دیوان ادز
02182801861

اکانت پریمیوم لینکدین چیست؟ | 5 مزیت کاربردی آن  

۱۴۰۳/۱۱/۱۶

درست مثل یک کت و شلوار شخصی‌دوزی شده که تنها مختص شماست؛ نسخه‌های مختلف لینکدین پریمیوم نیز طراحی شده‌اند تا نیازهای خاص کاربران در لینکدین را برطرف کنند.

اگر در صفحه سرچ، این مقاله را دیده و بر روی آن کلیک کرده‌اید؛ احتمالا به خوبی از مزیت‌ها و کاربرد لینکدین در توسعه زندگی شغلی خود آگاهی دارید. 

اما آیا این را هم می‌دانستید که با توجه به دیتاهایی که لینکدین منتشر کرده است؛ تنها %39 از کاربران این پلتفرم، از نسخه پریمیوم آن استفاده می‌کنند؟ البته که این درصد، در کشور ما بسیار پایین‌تر است. 

اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که به دنبال توسعه شغلی بوده و قصد ساخت نتورک بزرگی در حوزه کاری خود را دارید؛ استفاده از نسخه پریمیوم لینکدین یک مزیت بزرگ را در اختیار شما قرار می‌دهد. 

امکان ارسال پیام مستقیم به افراد تاثیرگذار در حوزه کاری و یا سرچ با استفاده از فیلترهای هوشمند، از جمله قابلیت‌های پریمیوم لینکدین هستند که به شما کمک می‌کنند خیلی راحت‌تر در این شبکه نتورک مدنظر خود را شکل داده و با افراد تاثیرگذار حوزه کاری خود به طور مستقیم در ارتباط باشد. 

در این مقاله یک توضیح جامع در مورد اکانت پریمیوم لینکدین ارائه داده، مزایای آن را برای شما عنوان می‌کنم و نهایتا به این سوال پاسخ می‌دهم که آیا لینکدین پریمیوم ارزش خرید را دارد یا نه؟ پیشنهاد می‌کنم تا انتهای این مقاله با من همراه باشید. 

در اینجا پیشنهاد می‌شود:

Static Image
تبلیغات در لینکدین

با تبلیغات لینکدین بیشتر در این پلتفرم دیده شده و فرصت همکاری با کسب‌وکارهای بیشتری را به دست آورید

لینکدین پریمیوم چیست؟

در تعریفی ساده، لینکدین پریمیوم (LinkedIn Premium) نسخه بهبود یافته لینکدین است که برای استفاده از آن باید هزینه پرداخت کنید. اما این هزینه چه آورده‌‌هایی برای شما دارد؟  

گزینه‌هایی مثل امکان ارسال پیام مستقیم به کاربران در لینکدین، امکان مشاهده افرادی که پروفایل شما را دیده‌اند و یا دسترسی به آموزش‌های پلتفرم LinkedIn Learning از جمله امکاناتی است که در ازای پرداخت ماهانه به لینکدین،‌ از آن‌ها بهره‌مند می‌شوید. 

البته که با استناد به لینکدین، در آینده شاهد اضافه شدن قابلیت‌های هوش مصنوعی مثل ساخت پروفایل یا ارسال پیام با استفاده از ماشین لرنینگ در نسخه پریمیوم لینکدین خواهیم بود. 

به طور کلی 4 نوع اکانت در لینکدین وجود دارد:

  • LinkedIn Free account: گزینه‌ای مناسب برای شروع فعالیت در لینکدین که البته با محدودیت‌هایی همراه است.
  • LinkedIn Premium: مناسب برای شبکه‌سازی و پیدا کردن فرصت‌های مناسب شغلی.
  • LinkedIn Sales Navigator: نخسه‌ای از لینکدین که برای فروش و لید جنریشن طراحی شده است. 
  • LinkedIn Recruiter: بهترین گزینه برای افراد و یا کسب‌وکارهایی که به دنبال پیدا کردن نیروهای متخصص هستند. 

اگر فردی هستید که در لینکدین فعال بوده و همواره به دنبال موقعیت‌های شغلی مناسب هستید؛ قابلیت‌های اضافی لینکدین پریمیوم می‌تواند برای شما بسیار کاربردی باشد. اما اگر فعالیت زیادی در این شبکه ندارید؛ استفاده از نسخه پایه و رایگان لینکدین، بهینه‌سازی آن و ارتباط با مخاطبانی که دارید؛ تمام چیزی است که نیاز دارید. اما اگر نمی‌دانید که جزو کدام یک از این دو دسته افراد هستید؛ پیشنهاد من به شما این است تا از نسخه آزمایشی 1 ماهه رایگان لینکدین پریمیوم استفاده کنید. 

چنانچه تمایل دارید بیشتر در مورد نحوه بهنیه‌سازی اکانت لینکدین خود بدانید؛ پیشنهاد می‌کنم مقاله لینکدین مارکتینگ از وبلاگ دیوان را نیز مطالعه کنید. 

هزینه لینکدین پریمیوم چقدر است؟

در طول زمان، هزینه نسخه‌های پریمیوم لینکدین تغییرات مختلفی داشته است. اما در زمان نگارش این مقاله، هزینه نسخه‌های لینکدین پریمیوم به شرح زیر می‌باشد: 

LinkedIn Premium: ارزان‌ترین نسخه پریمیوم لینکدین که برای شبکه‌سازی و پیدا کردن گزینه‌های مناسب شغلی مناسب است: 

  • LinkedIn Premium Career: ماهانه 39.99 دلار
  • LinkedIn Premium Business: ماهانه 59.99 دلار

LinkedIn Sales Navigator: گزینه‌ای مناسب برای تولید لید و افزایش فروش. 

  • LinkedIn Sales Navigator Professional: ماهانه 99.99 دلار
  • LinkedIn Sales Navigator Team: ماهانه 149.99 دلار
  • LinkedIn Sales Navigator Enterprise: هزینه سفارشی 

LinkedIn Recruiter: بهترین گزینه برای افراد یا کسب‌وکارهایی که به دنبال استخدام افراد متخصص هستند.

  • LinkedIn Recruiter Lite: سالانه 2399 دلار
  • LinkedIn Recruiter: سالانه مثبت 8999 دلار

مزایای اکانت پریمیوم لینکدین

نسخه‌های پریمیوم لینکدین قابلیت‌های مختلفی برای شما فراهم می‌کنند که بسته به نهوع استفاده‌ای که از این پلتفرم دارید؛ می‌توانند برای شما کاربردی باشند. برخی از مهم‌ترین این قابلیت‌ها که در تمامی نسخه‌های پریمیوم لینکدین وجود دارند به شرح زیر هستند:

  1. امکان فرستادن پیام‌های InMails
  2. مشاهده افرادی که پروفایل شما را چک کرده‌اند
  3. دسترسی به محتوای LinkedIn Learning
  4. تعداد سرچ‌های نامحدود
  5. امکان عمومی کردن پروفایل (Open Profile)

اما اجازه دهید به جزئیات، هر کدام از این مزیت‌ها را بررسی کنیم. 

امکان فرستادن پیام‌های InMails

InMail شبکه پیام رسان داخلی لینکدین است که در نسخه پریمیوم این امکان را برای شما فراهم می‌کند تا به افراد خارج از شبکه (Network) خود پیام ارسال کنید. نسخه رایگان لینکدین چطور؟ آیا این امکان را در اختیار شما قرار می‌دهد؟ 

خیر؛ متاسفانه در نسخه رایگان پلتفرم لینکدین، شما تنها می‌توانید برای کانکشن‌های خود پیام ارسال کرده و یا این که از طرف سایر افراد، InMail دریافت کنید.

با تهیه نسخه پریمیوم لینکدین، می‌توانید جایگزینی برای سیستم معمول پیام‌رسانی در لینکدین (امکان ارسال پیام تنها به 1st کانکشن‌ها) پیدا کرده و به صورت مستقیم با افراد مهم، مدیران شرکت‌ها و اینفلوئنسرهای این شبکه در ارتباط باشید. 

تعداد پیام‌های InMail که در ماه می‌توانید برای افراد ارسال کنید؛ بسته به نسخه لینکدین پریمیوم شما متفاوت است:

  • LinkedIn Premium Career: در ماه 5 پیام
  • LinkedIn Premium Business: در ماه 15 پیام
  • Recruiter Lite: در ماه 30 پیام
  • Sales Navigator: در ماه 50 پیام
  • LinkedIn Recruiter: در ماه 150 پیام

مشاهده افرادی که پروفایل شما را چک کرده‌اند

احتمالا شما نیز بارها با پیام “who’s viewed your profile” در نوتیفیکیشن پروفایل لینکدین خود مواجه شده باشید. این بخش به شما نشان می‌دهد که در 90 روز گذشته چه کسی از پروفایل لینکدین شما بازدید کرده است.

مشاهده بازدیدکنندگان پروفایل لینکدین

در نسخه رایگان لینکدین، شما برای دیدن افرادی که پروفایل شما را چک کرده‌اند محدودیت دارید. اما با لینکدین پریمیوم می‌توانید تمامی افرادی که در 90 روز گذشته پروفایل شما را چک کرده‌اند مشاهده کنید. 

حتی این امکان برای شما وجود دارد تا این افراد را بر اساس فاکتورهای مختلفی فیلتر کنید. این قابلیت این امکان را برای شما فراهم می‌کند تا ببینید آیا افراد برجسته در لینکدین، اینفلوئنسرها و یا رکروترها به شما و کارتان علاقه‌مند شده‌اند یا نه!

دسترسی به محتوای LinkedIn Learning

از دیگر مزیت‌های استفاده از نسخه‌های پریمیوم لینکدین، دسترسی به محتوای Linkedin learning می‌باشد. 

پلتفرم لینکدین لرنینگ 

اما لینکدین لرنینگ چیست؟

لینکدین لرنینگ یک پلتفرم آموزش آنلاین است که دوره‌های مختلفی در تاپیک‌های مختلف را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. از جمله این موضوعات، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: 

  • نحوه پیدا کردن شغل مناسب 
  • بهبود توانایی‌های فروش
  • نحوه پیدا کردن استعدادهای مناسب برای استخدام (آسان‌سازی پروسه کار رکروترها)
  • نحوه استفاده از پلتفرم‌های سوشال مدیا در کسب‌وکار
  • و هر چیز دیگری در حوزه مارکتینگ، تکنولوژی، خلاقیت و ده‌ها حوزه دیگر

از  پلتفرم‌های دیگری همچون Udemy و Coursera یا Skillshare می‌توان به عنوان دیگر پلتفرم‌های آموزش آنلاین یاد کرد. اما اگر نظر من را بخواهید؛‌ لینکدین لرنینگ یک مزیت رقابتی بزرگ در مقابل این پلتفرم‌ها دارد. 

لینکدین پلتفرم و شبکه اجتماعی مخصوص کسب‌وکار است. بنابراین طبیعی است دوره‌هایی که در پلتفرم آموزش آنلاین این شبکه منتشر می‌شوند نیز برگرفته از تجربه و  دانش افرادی باشد که در شرکت‌های بزرگ فعالیت کرده‌اند. 

پیشنهاد من به شما این است؛ اگر به دنبال یادگیری مارکتینگ هستید پیشنهاد می‌کنم حتما یه سری به سایت Linkedin learning بزنید. مطمئنم که دوره‌های خوبی را پیدا خواهید کرد. 

تعداد سرچ‌های نامحدود

شاید مقداری ناعادلانه باشد؛ اما در لینکدین شما برای سرچ کردن در موتور جست‌وجو این پلتفرم محدودیت دارید؛ البته در نسخه رایگان. 

چیزی که از آن با نام commercial use limit یاد می‌شود و اگر از این محدودیت (حدود 300 سرچ در ماه) گذر کنید؛ اکانت شما برای مدتی توسط لینکدین بسته می‌شود. 

محدودیت commercial use limit در لینکدین 
منبع عکس

استفاده از نسخه‌های پریمیوم لینکدین (Premium Business و Sales Navigator و یا پلن Recruiter) این امکان را برای شما فراهم می‌کند تا تعداد سرچ‌های نامحدودی در لینکدین داشته باشید. 

توجه داشته باشید که این قابلیت در پلن LinkedIn Premium Career وجود ندارد. 

امکان عمومی کردن پروفایل (Open Profile)

اگر از یکی از پلن‌های لینکدین پریمیوم استفاده کرده باشید؛ این امکان برای شما وجود دارد تا از قابلیت Open Profile در اکانت خود استفاده کنید. با استفاده از این قابلیت، افرادی که جزو کانکشن‌های مستقیم شما نیستند؛ می‌توانند پیام‌های رایگان InMails برای شما بفرستند. 

این گزینه بسیار کاربردی است؛ به خصوص اگر شما: 

  • یک فریلنسر 
  • یک مشاور 
  • و یا یک فردی که به دنبال یافتن فرصت‌های شغلی است هستید. 

قابلیت پروفایل باز این امکان را به شما می‌دهد تا به صورت مستقیم با افراد در ارتباط بوده،‌ فرصت‌های مناسب شغلی را از دست ندهید و اگر رکروتر هستید؛ به آسانی بتوانید با کاندید‌های مدنظرتان ارتباط بگیرید. 

آیا اکانت پریمیوم لینکدین ارزش خرید دارد؟ 

به صورت خلاصه بگویم؛ بله، اکانت پریمیوم لینکدین ارزش خرید را دارد. اما برای توضیح بیشتر،‌ اجازه دهید ارزش خرید پریمیوم لینکدین را برای این 3 گروه بررسی کنیم:

  1. افرادی که به دنبال فرصت‌های مناسب شغلی هستند
  2. کاربران و یا کسب‌وکارهایی که قصد افزایش فروش محصولات و یا خدمات خود را دارند
  3. رکروترهایی که به دنبال پیدا کردن استعداد‌های متخصص برای شرکت‌ها هستند

آیا خرید پریمیوم لینکدین برای پیدا کردن شغل مناسب است؟

اگر در لینکدین به دنبال پیدا کردن فرصت‌های شغلی مناسب هستید؛ دو گزینه LinkedIn Premium Career و premium business را در اختیار دارید. در حالی که Premium Career از نظر صرفه اقتصادی گزینه بهتری به شمار می‌رود؛ گزینه Premium business به این میزان بازگشت مالی خوبی برای شما ندارد. 

در ادامه بیشتر در این مورد صحبت می‌کنم. 

هر دو این پلن‌ها طراحی شده‌اند تا پروسه پیدا کردن شغل و اپلای کردن برای شما را بهینه کنند. این موارد از جمله دلایلی هستند که اگر به دنبال پیدا کردن فرصت‌های مناسب شغلی در لینکدین هستید؛ می‌توانند شما را برای خرید یکی از پلن‌های Premium Career یا Premium business قانع کنند:

  • Featured Applicant: با این قابلیت، وقتی که روکروترها اقدام به بررسی رزومه‌های کاندیدهای مختلف می‌کنند؛ رزومه شما در بالای لیست به آن‌ها نمایش داده می‌شود. وقتی که صحبت از پیدا کردن شغل در لینکدین می‌شود؛ این مورد یکی از مهم‌ترین گزینه‌ها برای افراد است. 
  • Competitive Analysis: در این قابلیت شما می‌توانید مهارت‌ها و صلاحیت‌های شغلی خود را با سایر افراد مقایسه کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا ببینید که در کجای حوزه‌ فعالیت خود ایستاده‌اید. 
  • Salary Insights: با در اختیار داشتن این قابلیت می‌توانید میزان حقوق شغل‌های مدنظر خود را بررسی کنید. این مورد به شما این امکان را می‌دهد تا شغلی پیدا کنید که با اهداف مالی شما تطابق دارد.
  • Enhanced Credibility: نشان اکانت پریمیوم لینکدین که در پروفایل شما درج می‌شود؛ بیانگر این موضوع است که کاملا برای اپلای کردن برای یک شغل جدی هستید. این گزینه اعتبار شما در حوزه‌ای که در آن فعالیت می‌کنید را بیشتر می‌کند. 
نشان اکانت پریمیوم لینکدین بر روی پروفایل

علاوه بر تمام این مزیت‌ها، شما با استفاده از هر کدام از پلن‌های Career یا Business امکان ارسال‌های پیام‌های InMail را نیز خواهید داشت. 

در مجموع، می‌توان گفت که بله؛ اکانت پریمیوم لینکدین ارزش خرید برای افرادی که به دنبال پیدا کردن فرصت‌های شغلی مناسب هستند را دارد. 

اما همانطور که پیش‌تر به این موضوع اشاره کردم؛ خرید پلن Premium Career  بازده اقتصادی بالاتری نسبت به پلن Business دارد. 

مهم‌ترین تفاوت‌ این دو پلن، در تعداد پیام‌های InMail ماهانه و امکان سرچ نامحدود خلاصه می‌شود. 

با توجه به این موضوع که افرادی که در لینکدین به دنبال کار هستند؛ می‌توانند به صورت مستقیم با ایمیل رکروترها در تماس باشند، داشتن امکان ارسال پیام‌های InMail چندان برای این افراد کاربردی نیست. 

از طرفی دیگر، اگر تعداد سرچ‌های ماهانه شما از چند صد سرچ عبور نمی‌کند؛ داشتن امکان سرچ نامحدود نیز قابلیت فوق‌العاده‌ای برای شما نخواهد بود. 

پریمیوم لینکدین؛ برای افزایش فروش؟ 

بله؛ اکانت پریمیوم لینکدین برای افزایش فروش هم می‌تواند به شما کمک کند. 

و نهایتا به نقطه‌ای رسیدیم که باید بهترین نسخه پریمیوم لینکدین را به شما معرفی کنم؛ یعنی Sales Navigator

در ادامه به شما توضیح می‌دهم که چرا این پلن، بهترین گزینه در میان نسخه‌های مختلف پریمیوم لینکدین می‌باشد. 

تنها با اندکی هزینه بیشتر (99.99 دلار در ماه)، Sales Navigator طیف گسترده‌ای از قابلیت‌های بیشتر را در اختیار شما قرار می‌دهد:

  1. Unlimited searches: بدون محدودیت و به هر تعدادی که دوست دارید؛ در موتور جست‌وجو لینکدین سرچ کنید.
  2. بیشتر از 40 فیلتر سرچ پیشرفته: با استفاده از بیش از 40 فیلتر کاربردی، می‌توانید سرچ خود در لینکدین را به صورت پیشرفته‌تری انجام دهید. 
  3. تعداد 50 InMail در ماه: در هر ماه می‌توانید تا 50 پیام شخصی برای افراد بفرستید. 
  4. Advanced Boolean search queries: در این قابلیت، می‌توانید از کلمه‌هایی مثل And یا Or استفاده کرده، سرچ‌های ترکیبی داشته باشید و به نتایج دقیق‎تری دست پیدا کنید. 
  5. سیو کردن نتایج سرچ‌ها برای تولید لید: در استفاده از این قابلیت می‌توانید نتایج سرچ خود را سیو کرده تا از آن‌ها برای تولید لید یا همان سرنخ استفاده کنید. 
  6. آلارم‌های سفارشی برای لیدها و یا فعالیت‌های اکانت: با این قابلیت، لینکدین نوتیفیکیشن‌های لید‌های شما و یا هر فعالیتی در اکانت را به شما اطلاع می‌دهد. 
  7. دریافت دیتاهای کاربردی اکانت: این ویژگی یک سری دیتای کاربردی در مورد اکانت‌هایی که با آن‌ها در ارتباط هستید را در اختیار شما قرار می‌دهد. 
  8. خروجی گرفتن از لیدها: در این پلن، می‌توانید از لیدهایی که در لینکدین تولید کرده‌اید، یک لیست درست کرده و آن را دانلود کنید. 
  9. دسترسی به تمام قابلیت‌های لینکدین پریمیوم: علاوه بر تمام این قابلیت‌ها، در پلن Sales Navigator به تمام گزینه‌های اکانت پریمیوم لینکدین که پیش‌تر به آن اشاره کردیم نیز دسترسی خواهید داشت. 

با این توضیحات، آیا خرید پلن Sales Navigator برای افزایش فروش، ارزشش را دارد؟ قطعا بله

اگر کارشناس فروش، مدیر کسب‌وکار و یا یک کارآفرین هستید؛ پلن Sales Navigator core طراحی شده است تا به نیازهای شما پاسخ دهد. 

آیا لینکدین پریمیوم ارزش خرید برای رکروترها را دارد؟

به عنوان یک رکروتر،‌ احتمالا فکر کنید پلن Recruiter Lite گزینه مناسبی برای شما باشد. اما اگر در این مورد هم من به شما Sales Navigator را پیشنهاد کنم چه می‌گویید؟ 

پلن‌ Recruiter Lite با هزینه بیش از 2000 دلار در سال، برای تیم‌های بزرگی از رکروترها ساخته شده است. در این پلن‌ شما می‌توانید:

  • 30 پیام InMail در ماه ارسال کنید. 
  • به فیلترهای سرچ مخصوص رکروترها دسترسی داشته باشید.
  • به CRM مخصوص رکروترها دسترسی داشته باشید. 
  • پیشنهادهایی از  معرفی کاندید‌های مختلف از سمت لینکدین دریافت کنید.

از آن طرف، پلن Sales Navigator با پرداخت ماهانه 99 دلار، صرفه اقتصادی بیشتری برای شما داشته و این قابلیت‌ها را در اختیار شما قرار می‌دهد:

  • پیام‌های InMail بیشتر در ماه (50 پیام به جای 30)
  • فیلترهای سرچ بیشتر (40 فیلتر به جای 20 فیلتر در رکروتر لایت)
  • امکان دانلود کردن لیست لیدهای تولید شده در لینکدین

با توجه به این که سلز نویگیتور امکان بهینه‌سازی سرچ و ارتباط مستقیم با کاندیدهای یک سمت شغلی را برای شما فراهم می‌کند؛ به نظر می‌رسد که هزینه کردن برای پلن‌های Recruiter چندان منطقی به نظر نرسد. 

اما اگر به دنبال خرید این نسخه از پریمیوم لینکدین هستید؛ این گزینه‌ها قابلیت‌هایی هستند که با خرید آن در اختیار خواهد داشت:

  • Spoken Language: این قابلیت این امکان را برای رکروترها فراهم می‌کند تا کاندیدهای مناسب یک شغل را بر اساس زبانی که صحبت می‌کنند فیلتر کنند.
  • Recruiting Activity: این گزینه، کاربران را بر اساس فعالیت‌هایی که تحت عنوان پیدا کردن شغل انجام داده‌اند فیلتر می‌کند. فعالیت‌هایی مثل پاسخ به پیام‌های InMail یا اپلای کردن برای یک فرصت شغلی از جمله این کارها هستند. با این گزینه می‌توانید کاندیدهایی را از سایر گزینه‌ها جدا کنید که فعالانه به دنبال پیدا کردن شغل هستند. 
  • Open to contract work filter: این گزینه کاربرانی را فیلتر می‌کند که قابلیت آماده برای بستن قرارداد (Open to Contract) را در اکانت خود فعال کرده باشند.
  • Skill assessment filter: با استفاده از این قابلیت می‌توانید یک سری مهارت (Skill) را مشخص کرده و کاندیدهایی را فیلتر کنید که این مهارت‌ها را داشته باشند. 

تغییر از نسخه رایگان به اکانت پریمیوم لینکدین

تصمیم برای تغییر از نسخه پایه‌ای لینکدین به پریمیوم تصمیم سختی نیست. البته برای کسانی که در لینکدین فعال هستند. اگر هدف خاصی از فعالیت در این شبکه ندارید؛ پیشنهاد من به شما این است تا زمانی که به طور جدی به فعالیت در این شبکه فکر نکرده‌اید؛ از تهیه هر کدام از پلن‌های پریمیوم لینکدین خودداری کنید. 

در این مقاله سعی داشتم یک راهنمای کلی از لینکدین پریمیوم، نسخه‌های مختلف آن و هزینه هر کدام از آن‌ها را به شما ارائه کنم. امیدوارم از مطالعه این مقاله لذت برده باشید و اگر سوالی داشتید؛ خوشحال می‌شوم در بخش کامنت‌های این مقاله پاسخگوی شما باشم. 

عرفان یوسفیان کارشناس تولید محتوای دیوان عرفان یوسفیان

دانش آموخته رشته ادبیات، علاقه‌مند حوزه مارکتینگ و روحی جدایی‌ناپذیر از تفکر و خلاقیت. در مسیر یادگیری و تلاش برای به اشتراک گذاشتن هر چیزی که تو این مسیر، تجربه‌ای میشه.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها