دیوان ادز
02182801861

بررسی دقیق قوانین تبلیغات گوگل ادز | 2025

۱۴۰۳/۱۰/۱۲

قبل از اینکه وارد پنل ادز شی، دفترچه‌ی راهنماشو بخون!

مطمئنم اگر در خصوص خدمات گوگل آشنایی کمی هم داشته باشید، باز هم با حساسیت گوگل نسبت به قوانینی که دارد نا آشنا نخواهید بود. قوانین تبلیغات گوگل ادز در عین حال که گسترده است، اما نکات قابل پیش بینی را مطرح می‌کند.
از دلایلی که گوگل را به بزرگترین موتور جستجوی جهان تبدیل کرده است 🙂 می‌توانیم به این موضوع اشاره کنیم که، این موتور جستجو بر سر رعایت قوانین و خط مشی با کسی شوخی ندارد.

برای من که در رشته‌ی حقوق تحصیل کرده‌ام گفتن از قوانین و مقررات لذت مضاعفی دارد، در نتیجه سعی می‌کنم این مقاله بررسی دقیقی از بایدها و نبایدهای تبلیغات گوگل ادز باشد.

 یادتان هست که در مقاله دلایل ساسپندی گوگل ادز چه گفتیم؟

برای آنکه اکانت شما مسدود نشود، باید کتاب قانون گوگل ادز را از بر باشید.

مقدمه‌ای بر قوانین تبلیغات گوگل ادز

در دفترچه راهنمای گوگل اینطور آمده است که منابع زیادی قوانین ما را ترجمه کرده‌اند، اما آن‌ها باید به متن اصلی وفادار باشند و حین ترجمه محتوا را تغییر ندهند.
بسیار خوب، ما هم قطعا بر همین اساس قوانین را برای شما توضیح می‌دهیم.

گوگل همیشه کاربران را به رعایت خط و مشی ها تشویق می‌کند و بارها گفته کوچکترین سوء استفاده از پنل گوگل ادز را شناسایی خواهد کرد و در پی آن اکانت مسدود خواهد شد.
اما منظور گوگل از سواستفاده از تبلیغات گوگل ادز چیست؟

بیایید تا فصل به فصل این قوانین را مطالعه کنیم.

Welcome to the Google Advertising Policies Center

گوگل تلاش میکند تا در میان تبلیغ دهندگان شرایط سالمی را برقرار کند. اکوسیستمی قابل اعتماد و شفاف که برای تبلیغ دهندگان و کاربران مفید و مورد تایید باشد. این بدان معناست که گوگل محتوایی را که برای کاربران و کل اکوسیستم تبلیغات مضر است، ممنوع می‌کند.

بر این اساس گوگل از 4 اصل پیروی می‌کند:

  • محتوای ممنوعه (Prohibited content) : محتوایی که نمی‌توانید در گوگل برای آن کمپین تبلیغاتی داشته باشید.
  • کار و فعالیت‌های ممنوعه ( Prohibited practices) : مواردی که در گوگل ادز به طور کلی ممنوع است.
  • محتوای محدود (Restricted content and features) : محتوایی که می‌توانید در گوگل ادز تبلیغ کنید، اما با رعایت یکسری از محدودیت‌ها.
  • موارد ویراستاری یا فنی ( Editorial and technical) : استانداردهای کیفی سایت‌ها.

به صورت کلی با اصول اساسی تبلیغ در گوگل آشنا شدید. اما هر کدام از 4 مورد بالا زیر شاخه هایی دارد. به ادامه مطلب توجه کنید تا تمام این زیر شاخه ها را با هم بررسی کنیم.

قوانین تبلیغات گوگل ادز

اصل اول: محتوای ممنوعه چیست؟ | Prohibited content

محتوای ممنوعه تمام آن موضوعاتی است که وجودش در کمپین‌های تبلیغاتی به هر نحو ممنوع است.

محتوای ممنوعه از نظر گوگل مصادیق مختلفی دارد:

1.کالاهای تقلبی | Counterfeit goods

گوگل ادز فروش کالاهای تقلبی و حتی تبلیغ کالاهای تقلبی را ممنوع کرده است. اما کالای تقلبی چیست؟
در توضیح کالای تقلبی از نظر گوگل آمده است: هر کالایی که لوگو یا برند کمپانی دیگری را با کیفیتی کپی کند که قابل تشخیص نباشد، تقلبی محسوب میشود.
در نتیجه اگر محصولی با این شرایط قصد تبلیغ در گوگل را داشته باشد کالای تقلبی محسوب شده و گوگل از انجام این تبلیغ جلوگیری می‌کند.

دلیل: این دسته از محصولات ویژگی های برند اصلی را کپی می‌کنند و سعی دارند اجناس یا حتی خدماتشان را به عنوان کالا یا خدمات اصلی به مشتریان قالب کنند.
در نتیجه مطمئن باشید اگر سمت این چنین تبلیغاتی بروید، قانون کالاهای تقلبی برای سایت یا اپلیکیشن شما اعمال خواهد شد.

نکته: گوگل برندهای ایرانی را می‌شناسد. پس تلاش نکنید نام برندتان را شبیه به برندهای معروف ایرانی انتخاب کنید و تصور کنید چون از طرف گوگل تحریم هستیم گوگل با نام این برندها آشنا نیست.

باید توجه داشته باشید که اصلا به این صورت نیست. گوگل با توجه به دیتایی که از سرچ کاربران ایرانی دارد و همچنین سایت برندهای ایرانی و فعالیت آنها در فضای آنلاین، هر برند دیگری که تلاش در کپی کردن نام آنان را داشته باشد شناسایی می‌کند.
شک نکنید اگر توسط گوگل شناسایی شوید تبلیغ شما دیس اپرو خواهد شد و یا اکانت ساسپند می‌شود. پیشنهاد می‌کنم مقالات ما درباره دیس اپروو تبلیغات گوگل و ساسپندی گوگل ادز را در بلاگ دیوان بخوانید.


یونیک باشید و از هر مدل کپی کاری دوری کنید!

2.خدمات و محصولات خطرناک | Dangerous products or services

از اصول اساسی گوگل حفظ امنیت افراد هم به صورت آفلاین و هم به صورت آنلاین است. همین اصل باعث شده تا گوگل مخالف تبلیغ خیلی از محصولات و خدماتی باشد که امنیت کاربران را به خطر می اندازند.

مانند برخی محصولات یا خدماتی که باعث آسیب یا جراحت می‌شود. برای مثال محتواهای آسیب زا مانند مواد مخدر، روان‌گردان، سلاح، مهمات، مواد منفجره و آتش بازی، محصولات دخانی و هر محصول و خدمات دیگری که آسیب زا باشد.

3.رفتارهای غیر صادقانه | Enabling dishonest behavior

اگر مقاله دلایل ساسپندی اکانت ها را خوانده باشید حتما متوجه شدید که تا چه میزان صداقت و شفافیت برای گوگل با اهمیت است. در نتیجه گوگل به محصولات و خدماتی که بر اساس رفتارهای نادرست طراحی شده باشند اجازه تبلیغ نخواهد داد.

برای مثال اگر خدمات یا محصولات شما روش‌های هک کردن را آموزش دهد، خدماتی برای افزایش ترافیک مصنوعی ترافیک سایت، جعل اسناد و خدمات تقلبی تحصیلات و هر موضوعی که از صداقت و شفافیت دور باشد.
بدون هیچ شکی اکانت شما ساسپند می‌شود و یا کمپین شما دیس اپرو خواهد شد.

فراموش نکنید صداقت خط قرمز گوگل است!

4.محتوای نامناسب | Inappropriate content

گوگل به تنوع و گستردگی عقاید و فردیت کاربران اهمیت بسیاری می‌دهد و تلاش می‌کند هیچ محتوایی باعث آزار هیچ گروهی از کاربران نشود.

در نتیجه اگر تبلیغی محتوای آزار دهنده داشته باشد و به قصد آزار گروهی از کاربران ایجاد شده باشد قطعا ساسپند خواهد شد. اگر تبلیغ با مقاصدی مانند ترویج نفرت، عدم تحمل عقاید مختلف، تبعیض و خشونت ایجاد شده باشد شامل این قوانین می‌شود.

برای مثال: زورگویی یا ارعاب یک فرد یا گروهی از افراد توسط گروهی خاص،تبعیض نژادی و یا حیوان آزاری، تصاویر آزار دهنده یا گرافیکی از صحنه جرم یا تصادف و هر آن چیزی که باعث ایجاد حال بد در کاربران شود از نظر گوگل قابل تایید نخواهد بود.

اصل دوم: کار و فعالیت‌های ممنوعه | Prohibited practices

حالا می‌خواهیم با دومین مورد از 4 دسته‌ی اصلی گوگل آشنا شویم. در این بخش قصد دارم به شما مخاطبان عزیز توضیح دهم که از نظر گوگل چه کارهایی در تبلیغات آنلاین به طور کلی ممنوع است و چه فعالیتی را نباید انجام دهیم.

1.سو استفاده از شبکه تبلیغ گوگل ادز | Abusing the ad network

فکر می‌کنید برای گوگل چه چیزی از اعتباری که پیش کاربران دارد با اهمیت تر است؟ قطعا هیچ چیز از اعتبار و اطمینان کاربران به گوگل مهمتر نیست.

در نتیجه گوگل بستری امن را برای تبلیغ دهندگان و کاربران مهیا کرده است و از هر چیز که بر خلاف این سیاست اجرا شود جلوگیری می‌کند.

در این بند گوگل به صراحت گفته است که ما می‌خواهیم که تبلیغات در سراسر شبکه گوگل برای کاربران مفید، متنوع، مرتبط و از همه مهم تر ایمن باشد.

توجه کنید که گوگل به هیچ تبلیغ کننده‌ای اجازه‌ی فریب و دور زدن فرایندهای بررسی را نمی‌دهد.

برای مثال کاربر وقتی روی تبلیغ شما کلیک میکند باید وارد صفحه ای شود که انتظارش را دارد. اما برخی از آدرس‌ها را که کلیک می‌کنیم با لینک دانلود مواجه می‌شویم!

تصور کنید تبلیغ دهنده با این تبلیغ و به صورت غیر واقعی سعی در افزایش دانلود اپلیکیشن یا هر نوع محتوای دیگری می‌شود.

در اینجا پیشنهاد می‌شود:

Static Image
آشنایی با قوانین ساسپندی گوگل ادز+ آموزش جامع رفع ساسپندی (2024)

برای رهایی از ساسپندی اکانت، کتاب قانون گوگل ادز را حفظ کنید!

2.جمع کردن اطلاعات کاربران و استفاده از آن ها | Data collection and use

در ادامه‌ی همان موضوع احساس امنیت کاربران در گوگل که در پاراگراف‌های قبلی گفتیم، تلاش گوگل مبتنی بر این است که همه کاربران اطمینان داشته باشند که اطلاعات مربوط به آن‌ها محفوظ است و شرکای تبلیغاتی از آن اطلاعات هیچ سواستفاده ای نمی‌کنند.

فراموش نکنید که این قانون حتی در هنگام استفاده از تبلیغات شخصی سازی شده از جمله ریمارکتینگ و مخاطبان سفارشی هم اعمال خواهد شد.
برای مثال اطلاعاتی مانند نام، آدرس ایمیل، شماره تلفن، شماره ملی، تاریخ تولد، قومیت یا هر اطلاعات شخصی دیگری. 

3.نمایش نادرست | Misrepresentation

اگر تبلیغات شما اطلاعات نادرستی را به مخاطب نشان دهد، اطلاعات گمراه کننده‌ای که محصولات و خدمات شما را با قصد فریب به مخاطب نمایش می‌دهد، شک نکنید که توسط گوگل مسدود خواهید شد. بنابراین پیشنهاد می‌کنم راهنمای کامل مخاطبین گوگل ادز را در وبلاگ دیوان مطالعه کنید.

برای مثال اگر سعی کنید که با حذف جزئیات صورتحساب مانند نحوه و دلیل پرداخت کاربر، همچنین حذف یا پنهان کردن هزینه‌های مرتبط با خدمات مالی مانند نرخ بهره، کارمزد و جریمه، ارائه ادعا های گمراه کننده یا غیر واقعی مانند سود مالی، فیشینگ یا ادعای دروغین وجود یک شرکت معتبر، قطعا اکانت شما مسدود خواهد شد.

موارد بالا همه و همه از مصادیق اطلاعات نادرست و فریب دهنده است. گوگل نسبت به این موارد بسیار سختگیرانه عمل می‌کند و قطعا اگر بر خلاف شفافیت و صداقت عمل کنید نمایش تبلیغات شما متوقف می‌شود.

قوانین گوگل ادز

بررسی سومین اصل | محتوای محدود Restricted content and features

برخی از تبلیغات در فرهنگ‌ها و قوانین مختلف حساسیت‌هایی را به همراه دارند. بر این اساس گوگل به برخی از تبلیغات، با شرایط خاصی اجازه نمایش می‌دهد.

حتی ممکن است در این موضوعات تبلیغ دهندگان نیاز به رعایت موارد اضافی داشته باشند.موضوعات زیر از مواردی است که شامل این قانون می‌شود.

1.رفتار پیش فرض تبلیغات | Default Ads Treatment

گوگل نیاز دارد برای نمایش برخی تبلیغات، شرایط سنی کاربران را بداند.

در نتیجه گروهی از تبلیغات خاص را برای دو دسته از کاربران به نمایش نمی‌گذارد:
گروه اول کسانی که وارد سیستم نشده اند به این معنی که هنوز ایمیل لاگین شده‌ای ندارند و در فضای وب جستجو می‌کنند.
دسته دوم گروه کاربرانی که سیستم های گوگل تشخیص دهند که زیر 18 سال هستند.

2.محتوای جنسی | Sexual content

کمپین تبلیغاتی نباید به گونه‌ای طراحی شود که از توقع و احترام کاربران خارج باشد. بنابراین گوگل انواع محتوای جنسی را در تبلیغات مجاز نمی‌داند.
در نتیجه هر تبلیغی که با هدف بهره بردن از موضوعات جنسی طراحی می‌شود از نظر گوگل مجاز نیست.

3.الکل | Alcohol

تبلیغ نوشیدنی های الکلی از قوانین کشوری پیروی می‌کند که کمپین قرار است در آنجا نمایش داده شود. و یا به بیان دیگر تبلیغ باید مطابق با کشوری تارگت شده باشد.
در نتیجه گوگل بر اساس دو فاکتور تبلیغات نوشیدنی الکلی را مجاز می‌داند.

  1. هدف تبلیغ دهندگان، افراد بالای 18 سال باشد.
  2. کشوری که قرار است تبلیغ در آنجا نمایش داده شود، منعی برای تبلیغ نوشیدنی های الکلی نداشته باشد.

4.قوانین کپی رایت | Copyrights

قوانین مربوط به کپی رایت در همه‌ی بخش‌های گوگل جدی گرفته می‌شود. هیچ تبلیغ کننده ای مجاز نیست که محتوای دیگران را کپی کند.

گوگل به شدت از قوانین کپی‌رایت محلی پیروی می‌کند و از حقوق دارندگان حق کپی‌رایت محافظت می‌کند. به همین دلیل، تبلیغاتی که بدون مجوز از محتوای دارای حق کپی‌رایت استفاده می‌کنند، دیس اپرو شده و یا اکانتشان ساسپند می‌شود.

اگر شما مجوز قانونی برای استفاده از محتوای دارای حق کپی‌رایت ندارید، می‌توانید برای دریافت گواهی درخواست دهید.
و یا اگر از محتوای غیرمجاز استفاده شده‌ای مشاهده کردید، می‌توانید شکایت خود را در رابطه با کپی‌رایت ثبت کنید.

به طور خلاصه، گوگل متعهد به محافظت از حقوق مالکان آثار و جلوگیری از استفاده غیرمجاز از محتوای دارای حق کپی‌رایت در پلتفرم تبلیغاتی خود است.

5.قمار و بازی | Gambling and games

تبلیغات مربوط به قمار تنها در صورتی اجازه‌ی نمایش دارند که قوانین کشور تارگت شده، با موضوع این تبلیغات از نظر قانونی مشکلی نداشته باشند.

علاوه بر این تبلیغ دهندگان موظف هستند، برای تبلیغ این موضوع گواهینامه گوگل ادز را دریافت کرده باشند. تبلیغات قمار باید در کشورهای تایید شده، هدف گذاری شوند و هرگز نباید افراد زیر سن قانونی تارگت این کمپین باشند.

6.سلامت و دارو | Healthcare and medicines

گوگل تلاش می‌کند تا مسائلی که مستقیما با سلامت کاربران در ارتباط است را جدی تر پیگیری کند. تبلیغاتی مورد تایید قرار میگیرد که صحیح و قابل استناد باشد.
برخی از محتوای مرتبط با مراقبت‌های بهداشتی به هیچ وجه قابل تبلیغ نیست و سند علمی ندارد.

در حالی که برخی دیگر فقط در صورتی قابل تبلیغ هستند که تبلیغ‌کنندگان دارای مجوزهای لازم برای ارائه به گوگل باشند. به هر حال تبلیغ دهندگان باید قوانین کشوری را که قصد دارند در آن تبلیغشان به نمایش در بیاید را مطالعه کنند و بعد اقدام به ساخت کمپین کنند.

گوگل در زمینه‌ی مسائل پزشکی و بهداشتی تابع قوانین محلی است.

7.مطالب سیاسی | Political content

بهرحال در مسائل سیاسی گوگل تابع قوانین محلی هر کشور است. به این صورت که حتی از قوانین دوره‌ی قانونی سکوت انتخاباتی نیز پیروی می‌کند.
بهرحال اصل بر بی‌طرفی در مسائل سیاسی است. 

8.خدمات مالی | Financial services

گوگل بر این باور است که کاربران باید اطلاعات کافی نسبت به مسائل و تصمیم‌های مالی و مالیاتی داشته باشند.
هنگام تبلیغ محصولات و خدمات مالی باید قوانین کشور نمایش دهنده کمپین را بدانید.

تمام کسب و کارهای مالی اعم از ارزهای دیجیتال تا بازارهای مالی ترید و غیره، همگی نیاز به مجوز از کشور هدف دارند. همچنین،این کسب و کارها باید اصول استانداری را در صفحات لندینگ رعایت کنند، مانند نوشتن قوانین دقیق و هشدار دادن به کاربران نسبت به ریسک مالی این دسته از فعالیت ها.

باید تمام اطلاعاتی که ارائه می‌دهید شفاف و صحیح باشد.

در اینجا پیشنهاد می‌شود:

محدودیت محلی گوگل برای اجرای تبلیغات

9.علائم و نشان های تجاری | Trademarks

علائم تجاری، نمادی مهم برای هر کسب و کار است. نمادی که باعث می‌شود کاربران شما را به خاطر بیاورند.

عوامل زیادی وجود دارد که مشخص می‌کند چه زمانی می‌توان از اسم یا لوگوی یک شرکت دیگر استفاده کرد. اما به صورت کلی زمانی گوگل این استفاده را نامعتبر می‌داند که مالک برند به گوگل شکایت کرده باشد.

به هر حال به عنوان کاربر گوگل همواره موظف هستید تا از تمام قواعد و قوانین حاکم بر گوگل مطلع باشید.
حتی موظف هستید قوانین مکان‌هایی که تبلیغات شما در آنجا نمایش داده می‌شوند را هم باید بدانید.

11.کسب و کارهای محدود دیگر | Other restricted businesses

گوگل برای جلوگیری از سوءاستفاده از کاربران، فعالیت برخی کسب و کارها را محدود کرده است.
حتی اگر به ظاهر، کسب و کار با سیاست‌های گوگل مطابقت داشته باشد باز هم ممکن است بر اساس بازخورد هایی که از جانب کاربران گرفته شده تصمیم به محدود کردن برخی کسب و کارها گرفته شود.

علت این کار این است که گاهی گوگل خدمات و کسب و کار هایی را شناسایی می‌کند که مستعد سوء استفاده هستند.
حتی اگر درصدی احساس شود که کسب و کاری باعث ایجاد تجربه بد برای کاربران است، این احتمال وجود دارد که تبلیغات محدود یا متوقف شود.

12.قوانین محتوای ساخته شده برای کودکان | Requirements for made for kids content

به هر حال برای گوگل مهم است که محتوای ارائه شده برای همه کاربران مفید و آموزنده باشد و مهم تر از همه ایمن باشد به خصوص اگر مخاطب شما کودکان و نوجوانان هستند باید مطمئن شوید که تدابیر حفاظتی برای کاربران زیر 18 سال را رعایت کرده اید.

قوانین و الزامات محتوای مخصوص به کودکان دامنه ی گسترده ای دارد اگر قصد دارید با تمام جزئیات آن آشنا شوید کلیک کنید

محتوای محدودRestricted content and features
رفتار پیش فرض تبلیغاتDefault Ads Treatment
محتوای جنسیSexual content
الکلAlcohol
قوانین کپی رایتCopyrights
قمار و بازیGambling and games
سلامت و داروHealthcare and medicines
مطالب سیاسیPolitical content
خدمات مالیFinancial services
علائم و نشان های تجاریTrademarks
الزامات قانونیLegal requirements
کسب و کارهای محدود دیگرOther restricted businesses
قوانین محتوای ساخته شده برای کودکانRequirements for made for kids content

بررسی چهارمین اصل تبلیغات در گوگل ادز | شرایط تحریری و فنی

کاربردی بودن تبلیغات و محتوای سودمند همیشه دغدغه‌ی اصلی گوگل بوده است. گوگل ادز همیشه سعی داشته تا تبلیغاتی ارائه دهد که از کیفیت بالایی برخوردار است.
همین تبلیغات با کیفیت باعث می‌شود تا کاربران ارتباط موثری با تبلیغ برقرار کنند. در نتیجه برای بهبود این تجربه قوانین مربوط به تحریر و مسائل فنی به شرایط تبلیغ اضافه شد.
هدف از ایجاد این قوانین این است که تبلیغ کنندگان مطالب واضح، حرفه ای و مفید را به کاربران ارائه کنند.

اگر تبلیغات شما از عباراتی مانند (از اینجا محصولات را بخرید) باشد و یا از عبارات فریبنده استفاده کرده باشید مانند اعداد،حروف،علائم نگارشی مانند نوشتن کلمه free با رسم الخطی که کاربر را فریب دهید و مسئولیت آن را به عهده نگیرید. برای مثال: f-r-e-e

بیایید تا شرایط این قانون را در ادامه مطلب بررسی کنیم.

قوانین لندینگ پیج

همانطور که گفتیم داشتن تجربه‌ی خوب کاربری هدف اصلی گوگل است. وقتی کاربر وارد صفحه لندینگ شما می‌شود و روی یک لینک کلیک میکند انتظار گوگل این است که کیفیت صفحه شما به قدری باشد که به صفحه درست هدایت شود.

به مثال های زیر توجه کنید:

  1. یک URL نمایشی که به طور دقیق URL صفحه‌ی فرود را نشان نمی‌دهد، مانند «google.com» که کاربران را به «gmail.com» هدایت می‌کند.
  2. وب‌سایت‌ها یا اپلیکیشن‌هایی که در حال تکمیل شدن هستند و یا دامنه‌های پارک شده‌ای که به سادگی کار نمی‌کنند.
  3. وب‌سایت‌هایی که دکمه‌ی بازگشت به صفحه‌ی قبل در مرورگر را غیرفعال کرده‌اند.

و یا هر چیزی که باعث شود تجربه کاربری بدی را در کمپین تبلیغ ارائه کنیم، این قانون را زیر پا گذاشته است.

قوانین فنی

تمام شرایط فنی گوگل را باید در سایتی که با آن کمپین تبلیغاتی ایجاد می‌کنید رعایت شود.
اگر نمی‌دانید شرایط فنی سایت شامل چه مسائلی می‌شود سری به مقاله دلایل ساسپندی بزنید.

قوانین فرمت تبلیغ

گوگل برای کمک به کاربران تنها به تبلیغاتی اجازه نمایش می‌دهد که با قوانین خاص فرمت تبلیغاتی مطابقت داشته باشند. 

نمونه‌هایی از قوانین فرمت تبلیغاتی: محدودیت کاراکتر برای عنوان یا بدنه‌ی تبلیغ، الزامات اندازه‌ی تصویر، محدودیت‌های اندازه‌ی فایل، محدودیت‌های طول ویدیو، نسبت‌های تصویر.

.

خلاصه ای از سیاست های گوگل ادز

علاوه بر اینکه گوگل تبلیغ دهندگان را با اضافه کردن فیچرهای جدید به پنل ادز یاری می‌کند تا بهترین نتیجه را از کمپین تبلیغاتی خود بگیرند، همچنین به شکایات و تجارب کاربران و مشکلاتی که در مواجهه با تبلیغات برایشان پیش می‌اید هم توجه میکند.
همچنین قوانین و هنجار های هر کشور را زیر نظر دارد تا تبلیغات منافاتی با سیاست های کشورها نداشته باشد.

گوگل ادز از تبلیغ کنندگان می‌خواهد که به قوانین و مقررات توجه ویژه داشته باشند و کمپین‌های تبلیغاتی آنان با این مقررات مطابقت داشته باشد.

اگر گوگل با محتوایی مواجه شود که قوانین را نقض کرده است از نمایش آن جلوگیری می‌کند و حتی ممکن است اکانت شما ساسپند شود.

تیم دیوان امیدوار است بعد از مطالعه این مقاله با تمام قوانین گوگل ادز برای تبلیغات آشنا شده باشید. ما همچنان مشتاق شنیدن نظرات شما هستیم.

گل‌نار زمانیان کارشناس تولید محتوای دیوان گل‌نار زمانیان

من میگم یاد گرفتن هر چیز جدید، یه پرده از راز جهان برمیداره.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها