دیوان ادز
02182801861

پردرآمدترین یوتیوبرهای جهان در سال 2025 | لیست معروف‌ترین‌ها

۱۴۰۳/۱۲/۱

آیا تا به حال برایتان سوال شده است؛ یوتیوبرهای معروفی که هر روز ویدئوهای آن‌ها را دنبال می‌کنید چقدر از این شبکه درآمد کسب می‌کنند؟ یا این که چگونه توانسته‌اند به این سطح از درآمد برسند؟ این مقاله را از دست ندهید.

درست یا غلط آن را نمی‌دانم؛ اما مطمئنم که تخمین زدن درآمد یوتیوبرهایی که هر روزه ویدئوهای آن‌ها را در یوتیوب می‌بینیم،‌ عادتی است که اکثر افراد به آن مبتلا هستند. به خصوص وقتی که با ویدئوهای پربازدید از کانال یوتیوبرهای معروفی مثل MrBeast یا PewDiePie روبرو می‌شوند. 

این موضوع دلیلی شد تا در وبلاگ دیوان، مقاله‌ای در این مورد داشته باشیم. در این مقاله از آمار منابع معتبری مثل Forbes و Business Insider استفاده کرده‌ایم تا پردرآمدترین یوتیوبرهای جهان همراه با منبع درآمد آن‌ها را بررسی کنیم. همچنین در بخش پایانی این مقاله به این سوال پاسخ می‌دهیم که شما چگونه می‌توانید از یوتیوب درآمد داشته باشید. 

پیشنهاد می‌کنم تا انتهای این مقاله همراه من باشید. 

7. دود پرفکت (Dude Perfect)

  • تعداد سابسکرایبرهای کانال: 60.7 میلیون کاربر
  • تعداد کل بازدیدهای کانال: 18,111,743,321 بازدید 
  • تاریخ تاسیس کانال: مارچ 2009

کانال دود پرفکت تشکیل شده از چندین یوتیوبر است که ویدئوهای ورزشی و اغلب سرگرم‌کننده‌ای که در یوتیوب آپلود می‌کنند؛ ثروتی نزدیک به 20 میلیون دلار را برای آن‌ها رقم زده است. 

پرداختن به ترندها و چالش‌ها، از نکات قابل توجه در مورد کانال دود پرفکت است؛ آن هم به شکلی متفاوت از سایر یوتیوبرها!

به عنوان مثال؛ اگر چالشی در مورد درست انداختن بطری آب در فضای سوشال مدیا شکل بگیرید؛ Dude Perfect این چالش را با ترامپولین انجام می‌دهد. بسیاری از افراد، این مورد را دلیل وایرال شدن ویدئوهای این کانال ذکر می‌کنند. چراکه متفاوت بوده و به خوبی می‌توانند توجه کاربران یوتیوب را به خود جلب کنند. 

درست مثل اکثر یوتیوبرهای معروف، اعضای گروه دود پرفکت نیز فروشگاه خود را داشته که در آن لباس و اکسسوری‌های مخصوص به خود را برای فروش در اختیار کاربران قرار می‌دهند. بد نیست بدانید که این مدل از کسب درآمد از یوتیوب، با نام مرچنت (Merchant) در میان یوتیوبرها شناخته می‌شود. در ادامه بیشتر در مورد این مدل درآمدی صحبت می‌کنیم. 

یوتیوبرهای کانال Dude Perfect
نکته مهم: تمام دیتاهایی که در این مقاله به شما ارائه می‌شوند؛ تخمینی بوده و مربوط به زمان نگارش این مطلب هستند.

در اینجا پیشنهاد می‌شود:

Static Image
تبلیغات یوتیوب

یوتیوب بزرگترین و پربازدیدترین موتور جستجوی ویدیویی جهان، روزانه میزبان میلیاردها بازدید کننده است. با تبلیغات یوتیوب، این فرصت را دارید تا مخاطبانتان را به راحتی پیدا کنید.

6. Markiplier

  • تعداد سابسکرایبرهای کانال: 37.2 میلیون کاربر
  • تعداد کل بازدیدهای کانال: 22,186,848,499 بازدید 
  • تاریخ تاسیس کانال: می 2012

ویدئوهای نقد و بررسی، گیم پلی بازی‌های ترسناک و همچنین ری‌اکت به موضوعات مختلف در ویدئوها، گزینه‌هایی هستند که می‌توانید آن‌ها را در کانال یوتیوبر Mark Edward Fischbach یا Markiplier که نامی آشناتر برای کاربران یوتیوب است مشاهده کنید.

موفقیتی که Markiplier در یوتیوب به دست آورده است؛ باعث شده است تا این یوتیوبر نیز برند لباس خود با نام Cloak را تاسیس کرده و اکنون به عنوان مدیرعامل این برند شناخته شود. 

مجموعه فعالیت‌های Markiplier در یوتیوب همراه با تاسیس برند لباس، ثروتی حدود 35 میلیون دلار را برای او فراهم کرده است. ثروتی که شاید بیشتر آن در نتیجه فعالیت در یوتیوب نباشد؛ اما یوتیوب را می‌توان به عنوان گزینه‌ای که امکان تاسیس برند لباس را برای مارک فراهم کرده است در نظر گرفت. 

یوتیوبر Markiplier

جالب است بدانید که این یوتیوبر، معروفیت خاصی در مورد فعالیت‌های بشر دوستانه خود داشته و توانسته با استفاده از پتانسیل مخاطبان خود، میلیون‌ها دلار برای خیریه‌های مختلف جمع‌آوری کند. 

5. نینجا (Ninja)

  • تعداد سابسکرایبرهای کانال: 23.8 میلیون کاربر
  • تعداد کل بازدیدهای کانال: 2,728,216,614 بازدید 
  • تاریخ تاسیس کانال: نوامبر 2011

اگر مثل من علاقه‌مند حوزه گیمینگ باشید؛ احتمالا Ninja یا همان Tyler Blevins، یوتیوبر و استریمر معروف آمریکایی را بشناسید یوتیوبری که با ساخت ویدئوهای جذاب، نه تنها توانسته در یوتیوب چیزی نزدیک به 24 میلیون سابسکرایبر داشته باشد؛ بلکه عنوان پرطرفدارترین استریمر توییچ را نیز به خود اختصاص داده است.  

دارایی خالص نینجا چیزی حدود 40 میلیون دلار تخمین زده شده است. با درآمد سالانه 6 میلیون دلار، این فعال معروف حوزه گیمینگ، چیزی حدود نیم میلیون دلار در ماه درآمد دارد. 

یوتیوبر نینجا 

جدا از درآمد حاصل از تبلیغات یوتیوب، راه‌اندازی کسب‌وکار شخصی و فروش مستقیم محصول، از منابع درآمدی مختلف Ninja هستند. 

4. فِلیکس آروید اولف شلبرگ (PewDiePie)

  • تعداد سابسکرایبرهای کانال: 110 میلیون کاربر
  • تعداد کل بازدیدهای کانال: 29,474,342,941 بازدید 
  • تاریخ تاسیس کانال: آپریل 2010

پیودی‌پای یوتیوبر معروف سوئدی،‌ احتمالا نامی آشنا‌تر برای کاربران ایرانی یوتیوب باشد. یوتیوبر و گیمری که با با ویدئوهای گیمینگ، ری‌اکشن و طنز خود معروف شد و امروزه یکی از پرطرفدارترین کانال‌های یوتیوب را در اختیار دارد. 

با این که پیودی‌پای مدتی از یوتیوب فاصله گرفت؛ اما همچنان در این شبکه فعال بوده و می‌توان ثروتی حدود 40 میلیون دلار را برای او تخمین زد. 

یوتیوبر PewDiePie

تبلیغات یوتیوب، لاین فروش پوشاک، حمایت طرفداران و پست‌های اسپانسری که PewDiePie در اکانت‌های سوشال مدیا خود منتشر می‌کند؛ منابع اصلی درآمد این یوتیوبر هستند. حتی برخلاف سایر یوتیوبرها، پیودی‌پای از گزینه‌های دیگری مثل منتشر کردن کتاب خود (This book loves you) و توسعه گیم نیز درآمد داشته است. 

3. جیک پاول (Jake Paul)

  • تعداد سابسکرایبرهای کانال: 20.9 میلیون کاربر
  • تعداد کل بازدیدهای کانال: 7,743,356,713 بازدید 
  • تاریخ تاسیس کانال: سپتامبر 2013

اگر خیلی اهل یوتیوب گردی نباشید؛ احتمالا نام جیک پاول تداعی کننده بوکسوری فعال در حوزه ورزش برای شما باشد. اما جالب است بدانید که پاول، قبل از این که به عنوان یک بوکسور نیمه حرفه‌ای شناخته شود؛ محبوبیت خود را در یوتیوب و در سایه برادر بزرگ‌تر خود، logan paul به دست آورده است. 

از شروع فعالیت در یوتیوب و کار با استودیو دیزنی تا امروز که بیشتر Jake paul را در حوزه ورزش و به چالش کشیدن بوکسورهای بازنشسته می‌بینیم؛ جیک به عنوان یک فرد شناخته شده هم در یوتیوب و هم در شبکه‌های سوشال مدیا در نظر گرفته می‌شود. 

یوتیوبر Jake paul 

از شایعات پیرامون جایزه مبارزه اخیری که جیک با مایک تایسون داشته است گذر کنیم؛ رسانه‌ها ثروتی بالغ بر 45 میلیون دلار را برای Paul تخمین زده‌اند. ثروتی که در کنار یوتیوب، از منابع مختلف دیگری مثل مسابقات بوکس، راه‌اندازی کسب‌وکار شخصی و همکاری با برندهای مختلف و منتشر کردن پست‌های اسپانسری در اکانت‌های سوشال مدیا به دست آمده است.

قطعا که جیک پاول رفتار بحث‌برانگیزی در چند وقت اخیر داشته و احتمالا محتوای کانال او نیز چندان به مذاق هر کسی خوش نیاید؛ اما تعداد سابسکرایبرها و بازدیدهای ویدئوهای او بیانگر این موضوع می‌باشند که این یوتیوبر و چهره شناخته شده در حوزه ورزش،‌ مخاطبان خاص خود را دارد. 

2. جفری استار (Jeffree Star)

  • تعداد سابسکرایبرهای کانال: 15.7 میلیون کاربر
  • تعداد کل بازدیدهای کانال: 2,604,562,413 بازدید 
  • تاریخ تاسیس کانال: فوریه 2006

دومین فردی که در لیست امروز ما وجود دارد؛ یوتیوبر و میکاپ آرتیست معروف، جفری استار است. یوتیوبر،‌ اینفلوئنسر و کارآفرینی که در کنار یوتیوب، توانسته با راه‌اندازی برند آرایش خود (jeffreestarcosmetics) ثروتی بالغ بر 200 میلیون دلار و درآمد سالیانه 16 تا 20 میلیون دلار برای خود داشته باشد.

برخلاف اکثر یوتیوبرها، شروع کار jeffree star با یوتیوب نبود. او در ابتدا، فعالیت خود را در شبکه MySpace و در حوزه موسیقی آغاز کرد که نتیجه چندانی برای او نداشت. در سال 2014 بود که به کلی هدف و ساختار کانال یوتیوب خود را تغییر داده و وارد حوزه آرایشگری شد. به طوری که امروزه، اکثر محتواهای کانال استار را ویدئوهای آموزشی در مورد نحوه استفاده از لوازم آرایشی مختلف تشکیل می‌دهند. 

فعالیت در یوتیوب همراه با راه‌اندازی کسب‌وکار شخصی در حوزه آرایش، جفری استار را به یکی از پیشرو‌های این حوزه تبدیل کرده و درآمد سالیانه 100 میلیون دلار را برای شرکت او به همراه آورده است. عنوان شده است که او هم اکنون صاحب 12 بیزینس در حوزه‌های مختلف است. 

1. جیمی دونالدسون (MrBeast)

  1. تعداد سابسکرایبرهای کانال: 345 میلیون کاربر
  2. تعداد کل بازدیدهای کانال: 70,140,967,993 بازدید 
  3. تاریخ تاسیس کانال: فوریه 2012

در جایگاه نخست لیست پردرآمدترین یوتیوبرهای جهان، Jimmy Donaldson یا همان مستر بیست را داریم که با بیش از 340 میلیون سابسکرایبر در یوتیوب و مجموع 400 میلیون دنبال‌کننده در تمام پلتفرم‌های سوشال مدیا، به عنوان یکی از تاثیرگذارترین افراد سال 2023 در دنیا از طرف مجله تایم شناخته شده است. 

مجموع دارایی‌هایی مستر بیست چیزی حدود 500 میلیون دلار تخمین زده شده است که قطعا این درآمد،‌ تنها از یوتیوب حاصل نشده است. گزینه‌های درآمدی مختلفی در کنار یوتیوب مثل ساخت برند شخصی لباس و شکلات و یا همکاری در ساخت برنامه‌های تلویزیونی، از دیگر گزینه‌هایی هستند که این ثروت را برای MrBeast به همراه آورده‌اند.

نگاهی به ویدئوهای کانال مستر بیست که داشه باشیم؛ به خوبی می‌توانیم دلیل وایرال شدن و تعداد بازدیدهای بالای ویدئوهای او را می‌بینیم. ویدئوهای هیجان انگیزی مثل “سفارش پیتزا و دادن یک خانه به عنوان انعام” و یا “مقایسه هتل 1 دلاری با هتل 1 میلیون دلاری” گزینه‌هایی هستند که کمتر کسی می‌تواند از خیر دیدن آن‌ها بگذرد. 

یوتیوبر MrBeast

از پرداختن به موضوعات فوق‌العاده جذاب که گذر کنیم؛ یکی از نکات قوت ویدئوهای MrBeast این است که در چند ثانیه اول ویدئو، کاملا به مخاطب‌های خود می‌گوید که قرار است با چه چیزی مواجه شوند. به عنوان مثال،‌ اگر ویدئو در مورد امتحان کردن بلیط‌ 1 و 500 هزار دلاری هواپیما باشد؛ در همان اول ویدئو مخاطبان متوجه می‌شوند که قرار است با مزایا و معایب، فضای لاکچری بلیط گران قیمت هواپیما و کیفیت بد بلیط ارزان قیمت آشنا شوند. نکته‌ای که به جذاب شدن ویدئو برای مخاطبان کمک بزرگی کرده و احتمالا یکی از دلایل موفقیت کانال مستر بیست می‌باشد.

در مورد ثروت MrBeast گفتیم؛ اما شاید جالب باشد بدانید که این یوتیوبر معروف، یکی از پیشگامان کارهای داوطلبانه، کمک به خیریه‌های مختلف و راه‌اندازی پروژه‌هایی مثل جمع‌آوری زباله از دریا یا کاشت درخت نیز می‌باشد. همچنین با توجه به پیش‌بینی فوربز، احتمالا مستر بیست در چند سال آینده، عنوان اولین یوتیوبر میلیاردر را به خود اختصاص دهد. 

پردرآمدترین یوتیوبرهای جهان چگونه میلیونر می‌شوند؟

احتمالا تا به اینجای مقاله متوجه شده باشید که درآمد حاصل از نمایش تبلیغات بر روی ویدئوهای یوتیوب، تنها گزینه‌ای نیست که یوتیوبرها برای درآمدزایی از آن استفاده می‌کنند. گزینه‌های دیگری مثل ویدئوهای اسپانسری و یا ساخت برند شخصی، از دیگر مدل‌ها درآمدی هستند که یوتیوبرهای بزرگ و حتی متوسط از آن‌ها استفاده می‌کنند. 

این موارد، تمام گزینه‌های درآمدی یوتیوب در زمان نگارش این مقاله هستند:

  • کسب درآمد از نمایش تبلیغات: معروف‌ترین گزینه درآمدی در یوتیوب که اکثر افرادی که قصد فعالیت در این شبکه را دارند؛ کسب درآمد از یوتیوب را هم معنی با استفاده از این گزینه می‌دانند. 
  • حمایت طرفداران: گزینه‌‍‌هایی مثل چنل ممبرشیپ (channel membership) و یا تقسیم درآمد اشتراک یوتیوب پریمیوم با یوتیوبر از گزینه‌های درآمدی در این مورد هستند. 
  • ساخت برند شخصی: ایجاد فروشگاه‌های عمدتا آنلاین که در آن یوتیوبرها از پتانسیل مخاطبان خود، برای فروش محصولات و یا خدمات استفاده می‌کنند. 
  • پست‌های اسپانسری: امروزه در دنیای مارکتینگ، تب استفاده از اینفلوئنسرهای مجازی داغ بوده و یوتیوب نیز از این قاعده مستثنی نیست. در این مدل درآمدی یوتیوبرها در ازای دریافت هزینه‌ای مشخص، قسمتی و یا تمام محتوا ویدئو خود را به معرفی محصولات و یا خدمات یک برند اختصاص می‌دهند. 

اما کسب درآمد از هر یک از این گزینه‌ها شرایط خاصی داشته و تمام یوتیوبرها نمی‌توانند از آن‌ها برای داشتن درآمد از این شبکه استفاده کنند. چنانچه تمایل دارید با این شرایط آشنا شده و یا اطلاعات بیشتری در مورد نحوه درآمدزایی از یوتیوب داشته باشید؛ پیشنهاد می‌کنم مقاله کسب درآمد از یوتیوب از وبلاگ دیوان را مطالعه کنید. 

شما چگونه می‌توانید از یوتیوب درآمد داشته باشید؟

اگر با دیدن اعداد و ارقام پردرآمدترین یوتیوبرهای جهان به این فکر افتاده‌اید که یوتیوبر شوید؛ این بخش از مقاله برای شما است! حقیقت این است که تمام افرادی که امروز در لیست خود به آن‌ها اشاره کردیم؛ فرازمینی نبوده و فرق چندانی با شما ندارند. تنها تفاوت شما با این افراد این است که آن‌ها روزی با خود گفتند که “من میخوام این کار رو انجام بدم”  و آن را انجام هم دادند. 

به عنوان اولین قدم، علایق و حوزه‌هایی که در آن‌‎ها مهارت دارید را مشخص کنید. تعیین کنید که تمایل دارید در چه حوزه‌ای در یوتیوب فعالیت کنید. حوزه‌های گیمینگ، سرگرمی، نقد و بررسی و ری‌اکت از پرطرفدارترین فیلدهای فعالیت در یوتیوب هستند. 

سپس باید مخاطبان هدف خود را تعیین کرده و مشخص کنید که چه گروه‌هایی از افراد، تمایل دارند تا ویدئوهای شما را ببینند. آیا ویدئوهای شما مناسب گروه‌های خاصی از افراد بوده یا این که ویدئوهای جامعی می‌سازید که تمام افراد علاقه‌مند دیدن آن‌ها هستند؟

پس از تعریف این 2 مورد، می‌توانید کانال یوتیوب خود را ساخته و ویدئوهای خود را در آن آپلود کنید.

پس از مدتی که فعالیت خود را در یوتیوب شروع کردید؛ وقت رسیده است تا از کانال خود درآمدزایی کرده و یا در اصطلاح کانال خود را مانیتایز کنید. برای داشتن درآمد از گزینه‌هایی مثل نمایش تبلیغات بر روی ویدئوهای خود، نیاز دارید تا عضو برنامه پارتنر یوتیوب (YPP) شوید. شرایط عضویت در این برنامه، رسیدن به حداقل 1000 سابسکرایبر و 4000 ساعت واچ تایم یوتیوب در 12 ماه گذشته و یا 10 میلیون بازدید عمومی ویدئوهای Short در 3 ماه اخیر می‌باشد. 

در اینجا پیشنهاد می‌شود:

Static Image
آشنایی با مانیتایز یوتیوب | Monetize Youtube

با نحوه مانیتایز شدن یوتیوب آشنایی ندارید؟ این مقاله را مطالعه کنید

اگرچه سایر گزینه‌های درآمدی در یوتیوب مثل جذب اسپانسر برای ویدئوها و یا ساخت برند شخصی، نیازی به تعداد سابسکرایبر‌ها یا واچ تایم خاصی ندارد؛ باید توجه داشته باشید که برندها، عموما با یوتیوبرهایی کار می‌کنند که حجم قابل توجهی از مخاطبان داشته و به عنوان فردی تاثیرگذار در حوزه فعالیت خود شناخته می‌شوند. 

در مورد ساخت برند شخصی نیز، در ابتدا باید تعداد مشخصی سابسکرایبر در کانال خود داشته و با ساخت ویدئوهای جذاب بتوانید حمایت و اعتماد آن‌ها را جلب کنید. تنها در چنین شرایطی است که با راه‌اندازی کسب‌وکار مستقل از یوتیوب خود، می‌توانید توقع خرید و حمایت را از مخاطبان خود داشته باشید. 

اگر تمایل دارید بیشتر در مورد نکات یوتیوبر شدن بخوانید؛ پیشنهاد می‌کنم مقاله چگونه یوتیوبر شویم را مطالعه کنید. 

اکنون نوبت شماست

در این مقاله سعی داشتیم شما را با درآمد معروف‌ترین یوتیوبرهای جهان آشنا کنیم. گزینه‌ای که عده‌ای از افراد به سادگی از کنار آن می‌گذرند. اما آن‌هایی که نگاه جدی به یوتیوب دارند، از این اعداد و ارقام انگیزه می‌گیرند تا فعالیت خود در یوتیوب را شروع کنند. 

اگر شما جزو این افراد هستید؛ می‌توانید کار خود را با مطالعه مقاله ساخت کانال یوتیوب شروع کنید. امیدوارم تجربه خوبی از فعالیت در این شبکه داشته و بتوانید به تمام اهدافی که از فعالیت در یوتیوب دارید برسید.

عرفان یوسفیان کارشناس تولید محتوای دیوان عرفان یوسفیان

شاید باور کردنی نباشد؛ اما حقیقت این است که برخی از یوتیوبرهای معروف، از ستاره‌های هالیوود درآمد بیشتری دارند.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها