دیوان ادز
02182801861

آشنایی با انواع کمپین های گوگل ادز | 2025

۱۴۰۳/۱۰/۱۲

 گوگل ادز، این پنل جادویی کمپین‌های متنوعی را برای اهداف مختلف ایجاد کرده است.


شاید برای کارآموزان و تمام کسانی که به تبلیغات آنلاین علاقه دارند سوالاتی وجود داشته باشد که کدام یک از انواع کمپین گوگل ادز را برای رسیدن به اهدافشان انتخاب کنند.
گستردگی و تنوع این کمپین‌ها، مدل نمایش دهی و قوانین خاص هر کدام گاهی ما را دچار سردرگمی می‌کنند.
اما نگران نباشید، این مقاله آماده شده تا شما را با انواع کمپین‌های گوگل ادز آشنا کند و به تمام سوالات شما پاسخ دهد. پس تا انتهای مقاله همراه باشید. 

در سال‌های اخیر گوگل سعی کرده مدل تبلیغات ادز را به هدفی که کاربر دارد نزدیک کند، دلیل تمام آپدیت‌ها و تغییرات اخیر این پنل همین بوده که کاربران بهترین نتیجه را بگیرند.
شاید در گذشته کمپین سرچ برای انواع کسب و کارها جواب می‌داد، اما با آمدن مدل‌های جذاب تبلیغاتی، دیگر نیازی نیست برای هر تبلیغ تنها از کمپین سرچ استفاده کنید.

  • برای مثال اگر شما قصد تبلیغ یک اپلیکیشن را دارید، چرا سری به کمپین اپلیکیشن نمی‌زنید؟

اما ماجرا به همین جا ختم نمی‌شود.

باید بدانیم که هر کدام از انواع کمپین‌های گوگل ادز اولا برای چه کسب و کاری مناسب است؟ و دوما چه هدفی از این کمپین تبلیغات در گوگل داریم؟ مزایا و معایب هر کدام از این کمپین‌ها چیست؟ بعد از دانستن تمام این‌ها می‌توانیم بهترین تصمیم را بگیریم.

انواع کمپین های گوگل ادز | چند مدل کمپین داریم؟

در زمان نگارش این مقاله، گوگل ادز 8 مدل کمپین مختلف با فرمت‌های مجزا دارد که همه را بررسی خواهیم کرد.

1. کمپین سرچ ادز (search ads)

محل نمایش: Google search results | صفحه نتایج گوگل
این مدل از کمپین معروف‌ترین مدل تبلیغات ادز است که در ایران هم بسیار پرمخاطب است. متاسفانه خیلی‌ها فکر می‌کنند تنها نوع تبلیغات ادز، همین تبلیغات سرچ است.

  • البته که این استقبال بی‌دلیل نیست.

تمام کاربران نیازهایشان را در گوگل سرچ می‌کنند سوالات پزشکی، قیمت کالا، مقایسه خدمات و هر چیزی که سوال برانگیز باشد. بهترین محل نمایش تبلیغات برای این کاربران کجاست؟

بله صفحه اول گوگل!

کمپین سرچ سه مدل اجرا می‌شود:

  • Responsive search ads – تبلیغات جستجوی پاسخگو: تبلیغات جستجوی پاسخگو، نوعی از تبلیغات در پلتفرم گوگل ادز است که به شما امکان می‌دهد عناوین و توضیحات مختلفی را برای تبلیغ خود ایجاد کنید. گوگل به طور خودکار بهترین ترکیب را برای هر بار نمایش آگهی، با توجه به عبارت جستجوی کاربر، انتخاب کرده و نمایش می‌دهد.

حالا بیایید تا برخی از معایب و مزایای Responsive search ads را بررسی کنیم:

مزایا:
مرتبط بودن تبلیغ: نمایش آگهی‌های مرتبط تر با عبارت جستجو شده توسط کاربر، که می‌تواند منجر به نرخ کلیک (CTR) و نرخ تبدیل (CR) بالاتر شود.
بهبود عملکرد: گوگل به طور مداوم عناوین و توضیحات شما را آزمایش کرده و بهترین ترکیب را برای هر نمایش آگهی انتخاب می‌کند.
صرفه جویی در وقت: نیازی به ایجاد آگهی‌های جداگانه برای هر کلمه کلیدی نیست.
معایب:
ممکن است کنترل کمتری روی نحوه نمایش آگهی خود داشته باشید.

مثالی از ریسپانسیو سرچ ادز گوگل
  • تبلیغات تماس گوگل ادز- Google Call Ads: نوعی از تبلیغات در پلتفرم گوگل ادز است که به طور خاص برای جذب تماس تلفنی از مشتریان بالقوه طراحی شده. اما یک نکته کلیدی در این مدل از تبلیغ برای ایرانیان وجود دارد.

این مدل هم از آن دسته تبلیغاتی است که توسط گوگل برای ایرانیان محدود شده است و تنها پس از اجرای کمپین با اسکریپت میتوان این مدل را پیاده سازی کرد.

قطعا Google Call Ads هم مزایا و معایب مخصوص به خود را دارد. برای مثال برخی از آن ها را بررسی میکنیم.
معایب:
مناسب همه نوع کسب و کار نیست و عمومیت ندارد.
برای اجرای این مدل تبلیغ، نیاز به شماره تلفن ثابت دارید. (البته این مورد قابل حل شدن است)
رقابت در Google Call Ads بسیار زیاد است،مخصوصا در مناطق جغرافیایی خاص و یا با کلمات خاص.
مزایا:
افزایش تماس تلفنی و ارتباط مستقیم با مشتریان.
هدف گیری دقیق تر و صحبت با مخاطبانی که احتمال خرید بالاتری دارند.
مقرون به صرفه بودن از دیگر مزایای این مدل تبلیغ است.تنها زمانی هزینه میکنید که کسی با شما تماس بگیرد.

  • تبلیغات جستجوی پویا گوگل ادز DSA- Dynamic Search Ads: نوعی از تبلیغات در گوگل ادز است که به جای اینکه تبلیغ دهندگان به صورت دستی کلمات کلیدی را انتخاب کنند،این کمپین از محتوای وب سایت شما، برای تولید خودکار کلمات کلیدی و متن تبلیغات استفاده می کند. پیشنهاد می‌کنم درباره کلمات کلیدی گوگل ادز بدانید.
    نکته مهم: اطمینان حاصل کنید که وب سایت شما به خوبی سازماندهی شده باشد. این سازماندهی می تواند چک کردن محتوای با کیفیت و مرتبط با محصولات یا خدمات شما باشد.

از کلمات کلیدی منفی استفاده کنید. این کار از نمایش تبلیغات برای عبارات جستجویی که مرتبط با کسب و کار شما نیست جلوگیری میکند.
از مزایا و معایب این مدل می توان به موارد زیر اشاره کرد:
مزایا:
کشف کلمات کلیدی جدید که خودتان به آن فکر نکرده بودید.
صرفه جویی در وقت برای تحقیق و اجرای کمپین.
Dynamic Search Ads میتواند پوشش دهی بهتری داشته باشد و کل وب سایت شما را هدف قرار دهد.
گوگل میتواند تبلیغات مرتبط تری را برای کاربران نمایش دهد و در نهایت منجر به نرخ کلیک CTR و نرخ تبدیل CR بالاتر شود.
معایب:
کنترل کلمات کلیدی که تبلیغات شما برای آنها نمایش داده می شود را به طور کامل در اختیار ندارید.
احتمال نمایش تبلیغات نامرتبط با کسب و کار شما.
این کمپین میتواند برای مبتدیان پیچیده باشد.

مثالی از کمپین سرچ گوگل ادز

2.کمپین دیسپلی (Google Display Campaign)

محل نمایش: وب سایت ها – اپلیکیشن ها – شبکه های اجتماعی – یوتیوب – جیمیل – دیسکاوری – شاپینگ

 کمپین های دیسپلی گوگل ادز نوعی از تبلیغات در پلتفرم گوگل ادز هستند که به شما امکان می دهند تبلیغات تصویری، ویدیویی و متنی را در شبکه نمایش گوگل اجرا کنید.

شبکه نمایش گوگل شامل میلیون ها وب سایت، برنامه و اپلیکیشن می باشد، به این شبکه نمایش- پارتنر گوگل هم میگویند. کاربران می توانند تبلیغات شما را در حین مرور وب، تماشای ویدیو یا استفاده از اپلیکیشن ها ببینند.
چیزی که در هیچ کدام از مقالات فارسی به آن اشاره نشده این است که:

کمپین دیسپلی یک کمپین asset-based است یا بهتر است بگوییم دارایی محور.

اما منظور از ASSET چیست؟
گوگل از اصطلاح “دارایی” (Assets) به جای “افزونه” (Extensions) برای برخی از عناصر کمپین های تبلیغاتی در پلتفرم Google Ads استفاده می کند.

این تغییر اصطلاح در سپتامبر 2021 انجام شد. افزونه ها (که الان با نام دارایی شناخته میشود) به طور کلی به عناصر اضافی در تبلیغات شما گفته می شود که می تواند به شما کمک کند تا اطلاعات بیشتری را به کاربران نشان دهید و توجه آنها را جلب کنید. برای اطلاعات کامل درباره افزونه‌ها، پیشنهاد می‌کنم مقاله ما درباره افزونه‌های تبلیغاتی گوگل ادز را بخوانید.
در کمپین دیسپلی، تبلیغات به صورت رندوم در سایت هایی نمایش داده می شوند که مخاطبین شما در آن ها فعالیت دارند. این یعنی کاربرانی که تبلیغ شما را میبینند به محصول و خدمات شما علاقه مندند، پس بهترین کار این است که کمپین بهینه ای داشته باشیم تا نظر مخاطبان جلب شود.

در اینجا پیشنهاد می‌شود:

هزینه هر کلیک در گوگل ادز


نکته مهم: در کمپین دیسپلی ما می توانیم بر اساس دو فاکتور، مکان نمایش تبلیغات را انتخاب کنیم.
1.هدف گذاری مکان: هدف گذاری بر اساس مکان جغرافیایی – مناطق خاص – مناطق جمعیتی (مانند سن،جنسیت).
2.هدف گذاری موضوعی: موضوعات و علاقه مندی های مرتبط با محصولات یا خدمات – کلمات کلیدی برای هدف گذاری دقیق تر.

کمپین دیسپلی به دو صورت اجرا میشود:

  • Single Image Display ADS :Single Image Display Ads (تبلیغات نمایشی تک تصویر) نوعی از تبلیغات در پلتفرم گوگل ادز (Google Ads) هستند که در شبکه نمایش گوگل (Google Display Network – GDN) اجرا میشوند.
    به طور خلاصه، Single Image Display Ads می تواند گزینه مناسبی برای کمپین های تبلیغاتی مبتنی بر تصویر در گوگل ادز باشد.
  • Responsive display ads : Responsive display ads (تبلیغات نمایشی ریسپانسیو) یکی از قدرتمندترین و راحت ترین فرمت های تبلیغاتی در پلتفرم Google Ads برای استفاده در شبکه نمایش گوگل (Google Display Network – GDN) است.

برخلاف Single Image Display Ads که بر روی یک تصویر واحد تمرکز دارد، تبلیغات نمایشی ریسپانسیو به شما این امکان را می دهد که چندین المان مختلف مانند تصاویر، عناوین، توضیحات و لوگو را آپلود کنید. سپس، الگوریتم های گوگل به صورت خودکار این المان ها را با هم ترکیب کرده و بهترین نتیجه را برای هر فضای تبلیغاتی در شبکه نمایش انتخاب می کند.

کمپین دیسپلی که از طریق گوگل ادز اجرا می‌شود

و در آخر، گوگل، این غول دیتا به شما این امکان را میدهد که با کمپین دیسپلی تبلیغاتتان را در جایی اجرا کنید که کاربران با کیفیت حضور دارند. و تمام!

چه چیزی بهتر از پیدا کردن مشتریان بالقوه برای کسب و کار هاست؟

3.کمپین ویدئو (Video Campaigns)

محل نمایش: دیسپلی – یوتیوب – جیمیل – دیسکاوری گوگل – شبکه نمایش گوگل

تبلیغات ویدئویی میتواند در طی پخش ویدئو، یا ابتدای آن و یا در محتوای وب سایت نمایش داده شود. تبلیغات ویدئویی شبیه به دیگر کمپین های نمایشی است چرا که در این نوع کمپین شما خودتان پیشنهاد میکنید که تبلیغاتتان در کدام قسمت از یوتیوب نمایش داده شود.
تنها تفاوت این کمپین با دیگر کمپین های نمایشی این است که کمپین ویدئویی انواع مختلفی از فرمت های نمایش را در اختیار کاربران میگذارد.

مراحل ریمارکتینگ

فرمت های نمایش در این کمپین بسیار متنوع است.

  • Skippable in-stream: همانطور که در اولین تصویر سمت چپ می بینیم، این مدل از تبلیغات ویدئویی به این صورت است که کاربر می تواند پس از گذشت 5 ثانیه آن را رد (skip) کند. بهترین زمان برای این مدل تبلیغ 3 دقیقه است.
  • Non-skippable in-stream: در تصویر دوم میبینیم که کاربر نمی تواند تبلیغات را رد کند (skip)، و باید تبلیغات را کامل ببینید. زمان این تبلیغات بین 15 تا 30 ثانیه است.
  • In-feed: این تبلیغ در صفحه home و همچنین سرچ یوتیوب در حالی که به دنبال یک ویدئو هستید نمایش داده میشود. این مدل از تبلیغات به صورت عکس بوده و کاربر ویدئویی را نمیبیند. 
    درست مثل عکس سوم، که شما یک تصویر را به صورت ادز می بینید که در صورت کلیک کردن ویدئو پخش میشود.و یا با کلیک کردن وارد سایت میزبان میشوید.
  • Bumper: یک مسیج سریع که قابل اسکیپ کردن نیست. حداکثر زمان پخش آن 6 ثانیه است. در تصویر چهارم از سمت چپ می توانید نحوه نمایش آن را ببینید. 
  • Outstream and Accompanying Content: در یوتیوب، Outstream و Accompanying Content دو نوع فرمت تبلیغاتی هستند که در شبکه نمایش یوتیوب (YouTube Display Network – YDN) برای نمایش تبلیغات در خارج از ویدیوهای یوتیوب به کار می‌روند.
  • (تبلیغات ویدیویی Outstream): تبلیغات ویدیویی هستند که در وب سایت ها و برنامه های موبایلی مرتبط با یوتیوب نمایش داده می شوند. این تبلیغات به طور خودکار پخش می شوند (معمولا بدون صدا) زمانی که کاربر به آنها اسکرول می کند یا از آنها عبور می کند.
    مکان های نمایش Outstream:
    وب سایت های مرتبط با یوتیوب: وب سایت هایی که محتوای ویدیویی یوتیوب را به اشتراک می گذارند یا به یوتیوب مرتبط هستند.
    برنامه های موبایلی: برنامه هایی که محتوای یوتیوب را نمایش می دهند یا به یوتیوب مرتبط هستند.
  • Accompanying Content (محتوای همراه): محتوای اضافی است که به تبلیغات ویدیویی In-Stream در یوتیوب متصل می شود. این محتوا می تواند شامل تصاویر، ویدیوهای کوتاه، متن های اضافی یا سایر عناصر تعاملی باشد.
    مکان نمایش Accompanying Content: در کنار ویدیوهای In-Stream یوتیوب

برای اطلاعات بیشتر یا دریافت خدمات از دیوان پیشنهاد می‌کنم صفحه تبلیغات یوتیوب ما را ببینید.

تبلیغات ویدیویی در یوتیوب با آژانس دیوان

4.کمپین شاپینگ (Google Shopping campaigns)

محل نمایش: تب شاپینگ – نتایج سرچ – تصاویر – شبکه نمایش گوگل – گوگل مپ

کمپینی که در آن فروشندگان محصولاتشان را در صفحه اول گوگل  به نمایش میگذارند. این تبلیغات در صفحه سرپ و بخش شاپینگ گوگل قرار میگیرد.

در اینجا پیشنهاد می‌شود:

تبلیغات در صفحه اول گوگل


کمپین شاپینگ تمام جزئیات محصول شما را نگهداری میکند مانند رنگ، قیمت، کیفیت و هر چیز دیگر و به آن Attributes میگوید.
فراموش نکنید که در کمپین شاپینگ استفاده از negative keywords میتواند بسیار اثر بخش باشد و ما را به مخاطبان هدف نزدیک کند.
این کمپین تبلیغاتی هم مانند دیگر کمپین ها به دو صورت ایجاد میشود:

  • Product Shopping ads | تبلیغات خرید محصول: تبلیغات معمولی که در SERP هنگام خرید آنلاین میبینید. این تبلیغات همراه با جزئیات محصول و تصاویر آن به نمایش در میاید. 

Local inventory ads | تبلیغات موجودی محلی: در این مدل اگر موجودی فروشگاهتان را به بخش Merchant Center گوگل اعلام کنید، تبلیغ به کسانی که در محدوده شما محصول و خدماتتان را سرچ میکنند نمایش داده خواهد شد.
نکته: با توجه به محدودیت های گوگل، کمپین شاپینگ در ایران قابل اجرا نیست.

مثالی از تبلیغات شاپینگ که مناسب معرفی محصولات است

5.کمپین اسمارت (Google Smart Campaigns)

محل نمایش: نتایج گوگل – شبکه نمایش گوگل – گوگل مپ – تصاویر – یوتیوب

کمپین های اسمارت (Smart Campaigns) نوعی کمپین تبلیغاتی خودکار در گوگل ادز است که برای کسب و کارهای کوچک و متوسط طراحی شده اند.
وقتی برای یک کمپین هوشمند ثبت نام میکنید، تبلیغی می نویسید که کسب و کارتان را توصیف می کند. و موضوعات کلیدی مورد نظر خود را برای هدف قرار دادن تبلیغ انتخاب می کنید و در ادامه بودجه ای تعیین می کنید.
تبلیغ شما میتواند زمانی نمایش داده شود که مشتریان بالقوه در همان منطقه جغرافیایی، عبارات مرتبط با کسب و کارتان را در Google یا Google Maps جستجو کنند.
همچنین تبلیغ می تواند برای مشتریانی که خارج از لوکیشن شما هستند اما، در جستجوهای خود علاوه بر موقعیت مکانی کسب و کارتان، به دنبال عبارات مرتبط با کسب و کار شما نیز هستند، نمایش داده شود.
برای مثال: بهترین کلید سازی منطقه 6 تهران – در این مدل سرچ علاوه بر توجه به موقعیت مکانی، بهترین کلید ساز بودن هم مورد نیاز بوده است.
کمپین اسمارت کسب و کار هایی که نزدیک به لوکیشن سرچ کاربر هستند را پیشنهاد میدهد، و علت اسمارت بودن این کمپین ، همین امکانات جذاب است.

  • در نتیجه، فکر میکنید این کمپین برای کدام کسب و کارها مناسب است؟

رستوران ها ، فروشگاه ها ، ارائه دهندگان خدمات، برای مثال همان کلید سازی که اشاره کردیم یا هر خدمات دیگری که نزدیکی لوکیشن به مخاطب اهمیت بسیاری دارد.
(البته که در ایران ما بالاجبار  برای خیلی از کسب و کار ها نمی توانیم کمپینی ایجاد کنیم و خطر ساسپندی در این مدل کسب و کار ها بسیار بالاست. پیشنهاد می‌کنم برای دریافت اطلاعات بیشتر مقاله ما درباره ساسپندی گوگل ادز چیست را بخوانید.

استفاده از کمپین اسمارت عموما برای کسب و کارهای کوچک مناسب است

6.کمپین پرفورمنس مکس (google Performance Max campaigns)

محل نمایش: نتایج گوگل – یوتیوب – دیسپلی – دیسکاوری – جیمیل – گوگل مپ

کمپین پرفورمنس مکس (Performance Max) نوعی کمپین تبلیغاتی خودکار در گوگل ادز است که به شما کمک می کند تا بهترین نتیجه را از تبلیغات خود بدست آورید.
در کمپین های پرفورمنس مکس، شما به جای انتخاب کلمات کلیدی و مکان های نمایش تبلیغات، اهداف بازاریابی خود را تعیین می کنید و گوگل از هوش مصنوعی برای یافتن بهترین مکان و زمان نمایش تبلیغات شما به مخاطبان هدف شما استفاده می کند.

مزایای استفاده از کمپین پرفورمنس مکس:

  • پیدا کردن مخاطبان جدید و بیشتر در گوگل
  • عملکرد بهتر و کسب ارزش بیشتر
  • اطلاعات غنی نسبت به مخاطبان هدف

این کمپین برای اجرای بهتر نیاز دارد تا هدف شما را از ایجاد تبلیغات بداند. اما با وجود تمام این مزایا باز هم کمپین پرفورمنس مکس یک کمپین اتومات است و ممکن است خطای بالایی داشته باشد. در نتیجه هیچکدام از کمپین های اتومات پیشنهاد ما به شما نیست.

مثالی از کمپین پرفورمنس مکس

7.کمپین نصب اپلیکیشن Google ads app campaigns

محل نمایش: نتایج گوگل – google play – اپ استور – جیمیل – یوتیوب – وب سایت های شریک گوگل

کمپین نصب اپلیکیشن (App Install Campaign) نوعی کمپین تبلیغاتی در گوگل ادز است که به شما کمک می کند تا تعداد نصب های جدید اپلیکیشن خود را افزایش دهید.
هدف اصلی تبلیغات نصب اپلیکیشن، جذب کاربران جدید برای نصب و استفاده از اپلیکیشن شما است. اما این تنها هدف کمپین اپلیکیشن نیست. به موارد زیر توجه کنید:
Campaign App installs: تشویق به نصب اپلیکیشن.
Campaign App engagement: ایجاد تعامل بیشتر با کاربرانی که اپلیکیشن را نصب کرده اند اما از آن استفاده نمیکنند. در واقع تشویق بیشتر کاربران برای استفاده از اپلیکیشن.
App pre-registration-Android only: پیش ثبت نام اپلیکیشن | که فقط برای کاربران اندروید اجرا میشود.
هنگامی که کاربران برای یک برنامه پیش ثبت نام می کنند، به محض انتشار برنامه در Google Play، به طور خودکار اعلان دریافت می کنند. این می تواند به افزایش تعداد دانلود برنامه در روز اول انتشار و همچنین افزایش تعامل کاربران با برنامه کمک کند.
برای پیش ثبت نام یک برنامه، کاربران باید به صفحه Google Play برنامه مراجعه کرده و روی دکمه “پیش ثبت نام” کلیک کنند. پس از انجام این کار، آنها اعلانی را دریافت می کنند که به آنها اطلاع می دهد برنامه چه زمانی منتشر می شود.

مثالی از تبلیغات اپلیکیشن اجرا شده

8.کمپین تبلیغات دیسکاوری یا  Google Demand Gen campaigns

محل نمایش: فیدهای دیسکاوری – یوتیوب – جیمیل

 کمپین‌های تبلیغات دیسکاوری گوگل نوعی از تبلیغات آنلاین هستند که به شما امکان می‌دهند تا تبلیغات خود را در طیف گسترده‌ای از پلتفرم‌های گوگل به نمایش بگذارید.
این تبلیغات با هدف افزایش آگاهی از برند، ایجاد ترغیب کلیک‌های بیشتر به وب‌سایت شما طراحی شده‌اند.
مزایای استفاده از کمپین Demand Gen:

  • دسترسی به مخاطبان گسترده
  • هدف گیری مخاطبان بر اساس علایق و موضوعات
  • فرمت های متفاوت و جذاب مانند تصاویر، ویدئو ها

اما این مدل از کمپین معایبی هم دارد:
این کمپین مناسب همه نیست. اگر به دنبال فروش محصول هستید این مدل کمپین مناسب شما نیست، چرا که کمپین دیمندجن برای آگاهی برند بیشتر جواب میدهد. و مناسب فروش محصول و خدمات نیست.
رقابت بالا از شاخص های کمپین دیسکاوری (دیمنجن) است ، ممکن است هزینه زیادی برای کلیک های این کمپین بپردازید چرا که حراج ها برای فضای کمپین تبلیغاتی Demand gen بسیار سنگین است.
علاوه بر همه این ها بسیاری از مخاطبان این تبلیغات را مزاحم میدانند.

کمپین دیسکاوری که یکی از انواع کمپین های گوگل ادز به شمار می‌رود

اولین قدم برای داشتن یک کمپین مناسب این است که ما هدف خود را از ساخت این کمپین ها بشناسیم و مشخص کنیم که بعد از اجرای این کمپین ها توقع داریم که چه ارزشی را برای کسب و کارمان ایجاد کنیم.

کدام کمپین برای کسب و کار ما مناسب است؟

اینکه کدام کمپین برای کسب و کار ما مناسب است بستگی به شرایط متعددی دارد که در این مقاله هر کدام را بررسی کردیم.

به جدول زیر دقت کنید و بسته به نیاز کسب و کارتان یکی از انواع کمپین را انتخاب کنید. فقط فراموش نکنید، کمپین هایی که با رنگ قرمز مشخص کردیم برای کاربران ایرانی نمایش داده نمی‌شود.


نکته: کمپین اسمارت در بخش لوکیشن و تماس برای ایرانیان قابل نمایش نیست، اما تصاویر و ویدئو را می‌توان اجرا کرد.

مزیت هر کمپین محل نمایشکمپین های گوگل ادز
کمپین رقابتی مبتنی بر کلمه کلیدیصفحه نتایج گوگلSearch ads
ایجاد آگاهی برای برند در قالب محتوا بیش از دو میلیون سایت، اپلیکیشن و جیمیلDisplay ads
فروش محصولات در فروشگاه گوگل گوگل شاپینگ ، صفحه نتایج گوگل ،تصاویر ،نقشه گوگل ،گوگل سرچ پارتنر، تب شاپینگShopping ads
تبلیغات ویدیویی و کسب مخاطبان جدید از طریق درگاه پخش ویدیوقبل و بعد و یا در هنگام پخش ویدئو یوتیوب، تب سرچ یوتیوب ، صفحه اول یوتیوب، سایت های همکار گوگلVideo ads
تبلیغ یک برنامه موجود و یا یک برنامه در آیندهدر بخش دیسکاوری کروم ، در صفحه اول یوتیوب ، جیمیل پروموشنApp ads
هدف قرار دادن مخاطبان با محتوای بصری و خودکار در بخش دیسکاوری کروم ، در صفحه اول یوتیوب ، جیمیل پروموشن(Demand Gen)
Discovery ads
ایجاد تبلیغات کانالی که به طور خودکار برای مخاطبان در تمام سطوح تبلیغاتی بهینه شده استتمامی پلتفرم‌های گوگل و همکاران آنPerformance Max ads
اجرای کمپین های هدف محور که اهداف را به جای کانال های تبلیغاتی در اولویت قرار می دهندسرچ، یوتیوب، نقشه گوگل، جیمیل، سایت های پارتنر گوگلSmart ads (call, location)

در اینجا پیشنهاد می‌شود:

Static Image
مشاوره تبلیغات در گوگل

هنوز مردد هستید و نمی‌دانید کدام کمپین از انواع کمپین‌های گوگل ادز برای شما مناسب است؟ از کارشناسان دیوان مشاوره رایگان بگیرید.

جمع بندی

در این مقاله سعی کردیم تا انواع کامل کمپین ها را معرفی کرده و شما را با مزیت و معایب هر کدام آشنا کنیم. محل نمایش هر کمپین از دیگر نکات مهمی بود که در این مقاله به آن اشاره شد.
و دانستیم که هر کمپین برای چه هدفی ایجاد میشود و در نتیجه چه آورده ای برای تبلیغ کنندگان دارد.
حالا میدانیم که انواع کمپین ها برای اهداف مختلف ایجاد شده اند، حالا که با محل نمایش و توانایی هر کمپین در جذب مخاطب جدید آشنا شدید، بد نیست که اگر قصد ساخت کمپین دارید بیشتر به چگونگی اجرای آن فکر کنید.

مقاله آموزش ساخت کمپین های گوگل ادز میتواند شما را با روش ساخت هر کدام از این کمپین ها آشنا کند.
امیدواریم این مقاله شما را با انواع کمپین های گوگل ادز آشنا کرده باشد.
تیم دیوان مشتاق خواندن نظرات شماست، با ما در ارتباط باشید. 

گل‌نار زمانیان کارشناس تولید محتوای دیوان گل‌نار زمانیان

من میگم یاد گرفتن هر چیز جدید، یه پرده از راز جهان برمیداره.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها