر استرایک حساب ادسنس دچار مسائل جدی خواهد شد و تمام چنل های زیر مجموعه‌ی آن تهدید می‌شوند.

پس هرچه نسبت به قوانین یوتیوب آگاه‌تر باشیم، نوع نگاهمان به سلیقه و اهداف یوتیوب نزدیک‌تر باشد از خطر دیمانیتایز کانال یوتیوب در امان هستیم.

نکته مهمی که نباید فراموش کنید این است که، منظور ما از تولید محتوا طبق قوانین یوتیوب این نیست که باورها و نگرش خودتان را بر طبق سلیقه‌ی یوتیوب بنا کنید! نه اصلا، بلکه منظور ما رعایت قوانین یوتیوب برای دور ماندن از دیمانیتایز است. 

یوتیوب بستری امن برای تولید کنندگان محتواست چرا که محتوایی که در یوتیوب آپلود می‌شود تا درصد بالایی از خطر کپی رایت در امان است و کسی نمی‌تواند به سادگی آن محتوا را به نام خود کند. و از طرفی پلتفرمی جذاب برای تبلیغ دهندگان است، چرا که تبلیغات خود را به اپلیکیشنی می‌سپارند که طبق آمارها بهترین نتایج را به همراه دارد.

تمام تلاش من در این مقاله آشنایی شما با چند و چون دیمانیتایز کانال یوتیوب بود. امیدوارم مطالبی که گفته شد برای شما مفید باشد و حتما اگر سوالی داشتید، کارشناسان دیوان مشتاق شنیدن نظرات شما هستند.

گل‌نار زمانیان کارشناس تولید محتوای دیوان گل‌نار زمانیان

زندگی هر چقدرم بد به نظر برسه همیشه کاری هست که بشه انجام داد و توش موفق بود، تا زمانی که زندگی هست امیدم هست.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها