دیوان ادز
02182801861

تبلیغات لینکدین چیست؟ | فرمت‌های مختلف تبلیغاتی (آپدیت 2025)

۱۴۰۳/۱۱/۸

آیا می‌دانستید در لینکدین از هر 5 نفر، 4 نفر افراد تصمیم‌گیرنده در یک کسب‌وکار هستند؟ اگر هنوز برند خود را به این افراد معرفی نکرده‌اید؛ در حال از دست دادن پتانسیل بالایی برای توسعه کسب‌وکار خود هستید.

اجازه دهید با هم صادق باشیم! به عنوان یک کسب‌وکار،‌ امروزه در بازار رقابتی فعالیت می‌کنیم که حضور تنها در پلتفرم‌های سوشال مدیا دیگر برای رشد کافی نیست. 

تصور کنید چه می‌شد اگر می‌توانستید به صورت هدفمند برند خود، محصولات یا خدماتی که ارائه می‌کنید را جلوی چشم مخاطبانی قرار دهید که مخاطبان عادی نیستند. مخاطبانی که تصمیم گیرنده در هر کسب‌وکاری بوده و ایجاد ارتباط با آن‌ها می‌تواند تاثیر بزرگی در توسعه کسب‌وکار شما داشته باشد.

اگر به دنبال ساخت چنین ارتباطی هستید؛ تبلیغات در لینکدین تنها گزینه شماست.

 البته که با فعالیت عادی در این شبکه نیز می‌توانید برند خود را به مخاطبان هدف معرفی کنید؛ اما مگر غیر از این است که همه ما به دنبال گرفتن نتیجه در کوتاه مدت و رشد سریع کسب‌وکار خود هستیم؟

تبلیغات لینکدین چیست؟

تبلیغات لینکدین، تبلیغاتی است که در سطح شبکه لینکدین اجرا شده و این امکان را برای کسب‌وکارها به وجود می‌آورد تا مخاطبان مدنظر خود را بر اساس فاکتورهایی مثل عنوان شغلی، شرکت، لوکیشن و یا حوزه فعالیت هدف قرار دهند. 

تبلیغات لینکدین به استفاده از گزینه‌های پولی این شبکه برای پروموت کردن برند نسبت داده می‌شود. البته که در کنار این گزینه‌ها، تکنیک‌های رایگانی نیز وجود دارند که می‌توانند در بهینه‌سازی اکانت لینکدین به شما کمک کنند. چنانچه تمایل دارید در مورد این تکنیک‌ها بدانید؛ پیشنهاد می‌کنم مقاله لینکدین مارکتینگ از وبلاگ دیوان را نیز مطالعه کنید. 

فرقی نمی‌کند که بخواهید یک پست اکانت لینکدین خود را پروموت کرده یا این که بخواهید یک کمپین تبلیغاتی مفصل در این شبکه اجرا کنید؛ گزینه‌های مختلف تبلیغات در لینکدین این امکان را برای شما فراهم می‌کنند تا به مخاطبان هدف خود دست یابید. 

اگر به دنبال افزایش فروش، ایجاد آگاهی از برند و یا تولید لید هستید؛ تبلیغات لینکدین و این مقاله مناسب شماست؛ چراکه در این مطلب، پاسخ این سوالات را دریافت خواهید کرد:

  • گزینه‌های مختلف تبلیغات در لینکدین چیست؟
  • چگونه می‌توان یک کمپین تبلیغاتی در لینکدین اجرا کرد؟ 
  • چگونه می‌توان نتایج خوبی از تبلیغ در لینکدین گرفت؟

گزینه‌های مختلف تبلیغاتی در لینکدین 

اگر بخواهم با شما صادقانه صحبت کنم؛ به شما می‌گویم تبلیغ در لینکدین یکی از بهترین کارهایی است که می‌توانید در حق کسب‌وکار خود انجام دهید. اما مهم‌تر از آن این است که بدانید از کدام گزینه تبلیغاتی در لینکدین استفاده کنید. 

این موارد تمام گزینه‌های تبلیغاتی هستند که در لینکدین در اختیار دارید: 

  • محتوای اسپانسری (Sponsored Content)
  • پیام‌های اسپانسری (Sponsored Messaging)
  • تبلیغات داینامیک (Dynamic Ads)
  • تبلیغات متنی (Text Ads)

اجازه دهید هر کدام از این گزینه‌ها را با هم بررسی کنیم. 

محتوای اسپانسری (Sponsored Content)

فارغ از این که مخاطبان هدف شما مشغول اسکرول کردن در دسکتاپ یا تلفن همراه خود باشند؛ محتوای اسپانسری که از آن با نام native ads نیز یاد می‌شود؛ تبلیغات شما را در فید اصلی لینکدین به کاربران نشان می‌دهند. لینکدین این تبلیغات را با برچسب promoted مشخص می‌کند تا کاربران آن‌ها را با پست‌های معمولی صفحه فید اشتباه نگیرند. 

تبلیغات Sponsored Content لینکدین 

وقتی که پای محتوای اسپانسری به میان می‌آید؛ این گزینه‌ها فرمت‌های تبلیغاتی مختلفی هستند که می‌توانید از آن‌ها در کمپین‌های تبلیغاتی خود استفاده کنید:

  • تبلیغات تک‌عکسی (Single image ads)
  • تبلیغات ویدئویی (Video Ads)
  • تبلیغات چرخشی (Carousel Ads)
  • تبلیغات ایونت (Event Ads)
  • تبلیغات داکیومنت (Document Ads)
  • تبلیغات Thought leader

کمی گیج شدید؟ صبر داشته باشید!

در ادامه این مقاله هر کدام از این فرمت‌های تبلیغاتی را برای شما تشریح می‌کنم و بهتان می‌گویم که اصلا فرق گزینه تبلیغاتی و فرمت‌های مختلف تبلیغاتی در چیست. 

پیام‌های اسپانسری (Sponsored Messaging)

پیام‌های اسپانسری گزینه‌‌ای از مدل‌های تبلیغاتی لینکدین هستند که این امکان را برای شما فراهم می‌کنند تا پیام‌های شخصی‌سازی شده‌ای را برای مخاطبان هدف خود ارسال کنید. جالب است؛‌ اینطور نیست؟

در این گزینه تبلیغاتی، به 2 شیوه می‌توانید برای کاربران پیام ارسال کنید؛ Message ads و Conversation ads.

تبلیغات Message ads مثل پیام‌های دایرکت هستند و در آن‌ها می‌توانید از یک CTA یا لینک برای فرستادن کاربران به سایت مدنظر خود استفاده کنید.

تبلیغات Message ads لینکدین 

در همین حال، تبلیغات Conversation ads همانطور که از نام آن پیداست؛ یک تجربه جالب با نرخ تعامل بالاتر (از نظر نویسنده) و شبیه به یک چت را در اختیار شما قرار می‌دهد. 

تبلیغات Conversation ads لینکدین

هر دو این گزینه‌ها،‌ تبلیغاتی به شدت هدفمند بوده و در حقیقت طراحی شده‌اند تا کاربران وقتی که در لینکدین فعال هستند این تبلیغات را ببینند. بنابراین خیالتان می‌تواند از بابت دیده شدن تبلیغ توسط مخاطبان هدفی که دارید مطمئن شود. جای تعجبی ندارد که لینکدین از این گزینه تبلیغاتی به عنوان یکی از تبلیغات با نرخ تعامل بالا خود یاد کند. 

تبلیغات داینامیک (Dynamic Ads)

اگر از من بپرسید بین تمام گزینه‌های تبلیغاتی لینکدین کدام خلاقانه‌تر است؛ بدون شک می‌گویم تبليغات داینامیک.

تبلیغات داینامیک لینکدین این امکان را برای شما فراهم می‌کند تا در مقیاس بزرگ، تبلیغات شخصی‌سازی شده‌ای برای هر فرد طراحی کنید. درست مثل تمام گزینه‌های دیگر تبلیغات در لینکدین، می‌توانید کمپین‌های Dynamic Ads خود را برای اهداف مختلفی مثل ایجاد آگاهی از برند یا دریافت ترافیک برای سایت طراحی کنید. 

تبلیغات Dynamic Ads لینکدین 

گزینه‌هایی مثل تبلیغات جذب فالوور (Linkedin follower ads) و یا Spotlight از جمله گزینه‌های تبلیغاتی داینامیک بوده و در ساختار خود اسم و عکس پروفایل مخاطب هدف را جای می‌دهند. این مورد تاثیرگذاری این تبلیغات را به میزان قابل توجهی افزایش داده و باعث جلب توجه کاربران می‌شود.

تصور کنید تبلیغی ببینید که با عکس و اسم شما شخصی‌سازی شده و از شما درخواست می‌کند که یک تسک را تکمیل کنید. احتمالا استقبال نکردن از چنین تبلیغی کار ساده‌ای نخواهد بود. درست است؟ 

تبلیغات متنی (Text Ads)

حوصله شلوغی و دردسر زیادی را ندارید؟ در این صورت پیشنهاد من به شما این است تا از تبلیغات متنی لینکدین استفاده کنید که تنها در نسخه دسکتاپ قابل مشاهده است. 

تبلیغات متنی لینکدین از مدل تبلیغات هزینه به ازای هر کلیک (CPC) یا هزینه به ازای هر 1000 بازدید (CPM) بوده و واضح و مختصر هستند. یک هدلاین ساده، دیسکریپشن و یک عکس کوچک که جایگذاری آن هم اختیاری است؛ تمام چیزی می‌باشد که در این تبلیغات به مخاطبان هدف خود نشان می‌دهید. 

تبلیغات Text ads لینکدین 

درست است که تبلیغات متنی لینکدین مثل محتواهای اسپانسری پر زرق و برق نیستند؛ اما از نظر اقتصادی به‌صرفه بوده و در صفحات مختلف پلتفرم لینکدین، به طور برجسته به کاربران نمایش داده می‌شوند. 

چه هدفی از تبلیغ در لینکدین دارید؟ 

تبلیغات لینکدین در ساختار خود، از مدل تبلیغات objective-based یا هدف محور استفاده می‌کند. این موضوع بدین معنی است که کسب‌وکارها با توجه به هدفی که برای بیزینس خود دارند؛ می‌توانند از فرمت‌های تبلیغاتی مختلف این شبکه استفاده کنند. 

مجموعه تمام این فرمت‌های تبلیغاتی، کاربران را در تمام پروسه قیف فروش از ایجاد آگاهی گرفته تا تبدیل، هدف قرار می‌دهد. اجازه دهید هر یک از این اهداف را با یکدیگر بررسی کنیم. 

به دنبال ایجاد آگاهی از برند خود هستید

اگر کسب‌وکار خود را راه انداخته، وارد بازار شده‌اید اما هنوز کسی شما را نمی‌شناسد؛ این هدف تبلیغاتی مناسب شماست. گزینه‌های تبلیغاتی که در این هدف طراحی شده‌اند؛ این امکان را برای شما فراهم می‌کنند تا نام برند خود را روی زبان‌ها بیندازید.

هدف پایه‌ای تمام گزینه‌های تبلیغاتی که در این بخش وجود دارند گرفتن بازدید (Impression) بوده و نتایجی همچون افزایش بازدید پست‌ها، ترافیک سایت و تعامل بیشتر با کاربران هدف را به دنبال دارد. 

در لینکدین، اغلب فرمت‌های تبلیغاتی می‌توانند کار ایجاد آگاهی از برند را انجام دهند؛ اما این موارد گزینه‌های خوبی برای ایجاد آگاهی از برند شما هستند:

  • تبلیغات تک عکسی (Single image ads)
  • تبلیغات چرخشی (Carousel ads)
  • تبلیغات جذب فالوور (Follower ads)
  • تبلیغات ایونت (Event ads)
  • تبلیغات اسپات لایت (Spotlight ads)

قصد جلب توجه کاربران هدف خود را دارید (Consideration)

اما اگر مخاطب هدف شما به نوعی با محصول، خدمات و یا برند شما آشنایی داشته و در حال جست‌وجو در مارکت برای پیدا کردن بهترین گزینه است؛ بهتر است با یک سری گزینه‌های تبلیغاتی توجه او را به سمت برند خود جلب کنید. 

این نوع از هدف تبلیغاتی در لینکدین که Consideration یا جلب توجه نامیده می‌شود؛ در رسیدن به اهداف زیر به تبلیغ‌دهندگان کمک می‌کند: 

  • افزایش بازدید سایت: کاربران را تشویق کنید تا از سایت و لندینگ‌های شما بازدید کنند. 
  • ایجاد تعامل: در کنار افزایش بازدید از سایت و سایر پلتفرم‌های سوشال مدیا، کاربران را تشویق کنید تا با پست‌های شما تعامل برقرار کرده، آن‌ها را لایک و share کنند و بر روی آن‌ها کامنت بگذارند. 
  • افزایش بازدید ویدیوها: در این دست از محتواها می‌توانید از یک روز کاری خود ویدئو تهیه کرده و یا این که آخرین محصولات و یا خدمات خود را بدین شکل به مخاطبین هدفی که دارید معرفی کنید. 
  • پیام رسانی: می‌خواهید با مخاطبان هدفی که دارید تعامل داشته باشید؟ چه راهی بهتر از ارسال پیام مستقیم در دایرکت آن‌ها!

این موارد،‌ فرمت‌های تبلیغاتی مختلفی هستند که در رسیدن به اهداف تبلیغاتی بالا به شما کمک می‌کنند: 

  • تبلیغات ویدیویی (Video ads)
  • تبلیغات چرخشی (Carousel ads)
  • تبلیغات Conversation ads
  • تبلیغات متنی (Text ads)

آماده تبدیل مخاطبان به مشتری هستید

اگر مخاطبان کاملا با چیزی که شما ارائه می‌کنید آشنایی داشته و آماده خرید هستند؛ وقت آن رسیده است تا قدم آخر را بردارید. برای تولید لید و یا افزایش فروش، پیشنهاد من به شما این است از فرمت‌های تبلیغاتی استفاده کنید که هدف آن‌ها تبدیل کاربران است. 

این فرمت‌های تبلیغاتی به شما کمک می‌کنند تا: 

  • تولید لید کنید: در این روش، شما با استفاده از دیتا پروفایل کاربران هدف خود و یک فرم آماده، می‌توانید لید‌هایی تولید کنید که در آینده برای اهداف مختلفی استفاده خواهند شد. لینکدین از این گزینه به عنوان یکی از آسان‌ترین راه‌ها برای تولید لید در این شبکه یاد می‌کند. 
  • کاربران سایت را تبدیل کنید: می‌خواهید کاربران، یک محصول و یا خدمات خاص در سایت شما را سفارش داده یا این که از یک صفحه خاص از سایتتان بازدید کنند؟ این موارد تبدیل‌هایی هستند که با تبلیغات لینکدین می‌توانید در سایت خود داشته باشید. (توجه داشته باشید که به منظور نتیجه‌گیری بهتر در این مورد، حتما Conversion tracking را نیز برای تبلیغات خود فعال کنید.)

اگر به دنبال دستیابی به اهداف بالا هستید؛ این فرمت‌های تبلیغاتی مناسب نیاز شما هستند:

  • تبلیغات Conversation ads
  • تبلیغات Lead gen forms
  • تبلیغات چرخشی (Carousel ads)
  • تبلیغات متنی (Text ads)

9 فرمت تبلیغاتی مختلف در لینکدین 

4 نوع گزینه مختلف تبلیغاتی در لینکدین، نوع تبلیغات مدنظر شما را مشخص می‌کنند. از آن طرف فرمت‌های تبلیغاتی گروه‌های کوچک‌تری بوده و نحوه نمایش تبلیغات را تعیین می‌کنند.

 به عنوان مثال این که تبلیغات شما متنی، تصویری و یا ویدئویی باشد مربوط به فرمت آن است؛ اما اگر بخواهید به جای محتوای اسپانسری، از گزینه پیام‌های اسپانسری استفاده کنید، نوع (Type) تبلیغ خود را تغییر می‌دهید.

در حالی که تمام فرمت‌های تبلیغاتی موجود در لینکدین طراحی شده‌اند تا مخاطبان هدف را تحت تاثیر قرار دهند؛ هر کدام از آن‌ها قابلیت‌ها و پیش‌نیازهای مخصوص به خود را دارند. 

در ادامه این مقاله به بررسی 9 فرمت تبلیغاتی کاربردی در لینکدین می‌پردازیم.

تبلیغات تک عکسی (Single image ads)

اگرچه این مورد، مستقیم‌ترین راه برای تبلیغ است؛ اما به هیچ وجه نمی‌توان قدرت یک عکس را در تبلیغات دست کم گرفت. 

یک کمپین تبلیغاتی کاربردی با عکس‌های جذاب به خوبی می‌تواند توجه مخاطبان هدف را به خود جلب کرده و آن‌ها را ترغیب کند تا کاری که مدنظر شماست را انجام دهند. (ثبت سفارش، بازدید از یک صفحه خاص و …)

تبلیغات تک عکسی در لینکدین 
  • ابعاد پیشنهادی تصویر: 1200 در 627 پیکسل 
  • حجم فایل: 5 مگابایت
  • فرمت عکس: jpg ،png ،‌gif
  • محدودیت متن: پیشنهاد می‌شود برای بخش اینترو 150 کاراکتر (حداکثر 600 کاراکتر) و برای هدلاین 70 کاراکتر (حداکثر 200 کاراکتر) در نظر بگیرید.
  • نسبت تصویر: 1.91:1

تبلیغات چرخشی می‌توانند چندین پیشنهاد و یا یک داستان را به صورت دنباله‌دار به مخاطبان شما ارائه کنند. به لطف محتوای قابل سوایپ کردن، این فرمت از تبلیغات می‌تواند نرخ تعامل بالایی با کاربران هدف شما ایجاد کنند. 

تبلیغات چرخشی لینکدین 
  • ابعاد تصویر: 1080 در 1080 پیکسل
  • فرمت فایل: jpg یا png
  • حجم فایل: حداکثر 10 مگابایت
  • تعداد کارت‌ها: 2 تا 10 کارت در هر پست
  • محدودیت متن: 45 کاراکتر برای هر کارت برای بخش هدلاین، 255 کاراکتر برای بخش مقدماتی

تبلیغات Conversation ads

اما چه تبلیغی بهتر از این که بتوانید در صندوق پیام‌های شخصی کاربران هدف با آن‌ها در ارتباط باشید؟ تبلیغات Conversation ads لینکدین احساس صمیمیت بالایی در مخاطبان هدف شما ایجاد می‌کند و نادیده گرفتن آن توسط کاربران تقریبا غیر ممکن خواهد بود. 

تبلیغات Conversation ads لینکدین 
  • متن موضوع:‌ تا 60 کاراکتر
  • بنر (اختیاری): سایز 300 در 250 پیکسل، حجم حداکثر 2 مگابایت
  • پیام اینترو: تا 8000 کاراکتر، حداکثر 10 ایموجی
  • عکس (اختیاری): سایز 250 در 250 پیکسل، حجم 5 مگابایت
  • محدودیت‌های متن CTA: تا 25 کاراکتر، 5 CTA در هر پیام، 50 پیام در هر مکالمه.

تبلیغات ویدیویی (Video ads)

شاید تیک تاک و یوتیوب به عنوان پیشگامان محتوای ویدئویی در دنیا شناخته شوند؛ اما این موضوع بدین معنی نیست که نمی‌توان از پتانسیل محتواهای ویدئویی در لینکدین استفاده کرد. در واقع لینکدین عنوان کرده است که ویدئو سریع‌ترین میزان رشد در بین انواع محتواهای این شبکه را داشته است. 

تبلیغات ویدیویی در لینکدین می‌توانند به شما کمک کنند تا به خوبی توجه کاربران هدف در این شبکه را به خود جلب کرده و محصولات، برند و یا خدمات خود را به آن‌ها معرفی کنید. 

تبلیغات ویدئویی لینکدین 
  • نسبت تصویر: 16:9، 1:1، 9:16
  • حجم فایل: تا 200 مگابایت
  • فرمت فایل: MP4
  • طول ویدیو: حداقل 3 ثانیه و حداکثر 30 دقیقه
  • کیفیت تصویر: از 480p تا 1080p
  • ابعاد: حداکثر 1920 در 1080
  • محدودیت متن: پیشنهادی 150 کاراکتر (حداکثر 600) برای بخش اینترو و 70 کاراکتر برای هدلاین (حداکثر 200).

تبلیغات ایونت (Event ads)

فرقی نمی‌کند که قصد برگزاری یک ایونت مجازی یا یک رویداد در دنیای واقعی را داشته باشید؛ تبلیغات ایونت گزینه‌ای است که با پروموت کردن رویدادهای شما در لینکدین می‌تواند تعامل بالایی با کاربران هدف شما ایجاد کرده و رابطه عمیقی را با آن‌ها شکل دهد. 

توجه داشته باشید که برای ساخت کمپین‌های تبلیغاتی ایونت، ابتدا نیاز دارید تا یک ایونت در لینکدین بسازید. 

تبلیغات ایونت لینکدین 
  • نسبت تصویر: 4:1
  • محدودیت متن: 255 کاراکتر برای نام ایونت و 600 کاراکتر برای بخش اینترو. 

تبلیغات جذب فالوور (Follower ads)

همانطور که از نام آن پیداست؛ تبلیغات جذب فالوور به منظور ترغیب کاربران برای دنبال کردن اکانت لینکدین شما طراحی شده است. این تبلیغات از جمله گزینه‌های تبلیغات داینامیک لینکدین هستند و برای هر مخاطب هدف شما شخصی‌سازی می‌شود. 

تبلیغات جذب فالوور لینکدین 
  • دیسکریپشن تبلیغ: تا 70 کاراکتر
  • هدلاین تبلیغ: یا می‌توانید از گزینه‌های آماده لینکدین استفاده کنید یا این که از نهایتا 50 کاراکتر برای نوشتن هدلاین مدنظر خود استفاده کنید.
  • نام کسب‌‍وکار: تا 25 کاراکتر
  • عکس تبلیغ: لوگو برند، سایز 100 در 100 پیکسل، فرمت jpg یا png

فرم‌های تولید لید (Lead generation forms)

فرم‌های تولید لید، گزینه‌های کاربردی هستند که در مدل‌های تبلیغاتی Sponsored content و تبلیغات پیام‌های اسپانسری در اختیار کاربران قرار گرفته و برای تولید لید‌های احتمالی مورد استفاده قرار می‌گیرند. 

فرم‌های تولید لید در تبلیغات لینکدین 

به عنوان مثال، اگر میزبان یک وبینار در لینکدین هستید؛ می‌توانید از این فرم‌ها استفاده کرده و به طور خودکار اطلاعات پروفایل جامعه هدف خود را داشته باشید. 

پس از آن از پلتفرم ads manager لینکدین می‌توانید لیست لیدهای خود را دانلود کرده و یا این که از آن‌ها در پلتفرم‌های CRM استفاده کنید. 

  • نام فرم: تا 256 کاراکتر 
  • هدلاین: تا 60 کاراکتر
  • جزئیات (Detail): مجموعا تا 160 کاراکتر
  • متن بخش Privacy policy (اختیاری): تا 2000 کلمه
  • CTA: تا 20 کاراکتر
  • پیام تایید: 300 کاراکتر

تبلیغات اسپات لایت (Spotlight ads)

تبلیغات اسپات لایت خدمات، محصولات و یا محتوای تولید شده توسط شما را به مخاطبان هدفی که دارید معرفی می‌کند. وقتی که کاربران بر روی این تبلیغات کلیک می‌کنند؛ به طور مستقیم وارد سایت شما می‌شوند. 

تبلیغات Spotlight لینکدین 

درست همانند تبلیغات جذب فالوور، این فرمت تبلیغاتی نیز برای مخاطبان شما شخصی‌سازی می‌شود. 

  • دیسکریپشن تبلیغ: تا 70 کاراکتر
  • هدلاین تبلیغ: تا 50 کاراکتر
  • نام کسب‌وکار: تا 25 کاراکتر
  • عکس: اندازه 100 در 100 پیکسل و در فرمت‌های jpg و png
  • CTA: تا 18 کاراکتر
  • عکس بک گراند شخصی‌سازی شده (اختیاری): سایز 300 در 250 پیکسل و با حجم 2 مگابایت یا کمتر 

تبلیغات Thought leader

این مورد بیشتر شبیه به پروموت کردن یک پست معمولی است تا یک گزینه تبلیغاتی.

در این گزینه تنها باید یک پست لینکدین از یکی از کارمندان کسب‌وکار خود را پروموت کنید؛ بدون هیچ گونه هدلاین یا متن تبلیغاتی و یا حتی CTA. 

تبلیغات Thought leader در لینکدین 

توجه داشته باشید که در این گزینه تبلیغاتی، تنها می‌توانید از یک تک عکس یا ویدئو استفاده کنید. 

چگونه یک کمپین تبلیغاتی لینکدین راه‌اندازی کنیم؟ 

برای راه‌اندازی اولین کمپین تبلیغاتی خود در لینکدین، باید از پلتفرم Campaign Manager این پلتفرم این کار را انجام دهید.

در این پلتفرم: 

  1. از منو سمت چپ بر روی گزینه Advertise و سپس Create کلیک کنید. 
  2. گزینه Campaign را انتخاب کنید. 
ساخت کمپین تبلیغاتی لینکدین - مرحله 1
  1. هدف تبلیغات خود را انتخاب کنید. 
ساخت کمپین تبلیغاتی لینکدین - مرحله 2

با توجه به نوع هدفی که دارید؛ یکی از گزینه‌های موجود در 3 گروه Awareness یا Consideration و یا Conversion را انتخاب کنید. 

به عنوان مثال، من دریافت بازدید از سایت (Website visits) را انتخاب می‌کنم. 

  1. برای کمپین خود یک اسم انتخاب کنید.
  2. پیشنهاد می‌کنم برای گرفتن نتیجه بهتر، گزینه Budget Optimization را روشن کنید. در این قسمت می‌توانید بودجه تبلیغات خود را به صورت روزانه و یا برای همیشه (lifetime) انتخاب کنید. همچنین گزینه‌های مختلف پیشنهاد قیمت (Bidding strategy) در این بخش برای شما قابل مشاهده و انتخاب می‌باشند. 
  3. در قسمت Schedule می‌توانید زمان نمایش تبلیغات خود را یا به طور مداوم (Continuously) انتخاب کرده و یا این که یک تایم شروع و پایان برای کمپین خود انتخاب کنید. 
  4. بر روی گزینه Next کلیک کنید.
ساخت کمپین تبلیغاتی لینکدین - مرحله 3
  1. مخاطبان هدف خود را انتخاب کنید.

در این قسمت می‌توانید مخاطبان هدف خود را با توجه به فاکتورهایی مثل لوکیشن، زبان، عنوان شغلی و یا مهارت انتخاب کنید. لینکدین در این بخش این امکان را به شما می‌دهد تا ویژگی‌های مخاطبان خود را وارد کرده و آن‌هایی را که نیاز ندارید؛ از لیست خود exclude کنید. به عنوان مثال می‌توانید مشخص کنید که تبلیغات به افرادی که در هلند زندگی می‌کنند نشان داده نشود. 

ساخت کمپین تبلیغاتی لینکدین - مرحله 4

مطمئن نیستید می‌خواهید چه افرادی را هدف قرار دهید؟ 

اگر نمی‌دانید چه گروه‌هایی مخاطبان هدف شما هستند؛ می‌توانید از دیتا لینکدین استفاده کرده و کاربران هدف خود را بر اساس گزینه‌هایی مثل علاقه،‌ عنوان شغلی و بسیاری موارد دیگر انتخاب کنید. 

در سایدبار سمت راست تصویر می‌توانید جزئیات عملکرد مخاطبانی که انتخاب کرده‌اید را مشاهده کنید. 

همچنین در پایین همین لیست می‌توانید با کلیک بر روی گزینه save audience لیست کاربران هدف خود را سیو کنید. 

  1. فرمت تبلیغاتی خود را انتخاب کنید

لینکدین دست شما را برای انتخاب فرمت‌های مختلف تبلیغاتی باز می‌گذارد. البته که این فرمت‌ها، با توجه به نوع هدفی که انتخاب کرده‌اید می‌توانند متفاوت باشند. 

ساخت کمپین تبلیغاتی لینکدین - مرحله 5

به عنوان مثال، من با انتخاب هدف دریافت بازدید برای سایت، گزینه‌هایی مثل تبلیغات تک عکسی، چرخشی و سایر گزینه‌هایی که در عکس بالا می‌بینید را در اختیار دارم. 

  1. سایر تنظیمات را انجام دهید.

کمی که به پایین اسکرول کنید؛ با دستورالعمل‌های لازم برای انتخاب پارامترهای URL Tracking روبرو می‌شوید. 

انتخاب پارامترهای رهگیری لینک در ساخت کمپین‌های تبلیغاتی لینکدین 

درست در پایین این بخش و در قسمت Placements، این امکان را دارید تا سایت‌های مورد اطمینان لینکدین را نیز به محل نمایش تبلیغات خود اضافه کنید. 

  1. کانورژن‌های خود را رهگیری کنید (اختیاری)

با رهگیری کانورژن می‌توانید ببینید که کاربران پس از کلیک بر روی تبلیغ، چه کاری در سایت شما انجام داده‌اند. 

رهگیری کانورژن در ساخت کمپین تبلیغاتی لینکدین 

برای رهگیری کانورژن بر روی گزینه Create new conversion کلیک کنید، دستورالعمل‌ها را دنبال کرده و نهایتا بر روی گزینه Next پایین صفحه کلیک کنید. 

  1.  تبلیغ خود را طراحی کنید.

اکنون که تصمیم گرفتید که چه کسی، کِی و برای چند وقت تبلیغ شما را ببیند؛ وقت آن رسیده است تا پست تبلیغاتی آن‌ها را آماده کنید. ( در این مورد ما محتوای تبلیغاتی Carousel را طراحی می‌کنیم). بر روی گزینه Create new ads کلیک کنید تا به این صفحه منتقل شوید.

ساخت کمپین تبلیغاتی لینکدین - مرحله 6

در این قسمت می‌توانید یک اسم برای تبلیغ خود انتخاب کرده،‌ متن مقدماتی آن را وارد کنید و همچنین لینک مقصد آن را نیز مشخص کنید. 

سپس برای هر کارت، یک عکس، متن و لینک مقصد انتخاب کنید. توجه داشته باشید که می‌توانید لینک تمام کارت‌های خود را همان لینکی بذارید که در ابتدا انتخاب کرده بودید. 

پس از پایان کار، می‌توانید گزینه Save ad را انتخاب کنید. 

  1. بررسی کلی و راه‌اندازی کمپین 

در این بخش می‌توانید یک نگاه کلی به کمپین خود داشته، آن را ادیت کنید و پیش‌نمایشی از نحوه نمایش تبلیغات خود ببینید. 

نهایتا اگر همه چیز درست بود؛ می‌توانید برای شروع کمپین بر روی گزینه Agree & launch campaign کلیک کنید. 

ترفندهای تبلیغات در لینکدین 

اما اگر می‌خواهید نتیجه خوبی از تبلیغات در لینکدین بگیرید؛ باید کمپین‌های هدفمندی در این پلتفرم اجرا کنید. این موارد از جمله گزینه‌هایی هستند که به شما کمک می‌کنند تا تبلیغات جذابی را در لینکدین طراحی کنید. 

به درستی مخاطب هدف خود را مشخص کنید

مشخص کردن مخاطبان هدف در تبلیغات لینکدین ضروری است. به تعریفی دقیق‌تر، در واقع این مشخص کردن لوکیشن مخاطبان هدف است که برای تبلیغ در لینکدین ضروری است؛ تنها فاکتور ضروری!

در این مورد شما می‌توانید هدف خود را بزرگ کرده و کاربران را در مقیاس کشور هدف‌گیری کنید یا این که به جزئیات پرداخته و مخاطبان هدف خود را در مقیاس شهر و یا مناطق شهری مشخص کنید. 

به علاوه، گزینه‌هایی مثل هدف‌گیری بر اساس علایق، اطلاعات شغلی همچون تعداد کارمندان شرکت و یا دیتاهای دموگرافیکی،‌ از دیگر فاکتورهایی هستند که در هدف‌گیری بهتر کاربران به شما کمک می‌کنند. 

نکته مهم: درست مثل سایر پلتفرم‌های تبلیغاتی همچون گوگل ادز، لینکدین نیز به ما توصیه می‌کند تا از پرداختن زیاد به جزئیات صرف‌ نظر کنیم. اگر به تازگی با تبلیغات لینکدین آشنا شده‌اید؛ پیشنهاد من به شما این است تا از نهایتا 3 فاکتور در هدف‌گیری کاربران خود استفاده کنید. 

همچنین می‌توانید از تست A/B نیز استفاده کرده، فاکتورهای مختلفی مثل علایق مختلف یا لوکیشن‌های متفاوت را تست کنید و بررسی کنید که کدام گزینه‌ها بهترین نتیجه را برای شما به همراه خواهند داشت.

درخواست واضحی داشته باشید

درست مثل همه ما، مخاطبان هدف شما نیز پرمشغله هستند. برای راحتی آنان (و البته خودتان) هم که شده، واضح و شفاف برای کاربران مشخص کنید که پس از مشاهده تبلیغ، چه کاری باید انجام دهند. 

در تبلیغات لینکدین، هدلاین مختصر، متن تبلیغاتی کامل و توصیف‌کننده و یک CTA جذاب و واضح که به خوبی درخواست شما از کاربران را مشخص می‌کند؛ تمام چیزی است که برای جلب توجه کاربران و ترغیب آن‌ها به انجام دادن کار مدنظر شما نیاز دارید. 

طراحی یک CTA جذاب چندان کار سختی نیست؛ فقط مطمئن شوید که درخواست شما کوتاه بوده و مطابق با اهدافی است که در ابتدای کار مشخص کردید. 

بیشترین استفاده را از کمپین‌های تبلیغاتی خود داشته باشید

لینکدین می‌تواند برند شما، محصولات و یا خدماتتان را به مخاطبان هدفی که دارید معرفی کند؛ اما این موضوع بدین معنی نیست که لزوما فروش شما بیشتر خواهد شد. اگر می‌خواهید آمار فروش شما بهتر شده یا این که به هر هدفی که از تبلیغات لینکدین دارید برسید؛ باید تبلیغات خود را هدفمند و جذاب طراحی کنید.

با استفاده از این تکنیک‌ها می‌توانید بیشترین استفاده از تبلیغات لینکدین را داشته باشید. 

محتوای اسپانسری

  • از محتوا‌های وبلاگ، سایت و کانال‌های سوشال مدیا خود،‌برای تبلیغات لینکدین استفاده دوباره کنید. 
  • در هر کمپین 4 یا 5 تبلیغ داشته باشید.
  • از ترکیب محتوای صوتی، تصویری و ویدئویی در تبلیغات خود استفاده کنید.
  • با بیان داستان‌هایی با علایق مشترک، حس همزاد پنداری و ارتباط احساسی با جامعه هدف خود ایجاد کنید.
  • فقط خبر منتشر کنید. دیدگاه شخصی خود را نیز نسبت به موضوعات و ترندهای مارکت بیان کنید تا سلطه خود در حوزه‌ای که در آن فعالیت می‌کنید را نشان دهید. 

پیام‌های اسپانسری

  • اگر در مرحله جلب توجه مخاطبان هدف هستید؛ از گزینه‌هایی مثل دعوت کاربران به وبینار و یا به استراک‌گذاری پست‌های وبلاگ خود استفاده کنید. 
  • اگر قصد تولید لید و یا تبدیل کاربران را دارید؛ گزینه‌هایی مثل معرفی نسخه دمو به مخاطبان هدف یا به اشتراک‌گذاری داستان موفقیت دیگر مشتریان، ایده‌های خوبی برای تبلیغ خواهند بود.

تبلیغات متنی

  • برخلاف اسم این مدل از تبلیغات، از استفاده از عکس در آن غافل نشوید. ممکن است استفاده از عکس در این گزینه تبلیغاتی اختیاری باشد؛ اما تجربه ثابت کرده است که استفاده از آن نتایج بهتری را به دنبال خواهد داشت.
  • به جای استفاده از عکس لوگو در تبلیغات، بهتر است از عکس پروفایل یا یک عکس باکیفیت در تبلیغات خود استفاده کنید. 

تبلیغات ویدئویی

  • با استناد به لینکدین، ویدئوهای زیر 30 ثانیه، %200 بیشتر تا انتها دیده می‌شوند. بنابراین سعی کنید در تبلیغات خود از ویدئوهای کوتاه استفاده کنید.
  • سعی کنید برای ویدئوهای خود زیرنویس در نظر بگیرید.
  • یک هوک جذاب تمام ماجراست. مخاطبان معمولا پس از 10 ثانیه اول ویدیو، از دیدن ادامه آن خودداری می‌کنند.

تبلیغات چرخشی (Carousel)

  • برای شروع، بین 3 تا 5 کارت را در تبلیغات در نظر گرفته و بعدا امکان اضافه کردن کارت‌های بیشتر را تست کنید.
  • در کارت‌های خود، موضوع یکسانی برای صحبت داشته باشید یا این که یک موضوع بزرگ را در بخش‌های کوچک توضیح دهید.
  • از داستان‌سرایی تصویری به منظور جلب توجه کاربران استفاده کنید.
  • در هر یک از کارت‌های خود، از یک CTA کوتاه و جذاب استفاده کنید.

تبلیغات داینامیک

  • در هدلاین و متن تبلیغاتی خود تا جایی که می‌توانید مزیت کاری که از کاربران می‌خواهید انجام دهند را بیان کنید. (بازدید از یک صفحه خاص، فالو کردن صفحه و …)
  • متن تبلیغاتی و CTA خود را کوتاه و شفاف طراحی کنید. 

سخن پایانی

در این مقاله سعی کردیم یک راهنمای کلی از تبلیغات لینکدین، فرمت‌های مختلف آن و نحوه راه‌اندازی کمپین‌های تبلیغات در لینکدین را در اختیار شما قرار دهیم. امیدوارم که از مطالب عنوان شده در این مقاله استفاده کرده و تجربه خوبی از تبلیغ در لینکدین داشته باشید.

در آخر پیشنهاد می‌کنم مقاله مقایسه تبلیغات لینکدین و تبلیغات گوگل از وبلاگ دیوان را بخوانید.

عرفان یوسفیان کارشناس تولید محتوای دیوان عرفان یوسفیان

شاید نه آنقدر بزرگ مثل گوگل ادز، اما تبلیغات لینکدین هم با در اختیار داشتن قابلیت‌هایی مثل هدف‌گیری پیشرفته و یا گزینه‌های تبلیغاتی مختلف، به عنوان یک گزینه عالی مارکتینگ برای کسب‌وکارهای B2B در نظر گرفته می‌شود.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها