دیوان ادز
02182801861

دیس اپروو تبلیغ در گوگل ادز

۱۴۰۳/۱۰/۹

دیس اپروو گوگل ادز همانند طرح جمع آوری بنرهای تبلیغاتی است که در این مقاله آن را خواهید آموخت

مغازه‌داری را می‌شناختم که لباس‌های مردانه و زنانه میفروخت. 

مغازه این خانم وسط یک کوچه خلوت بود و برای بیشتر شدن مشتریان از یک بنر کوچک استفاده کرده بود. این بنر در خیابان اصلی نصب شده بود تا تعداد مشتریان بیشتر شود.

چند روز بعد از آویزان کردن، این مغازه دار پراشتیاق متوجه شد که بنر توسط ماموران شهرداری کنده شده است. و به این معنی بود که از بیشتر شدن خریداران خبری نیست!

مشابه همین اتفاق در گوگل ادز هم رخ می‌دهد که ما اصطلاحا به آن دیس اپروو تبلیغات می‌گوییم.

دیس اپروو تبلیغات گوگل چیست؟

به زبان ساده دیس اپروو تبلیغات گوگل به این معنی است که گوگل تبلیغات ما را دیده اما قصد ندارد آن را نمایش دهد. این موضوع می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که باعث شد ما این مقاله را تولید کنیم.

گوگل قوانین خاصی را در نظر گرفته تا گزینه‌های تبلیغاتی مناسب به کاربران نمایش داده شود. مثلا یکی از دلایل دیس اپروو شدن این است که از بزرگ‌نمایی محصول استفاده شده یا اینکه در محتوای تبلیغاتی قوانین گوگل به نوعی نقض شده است.

بنابراین اگر دلیلی وجود دارد که قوانین گوگل را نقض می‌کند، احتمال قوی نمایش تبلیغ متوقف شده تا زمانی که مشکل برطرف شود. در ادامه بیشتر درباره اینکه چرا گوگل چنین کاری می‌کند توضیح می‌دهم.

چرا تبلیغات دیس اپروو می‌شوند؟

برای اینکه این موضوع را به خوبی بدانیم، لازم است برگردیم به روزهای ابتدایی فعالیت گوگل. 

از همان روزهای ابتدایی که سرگی برین و لری پیج کارهای اصلی گوگل را انجام می‌دادند، 4 مورد اصلی وجود داشت که یکی از آنها “مرتبط بودن نتایج” بود.

در آن زمان‌ها (حدودا سال 2000 میلادی) نتایج سرچ به هیچ عنوان کیفیت نداشت و هر جستجویی می‌توانست به هر نتیجه‌ای منجر شود! گوگل با الگوریتم‌هایی که ایجاد کرد در تلاش بود تا میدان بازی را تغییر دهد و بر اساس این رضایت تبلیغات نیز به مخاطبین نمایش دهد تا امکان درآمدزایی داشته باشد.

بنابراین تبلیغاتی که ممکن است تجربه نامناسبی برای کاربران گوگل ایجاد کنند با واژه‌ای به نام دیس اپروو آشنا می‌شوند. در زمان انتشار این مقاله نیز همچنان این ویژگی در گوگل وجود دارد و به این دلیل رخ می‌دهد که گوگل یک یا چندین دلیل داشته تا تبلیغات شما را به مخاطبین نمایش ندهد.

باید بدانید که دلایل بسیاری وجود دارد که باعث دیس اپروو شدن می‌شوند از جمله:

  • محتوای فیک: به عنوان مثال شما اگر بهترین آژانس تبلیغاتی دنیا نباشید، نمی‌توانید از این عنوان در تبلیغات خود استفاده کنید. این باعث دیس اپروو شدن تبلیغات گوگل می‌شود.
  • محتوای توهین آمیز: کلمات توهین آمیز و زشت جایی در تبلیغات گوگل ندارند.
  • فروش محصولات یا خدماتی که قانونی نیستند: گوگل قوانین خاصی برای محصولات و خدمات دارد که یکی از دلایل رایج دیس اپروو شدن فروش این محصولات است. برای داشتن اطلاعات کامل در این زمینه مقاله ما درباره قوانین تبلیغات گوگل را بخوانید.
البته در زمان انتشار این مقاله استفاده از کمپین شاپینگ و فروش محصول در ایران به دلیل تحریم‌ها مجاز نیست.
  • تبلیغ سایتی که ایمنی بالایی ندارد: در صورتی که سایت ویروسی باشد یا به هر دلیلی اطلاعات شخصی مردم را به خطر می‌اندازد دیس اپروو خواهد شد.
  • استفاده از تبلیغات تکراری یا شبیه به سایر تبلیغ‌ها: برای تجربه کاربری بهتر، فضای مناسب برای نوآوری، رقابت سالم و از این قبیل موارد گوگل تبلیغات مشابه را دیس اپروو می‌کند. به عنوان مثال، اگر ما یک مجموعه زیبایی باشیم و در 5 تبلیغ تکرار کنیم زیباترین زن دنیا شوید، ممکن است کاربر به این فکر کند که دارد موضوع تکراری را در تبلیغات می‌بیند و این تجربه بدی را منتقل می‌کند.
  • استفاده از کلمات کلیدی ممنوعه: کلمات کلیدی محدودی در گوگل ممنوع هستند؛ مانند محتوای نامناسب (خرید اسلحه، مواد مخدر، محتوای جنسی و …). درباره انواع کلمات کلیدی گوگل ادز بیشتر بدانید.

رایج ترین دلایلی که باعث دیس اپروو شدن تبلیغ گوگل در ایران می‌شوند:

  • دامنه IR: با توجه به اینکه ما در لیست تحریم‌های گوگل هستیم، امکان تبلیغ با دامنه IR وجود ندارد و احتمال قوی منجر به دیس اپروو شدن تبلیغات گوگل می‌شود. (البته در زمان انتشار این مقاله چنین است و احتمال دارد در صورت تغییرات این موارد نیز دچار تغییر شوند).
  • انتشار محتوای مغایر با فرهنگ کشور: دیس اپروو شدن تبلیغ ممکن است به دلیل احترام به فرهنگ‌ها، جلوگیری از اختلاف و رعایت قوانین کشور اجرا شده باشد.
نکته: گاهی دیس اپروو شدن ممکن است موقت باشد و مربوط به برخی دلایل محرمانه گوگل اجرا شود.

انواع تبلیغاتی که ممکن است دیس اپروو شوند

با توجه به مواردی که تا به اینجای مقاله توضیح دادم، تبلیغات متنوعی می‌توانند توسط گوگل دیس اپروو شوند. بنابراین می‌توانید حدس بزنید که چه مدل تبلیغاتی عموما در گوگل ادز دیس اپروو می‌شوند.

مثال‌هایی از دیس اپروو شدن تبلیغات که در پنل گوگل ادز می‌توانید آنها را بررسی نمائید:

تبلیغی که به دلیل حساسیت اونت توسط گوگل ادز دیس اپروو شده است
دیس اپروو شدن تبلیغ به دلیل حساسیت اونت
دیس اپروو شدن کمپین تبلیغاتی در گوگل ادز به دلیل قوانین کشورهای مختلف

به هر صورتی اگر تبلیغ یا اکانت شما دیس اپروو شود، از طریق لینک Read the policy می‌توانید اطلاعات مورد نیاز را دریافت کنید یا برای فعال شدن مجدد اقدام کنید.

حتی پرداخت هزینه نیز باعث نمی‌شود تا گوگل اهمیت کمتری به تجربه کاربران اختصاص بدهد. بنابراین با پول دادن به گوگل نمی‌توان شرایطی ایجاد کرد که تجربه کاربری را نادیده بگیرد. رایج ترین تبلیغاتی که ممکن است در گوگل ادز دیس اپروو شوند شامل موارد زیر هستند:

تبلیغات گمراه کننده

هر مدل تبلیغ در گوگل ادز که باعث گمراه شدن کاربر شود احتمال بالایی دارد که دیس اپروو شود. به عنوان مثال، یک میلیون دلار اعتبار بگیر و ترید کن!

علاوه بر این موضوع، عدم ارتباط صفحه لندینگ با عنوان تبلیغ نیز می‌تواند باعث دیس اپروو شدن تبلیغات شود. اگر عنوان تبلیغ خرید گل باشد اما شما به صفحه ثبت نام منتقل شوید، احتمالا باعث دیس اپروو شدن تبلیغات می‌شود؛ چون عنوان ارائه شده تبلیغ با صفحه‌ای که کاربر وارد آن می‌شود ارتباط نزدیکی ندارند.

تبلیغ محصولات یا خدمات غیر قانونی

با توجه به قوانینی که گوگل ادز در نظر دارد، تبلیغ محتوای جنسی، مواد مخدر، سلاح و این قبیل موارد ممنوع هستند.

این احتمال وجود دارد که در ابتدا تبلیغ شما دیس اپروو نشود، اما بعد از اجرا شدن حتما ساسپند خواهد شد.

تبلیغ محتوای جنسی

گوگل ادز به هیچ عنوان محتوای جنسی را پروموت نمی‌کند. در صورتی که تبلیغات اجرا شده به سمت محتوای جنسی کشیده شود، قطعا تبلیغ دیس اپروو خواهد شد.

تبلیغاتی که حاوی خشونت هستند

منظور از محتوایی که حاوی خشونت است می‌تواند شامل موارد زیر شود:

  • محتواهایی که می‌توانند هرگونه آسیب‌رسانی فیزیکی و ذهنی داشته باشند. مانند جنگ، خون‌ریزی و از این قبیل موارد.
  • استفاده از کلمات خشونت آمیز: استفاده از کلماتی که باعث ترس یا وحشت شوند. مانند کلمات توهین آمیز یا تحریک کننده.
  • نفرت پراکنی: تبلیغاتی که باعث ایجاد نفرت از گروه‌های خاص شوند توسط گوگل ادز دیس اپروو خواهد شد. مانند نفرت پراکنی بر اساس جنسیت.
  • تشویق به خشونت: تبلیغاتی که خشونت را منتقل کنند احتمال دارد که در گوگل ادز نمایش داده نشوند. به عنوان مثال، ویدیویی از فیلم خشن که برای تمامی سنین مناسب نیست.

محتوایی که حریم خصوصی افراد را نقض می‌کند

این مدل از دیس اپروو شدن در گوگل ادز ممکن است خیلی رایج نباشد چون احتمال کمی دارد که این مدل تبلیغات اجرا شود؛ لااقل در ایران. ممکن است در تبلیغات اجرا شده به صورت ناخواسته اطلاعات تماس فرد قرار گرفته باشد و همین یک دلیل برای عدم نمایش تبلیغ است.

هر نوع محتوایی که حاوی بد افزار باشد

این اتفاق چه به صورت عمدی و چه به صورت ناخواسته رخ دهد گوگل ادز تبلیغ را دیس اپروو می‌کند. البته احتمال ساسپندی نیز وجود دارد.

تبلیغات توهین آمیز

با توجه به اینکه این مدل تبلیغات از کلمات توهین آمیز استفاده کرده‌اند باعث می‌شود که از همان ابتدا نمایش داده نشوند.

تبلیغات تکراری یا مشابه سایر کمپین‌ها

تبلیغات یکسان باعث می‌شود که گوگل ادز نمایش آن خودداری کند. به این معنی نیست که با یک کلمه چند تبلیغ نمایش داده نشود و به این معنی است که اگر تبلیغ چیزی اضافه نداشته باشد نمایش داده نمی‌شود.

تبلیغات دیگری نیز ممکن است باعث دیس اپروو شدن بشوند که گوگل در صورت رخ دادن چنین اتفاقی با ایمیل اطلاع رسانی می‌کند و دلیل آن را نیز خواهد گفت.

دیس اپروو شدن تبلیغات چه عواقبی دارد؟

شما قرار است برند خود را تبلیغ کنید؛ وقتی اجرایی شدن این تبلیغات کمک خاصی نمی‌کند، باعث می‌شود که اعتبار شما به عنوان تبلیغ کننده خدشه‌دار شده و به مرور زمان کسی دیگر به شما توجهی نداشته باشد.

همین امر در گوگل ادز نیز رخ می‌دهد. در صورتی که تبلیغات شما به صورت مکرر دیس اپروو شود ممکن است اکانت شما ساسپند شده و دیگر نتوانید از آن اکانت استفاده کنید. در این شرایط آژانس‌های تبلیغاتی نیز به سختی برای شما اکانت می‌سازند و ممکن است هیچ‌گاه نتوانید از کمپین‌های گوگل ادز بهره‌مند شوید. پیشنهاد می‌کنم درباره ساسپندی گوگل ادز بخوانید تا از رخ دادن چنین اتفاقی جلوگیری کنید.

این بزرگ‌ترین بهایی است که با دیس اپروو شدن زیاد می‌پردازید؛ هزینه‌های دیگری نیز برای شما خواهد داشت که شامل مبلغی که شارژ کرده‌اید که به احتمال قوی از دست خواهد رفت. مورد دیگر این خواهد بود که اعتباری به عنوان تبلیغ کننده نخواهید داشت.

بنابراین لازم است نکاتی را بدانید که از رخ دادن چنین اتفاقی جلوگیری کند. پاراگراف بعدی بخصوص برای همین موضوع ایجاد شده است.

چه کار کنیم تا دیس اپروو نشویم؟

احتمالا یکی از اصلی ترین دلایلی که وارد این مقاله شدید، این است که چه کارهایی باید انجام دهید تا از دیس اپروو شدن تبلیغات جلوگیری شود.

باید این خبر بد را اعلام کنم که با خواندن این موارد باز هم ممکن است نتوانید از دیس اپروو شدن تبلیغات جلوگیری کنید. بیشتر به این دلیل که ممکن است گوگل در آینده مواردی را اجرا کند که هنوز قابلیت اجرایی ندارند و در صورتی که از آنها آگاهی نداشته باشید باعث دیس اپروو شدن تبلیغات شما می‌شوند.

اطلاع کافی از قوانین

اولین چیزی که باید به آن توجه داشته باشید اطلاع از قوانین است که کمک می‌کند تبلیغات شما دیس اپروو نشود. به عنوان مثال، اگر شما اطلاع داشته باشید دامنه IR امکان تبلیغ در فضای مرتبط با گوگل را ندارد می‌توانید از اینکه تبلیغ شما دیس اپروو شود جلوگیری کنید.

برخی از قوانین ممکن است با توجه به حوزه فعالیت شما اعمال شوند و لازم است شما در زمینه کاری خود از قوانین گوگل ادز اطلاع داشته باشید. پیشنهاد می‌کنم در این زمینه با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

کلمات کلیدی مناسب

مناسب بودن کلمات کلیدی شما در گوگل ادز یکی از دلایلی است که باعث می‌شود از دیس اپروو شدن تبلیغات شما جلوگیری شود. به طور کلی استفاده نکردن از کلمات کلیدی ممنوعه می‌تواند باعث شود که دچار چنین مشکلی در کمپین گوگل ادز نشوید.

به طور کلی کلمات کلیدی که مربوط به قمار، جنگ، جنسی، مدارک جعلی، نسخه پزشک و این قبیل موارد می‌شود، باعث می‌شوند کمپین دیس اپروو شود.

علاوه بر این اگر کلمه کلیدی شما با صفحه‌ای که تبلیغ می‌کنید تفاوت داشته باشد باعث می‌شود که تبلیغ به مخاطبین نمایش داده نشود.

صفحه لندینگ مناسب به نسبت تبلیغ

برای اینکه گوگل از نمایش داده شدن تبلیغ ما جلوگیری نکند لازم است که صفحه مناسبی به نسبت تبلیغ معرفی کرده باشیم. به عنوان مثال ما نمی‌توانیم درباره خرید خودرو تبلیغ بزنیم و کاربران را به صفحه تماس با ما هدایت کنیم. در این شرایط صفحه لندینگ متناسب با تبلیغ نیست و به احتمال قوی باعث دیس اپروو شدن تبلیغات می‌شود.

مثال‌هایی از صفحات لندینگ مناسب می‌تواند به صورت زیر باشد:

  • انتقال کاربر به خدمات بیمه خودرو با جستجوی کلماتی مانند بیمه ماشین، بیمه خودرو
  • صفحه مناسب برای جستجوی عباراتی مانند خرید خانه در دبی می‌تواند صفحه لندینگی باشد که اطلاعاتی جذاب از خانه ارائه داده و فضای ارتباط راحت مانند فرم تماس یا تماس با ما داشته باشد.
  • صفحه لندینگ مناسب کسب درآمد اینترنتی می‌تواند معرفی اپلیکیشنی باشد که کاربران با استفاده از آن امکان درآمدزایی را خواهند داشت.

نظارت تبلیغات به صورت مکرر

بهتر است به صورت مکرر روی تبلیغات خود نظارت داشته باشیم تا علاوه بر جلوگیری شدن از دیس اپروو یا ساسپندی آن، عملکرد کمپین را نیز به خوبی تحت نظر داشته باشیم.

علاوه بر این باید بدانید که قوانین گوگل به صورت مکرر تغییر می‌کنند و باید مطلع باشید که چه تغییراتی در راه است. 

در صورت دیس اپروو شدن باید چه کاری انجام دهیم؟

اگر تبلیغات گوگل ادز دیس اپروو شوند، هیچ جای نگرانی وجود ندارد و می‌شود مشکل را برطرف کرد. فقط باید آگاهی داشته باشید که مشکل را خیلی سریع حل کنید.

مثالی از ایمیل گوگل ادز برای اطلاع رسانی از دیس اپروو شدن کمپین
مثالی از ایمیل گوگل ادز برای اطلاع رسانی دیس اپروو شدن

اولین کاری که باید انجام دهید این است که ایمیلی که گوگل ارسال کرده را به دقت بررسی کنید. سپس  باید برای حل شدن مشکل اقدام کنید. در صورتی که برای این‌کار نیاز به کمک دارید، حتما با کارشناسان دیوان در ارتباط باشید.

برای اینکه بتوانید دیس اپروو شدن گوگل ادز را برطرف کنید، کافیست دلیل رد شدن تبلیغ را پیدا کرده، مشکل را برطرف کنید، تبلیغات را دوباره اجرا کنید و منتظر باشید تا گوگل به شما جواب بدهد.

خیلی راحت به نظر می‌رسد! اصلا اینطور نیست.

اجازه بدهید با یک مثال این مراحل را پیش ببریم.

موضوع: عدم تایید تبلیغ شما – [نام کمپین]

متن ایمیل:

“سلام [نام کسب و کار شما]،

تبلیغ شما با عنوان “[عنوان تبلیغ]” به دلیل [دلیل دیس اپروو شدن، مثلاً: عدم تطابق با سیاست‌های تبلیغاتی، محتوا گمراه‌کننده، یا استفاده از کلمات کلیدی ممنوعه] تایید نشد.

برای اطلاعات بیشتر، لطفاً سیاست‌های تبلیغاتی گوگل ادز را مطالعه کنید.

با تشکر،

تیم بررسی تبلیغات گوگل”

(مرحله 1) بعد از اینکه چنین ایمیلی از گوگل دریافت کردید، لازم است که مشکل را برطرف کنید. در این مثال ما سیاست‌های تبلیغاتی گوگل را نقض کرده‌ایم و از محتوای گمراه‌کننده یا از کلمات کلیدی ممنوعه استفاده کرده‌ایم.

(مرحله 2) لازم است کلمات کلیدی را مورد بررسی قرار دهیم و همچنین مطمئن شویم جایی محتوای گمراه کننده برای مخاطبین نساخته باشیم. گمراه کننده احتمالا به این معنی است که آن‌چیزی که وعده داده شده حقیقت نمی‌یابد؛ می‌تواند با توجه به شرایط ایجاد شده دلایل دیگری نیز داشته باشد.

(مرحله 3 و 4) سپس بعد از اینکه تغییرات را اعمال کردید، لازم است تا تبلیغات خود را مجدد اجرایی کنید و منتظر بمانید تا توسط گوگل بررسی شود.

ابزارهایی برای بهتر شدن تبلیغات تا دیس اپروو نشویم

برای بهتر شدن تبلیغات گوگل ادز ابزارهای مختلفی وجود دارند که همه آنها در این نقش دارند که کمپین ما دیس اپروو نشود. از ابزارهای نگارشی گرفته تا ابزارهای تخصصی گوگل ادز در این زمینه می‌توانند به ما کمک کنند.

در ادامه آنها را به شما معرفی می‌کنم و همچنین می‌گویم که چه ویژگی‌هایی دارند:

پاک نویس – ابزار بررسی املایی

ابزار پاک نویس می‌تواند به شما کمک کند که در زمان نوشتن متن‌های تبلیغاتی خود مشکلات دستوری و املایی نداشته باشید. به راحتی می‌توانید از افزونه کروم از این ابزار استفاده کرده تا در زمان نوشتن محتوا ایرادات یا غلط‌های املایی را به شما بگوید.

کیورد پلنر – ابزار پیدا کردن کلمات کلیدی

با استفاده از کیورد پلنر این امکان را دارید تا کلمات کلیدی مناسب کمپین خود را انتخاب کنید تا کمپپین شما دیس اپروو نشود. به عنوان مثال، اگر صفحات لندینگ شما ارتباط خاصی با کلمات کلیدی نداشته باشند ممکن است با مشکل مواجه شوید.

البته باید بدانید که در صورت فعال نبودن کمپین شما ممکن است دیتای خیلی دقیقی از کیورد پلنر نگیرید. می‌توانید از سایر ابزارهای رایگان مانند Kwfinder یا Keywordtool نیز استفاده کنید.

باید بدانید که کیورد پلنر به عنوان یکی از بهترین ابزارهای گوگل نیز شناخته می‌شود.

ابزار Pagespeed – بررسی صفحه لندینگ

با استفاده از ابزار پیج اسپید می‌توانید اطمینان حاصل کنید که صفحه لندینگ شما به خوبی لود می‌شود و همچنین مشکلات فنی در آن وجود نداشته باشد. چون ممکن است به دلیل وجود برخی مشکلات فنی تبلیغ شما دیس اپروو شود. در صورتی که به این ابزار علاقه‌مند نبودید می‌توانید از Gtmetrix استفاده کنید.

گوگل ادز ادیتور – ابزار همه کاره گوگل

پیشنهاد می‌کنم ابزار گوگل ادز ادیتور را دانلود کنید، چون امکانات متنوعی به شما می‌دهد. به عنوان مثال، می‌توانید کمپین‌های تبلیغاتی خود را به صورت آفلاین ادیت کنید. یا می‌توانید به صورت همزمان چندین کمپین را مورد بررسی قرار دهید.

یکی از اصلی‌ترین دلایل برای پیشنهاد این ابزار، کمتر شدن خطاهای احتمالی است که باعث می‌شود دچار مواردی مانند دیس اپروو یا ساسپندی نشوید.

تفاوت دیس اپروو با ساسپندی در گوگل ادز

دیس اپروو و ساسپندی در گوگل ادز تفاوت‌های جزئی دارند. اگر بخواهم از تشابه استفاده کنم، دیس اپروو مانند کارت زرد و ساسپندی به معنی کارت قرمز است. هر دو مورد نشان می‌دهند که مشکلی وجود دارد و به صورت مجزا آنها را توضیح می‌دهم تا تفاوت آنها را بدانید.

دیس اپروو شدن تبلیغات به این معنی است که گوگل اجازه نمایش داده شدن تبلیغات را نمی‌دهد. احتمالا به این دلیل است که یکی از قوانین گوگل نقض شده و تا زمانی که مشکل برطرف نشود، تبلیغات به مخاطبین نمایش داده نمی‌شود.

ساسپند شدن گوگل ادز به این معنی است که کل اکانت مسدود شده و شما امکان ساخت هیچ تبلیغ دیگری ندارید. احتمالا علاوه بر نقض کردن قوانین، گوگل به اکانت مشکوک شده و اجازه هرگونه فعالیت را نمی‌دهد. برای برطرف کردن ساسپندی باید با گوگل ارتباط بگیرید که عموما از طریق ایمیل و تماس تلفنی انجام می‌شود.

اصطلاحدیس اپروو شدن تبلیغاتساسپند شدن اکانت گوگل ادز
معرفیرد شدن یک تبلیغ خاص به دلیل نقض قوانین گوگلمسدود شدن کل اکانت تبلیغاتی به دلیل نقض مکرر قوانین یا فعالیت‌های مشکوک
دلیلنقض یکی از قوانین گوگل (مثلاً استفاده از کلمات ممنوعه، محتوای گمراه کننده)نقض مکرر قوانین، فعالیت‌های غیرمجاز (مثلاً کلیک تقلبی)
تاثیرفقط تبلیغ دیس اپروو شده نمایش داده نمی‌شودکل اکانت مسدود می‌شود و نمی‌توان تبلیغ کرد
راه حلرفع مشکل در تبلیغ و درخواست بررسی مجددتماس با پشتیبانی گوگل برای رفع مشکل و فعال‌سازی مجدد اکانت (از طریق ایمیل و تماس تلفنی)
اهمیت مشکلنسبتا کملازمه اقدام

جمع بندی

تا اینجا که به انتهای مقاله رسیدیم کلی مطلب درباره دیس اپروو شدن تبلیغات گوگل ادز ارائه کردم که می‌تواند به شما کمک کند تا شانس بالایی برای نمایش تبلیغات در صفحات نتایج گوگل داشته باشید. تفاوتی ندارد کمپین شما سرچ، یوتیوب، دیسپلی و غیره باشد؛ با استفاده از نکاتی که در این صفحه گفتم می‌توانید از دیس اپروو شدن کمپین خود جلوگیری کنید.

در صورتی که در این زمینه سوالی دارید پیشنهاد می‌کنم در بخش نظرات مطرح کنید یا اینکه با کارشناسان ما در ارتباط باشید. ممنون از اینکه وقت گذاشتید و تا انتهای این مقاله با من همراه بودید. اگر از کیفیت این محتوا راضی بودید، پیشنهاد می‌کنم مقاله دیگر من درباره تبلیغات در صفحه اول گوگل را بخوانید.

علی کریمی کارشناس تولید محتوای دیوان علی کریمی

از ابزارهایی که در مقاله معرفی شدند به خوبی استفاده کنید تا تبلیغات گوگل شما دیس اپروو نشوند.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها