دیوان ادز
02182801861

تنظیمات گوگل ادز

۱۴۰۳/۹/۲۶

اصلی ترین کاری که می‌توانید انجام دهید این است که تنظیمات گوگل ادز را بررسی کنید تا فضای بیشتری برای بهینه شدن هزینه‌های کمپین و بهتر دیده شدن آن داشته باشید

امروز که این مقاله را می‌نویسم، در گرم‌ترین روزهای سال (مرداد) هستیم و همانطور که در حال تنظیم کردن کولر گازی بودم؛ به این فکر افتادم که تنظیمات زیادی هستند که به اهداف مارکتینگ ما کمک می‌کنند. 

تنظیمات گوگل ادز از آن مواردی هستند که کمک می‌کنند کمپینی سالم‌تر و با اهدافی بهتر ایجاد کنیم. آشنا نبودن یا رعایت نکردن درست این موارد ممکن است باعث شود تا نتیجه مناسبی از کمپین نگیریم.

مرحله اول تنظیمات گوگل ادز: انتخاب کمپین

قبل از شروع هر کاری لازم است که شما در گوگل ادز اکانتی داشته باشید تا بتوانید تنظیماتی که در این صفحه معرفی می‌کنم را امتحان کنید.

با توجه به طولانی بودن این صفحه نمی‌توانم توضیح کاملی درباره ساخت اکانت بدهم، به همین خاطر پیشنهاد می‌کنم اگر اکانتی تا الان نساخته‌اید از طریق مقاله ساخت اکانت گوگل ادز، مراحل را دنبال کرده و سپس ادامه توضیحات این مقاله را بخوانید.

در ابتدا باید وارد سایت گوگل ادز شده تا بتوانید کمپین خود را انتخاب کنید. 

حسابی که از قبل ساخته شده را انتخاب کنید تا امکان ساخت کمپین را داشته باشید. در پنل روی New Campaign بزنید تا با محیط زیر روبرو شوید.

اولین قدم برای ساخت اکانت گوگل ادز

هدف کمپین خود را مشخص کنید

قبل از اینکه تنظیمات گوگل ادز را انجام دهید، باید بدانید که چه اهدافی در آن وجود دارد.

هدف فروش (Sales): به طور کلی کمپینی ایجاد می‌کنید که باعث می‌شود فروش شما افزایش یابد.

لید (Lead): به شما کمک می‌‌کند تا اطلاعات مشتریان بالقوه خود را بدست آورید. مانند شماره تماس، تکمیل فرم توسط آنها، آدرس و بسیاری موارد دیگر. پیشنهاد می‌کنم درباره فرم لید گوگل ادز بیشتر بدانید.

ترافیک سایت (Website Traffic): شامل کمپین‌هایی می‌شود که در بیشتر شدن ترافیک سایت شما تاثیر گذارند.

پروموشن اپلیکیشن (App promotion): کمپین اپلیکیشن را شامل می‌شود که با 3 مدل هدف می‌تواند اجرایی شود.

جلب آگاهی و توجه (Awareness and consideration): این کمپین به صورت ویژوالی باعث می‌شود مخاطبین بسیاری از فعالیت برند شما آگاه شوند.

بازدید از فروشگاه فیزیکی و اطلاع از پیشنهادها (Local Store Visits and promotions): این کمپین مناسب بیزینس‌های سنتی است که موقعیت فیزیکی دارند؛ مانند رستوران‌ها.

در صورتی که آشنایی کافی با گوگل ادز نداشته باشید، این توضیحات برای شما ممکن است کافی نباشد. اگر این‌طور است پیشنهاد می‌کنم مقاله ما درباره انواع کمپین‌های گوگل ادز را بخوانید.

هدف اصلی ما در این مقاله انتخاب گزینه Create a Campaign without a goal’s guidance است. چون با انتخاب این گزینه ما به راحتی می‌توانیم تعیین کنیم تبلیغ ما در چه فضایی از گوگل نمایش داده شود.

در اینجا پیشنهاد می‌شود:

Static Image
تبلیغات گوگل ، راه دستیابی به اهداف مارکتینگ

تبلیغات در گوگل به شما این امکان را می‌دهد تا در بهترین زمان ممکن دیده شوید.

تنظیمات گوگل ادز (در کمپین سرچ)

با توجه به محبوبیت کمپین سرچ در ایران، تنظیمات این کمپین را انتخاب کردم که درباره آنها توضیح بدهم. به طور کلی، بسیاری از کمپین‌های گوگل تنظیمات مشترکی دارند، اما در این صفحه درباره تنظیمات سایر کمپین‌ها نیز توضیحاتی می‌دهم.

تنظیمات بیدینگ (پیشنهاد قیمت)

اولین تنظیماتی که در کمپین سرچ باید تنظیم کنیم مربوط به بیدینگ است. به این معنی است که قیمت پیشنهادی (بید) باید بر چه هدفی تمرکز کند. پیشنهاد می‌کنم مقاله ما درباره استراتژی بیدینگ هوشمند را بخوانید. در کمپین سرچ امکان استفاده از اهداف زیر را داریم:

  • تبدیل (Conversion): به طور کلی مربوط به اقداماتی است که کاربران در صفحه مورد نظر ما انجام می‌دهند. مانند ثبت نام، تکمیل خرید، تکمیل فرم تماس و …
  • ارزش تبدیل (Conversion Value): ارزش تبدیل به طور ساده این معنی را دارد که آن عملی که منجر به تبدیل شده چقدر ارزشمند است. به عنوان مثال، اگر کاربری از طریق تبلیغات وارد سایت شده باشد و برای نوبت دکتر 50 هزار تومان پرداخت کند، تبدیل ایجاد شده 50 هزار تومان ارزش دارد. با این حال اگر کاربر فرم تماس تکمیل کند و به پیام‌ها یا تماس‌ها جوابی ندهد، عملا آن تبدیل ارزشی ندارد. در پنل گوگل ادز می‌توانید برای هر تبدیل یک ارزش مشخص کنید.
  • کلیک (Clicks): هدف کلیک کاملا مشخص است و به شما کمک می‌کند تعداد کلیک‌های بیشتری دریافت کنید.
  • سهم ایمپرشن (Impression Share): به این معنی است که از تعداد جستجوهای مربوط به کلمات شما چقدر نمایش گرفته‌اید. انتخاب هدف ایمپرشن شیر به این معنی است که بیشترین میزان نمایش تبلیغ را تجربه خواهید کرد.

برای هر کدام از این اهداف باید قیمت پیشنهادی خود را ارائه کنید. به عنوان مثال، من هدف کلیک را انتخاب کردم و قیمت پیشنهادی را در باکس ارائه کردم.

تنظیمات بیدینگ گوگل ادز در کمپین سرچ که من برای هر کلیک 10 یورو در نظر گرفتم

در هر هدفی که انتخاب کنید، می‌توانید به راحتی قیمت پیشنهادی خود را ارائه کرده یا اینکه اجازه دهید سیستم با توجه به بودجه‌ای که در اختیار دارید بید را تعیین کند. در صورتی که تیک مربوط به وارد کردن قیمت دستی را نزده باشید، گوگل به صورت اتوماتیک و با توجه به بالانسی که در اختیار دارید هزینه‌ها را در نظر می‌گیرد.

در اینجا پیشنهاد می‌شود:

Static Image
آموزش سطوح دسترسی در گوگل ادز

در این مقاله درباره سطوح دسترسی گوگل ادز اطلاعاتی جامع خواهید گرفت.

به عنوان مثال، اگر هدف کمپین خود را تبدیل (Conversion) انتخاب کنید، می‌توانید بید مورد نظرتان را ثبت کنید یا اینکه اجازه دهید سیستم گوگل ادز تعیین کند چه مقدار هزینه به ازای تبدیل در نظر بگیرد. البته در تصویر زیر من خودم مبلغ مورد نظرم برای هر تبدیل را تعیین کردم.

مثالی از هدف گیری هزینه به ازای اقدام در کمپین سرچ گوگل ادز که هزینه ای مجزا میتواند داشته باشد

تنظیمات کمپین

تنظیمات مربوط به کمپین سرچ به 5 بخش تقسیم شده‌اند که در بخش ابتدایی موارد مربوط به شبکه نمایش را باید تنظیم کنیم. به طور کلی تیک بخش مربوط به شبکه سرچ باید فعال باشد و می‌توانید تیک کمپین دیسپلی را بردارید در صورتی که قصد ندارید تبلیغات شما در سایت‌های پارتنر گوگل نمایش داده شود.

تنظیمات مربوط به کمپین سرچ که شامل نتورک، لوکیشن، زبان، مخاطبین، انطباق کلمات کلیدی و بسیاری موارد دیگر می‌شود

مورد دوم مربوط به لوکیشن است که در زمان انتشار این مقاله برای ما ایرانی‌ها کاربرد خاصی ندارد. ما امکان انتخاب لوکیشن ایران را نداریم و لازم است روی گزینه All Countries and Territories باشد. در صورتی که کمپین شما مناسب افراد خارج از ایران است، بهتر است کشور مورد نظر خود را انتخاب کنید. در این صورت لازم است Enter Another Location را بزنید. 

کمپین سرچ ما بر اساس زبان کاربر نمایش داده می‌شود که مربوط به گزینه سوم است تا زبان مناسب را انتخاب کنیم. گوگل در تبلیغات از زبان فارسی پشتیبانی می‌کند و به راحتی می‌توانید در بخش Languages، زبان فارسی (Persian) را انتخاب کنید. 

بخش مربوط به مخاطبین (Audience) یکی از مهم‌ترین تنظیمات گوگل ادز در سطح کمپین به شمار می‌رود. به این دلیل که شما می‌توانید مشخص کنید تبلیغ به چه افرادی نمایش داده شود. به عنوان مثال، می‌توانید کمپین خود را فقط به افراد مجرد نمایش دهید یا اینکه خانواده‌ها را هدف قرار دهید. این ویژگی بسیار مهم است چون گوگل دیتای بسیاری از مخاطبین بالقوه ما دارد چون کاربرها روزانه از موتور جستجوی گوگل برای رسیدن به نیازشان استفاده می‌کنند. با استفاده از دیتای مخاطبین این امکان را داریم تا از این دیتا برای بهتر شدن کمپین استفاده کنیم.

تنظیمات زمان و زمان‌بندی

به طور کلی شما می‌توانید کمپین خود را بسازید و تعیین کنید از چه زمانی نمایش آن آغاز شود. به عنوان مثال، ممکن است کمپین خود را در روز 10 آگوست 2024 ایجاد کرده باشید، اما بخواهید کمپین شما از 1 سپتامبر 2024 شروع به کار کند. در بخش تنظیمات کمپین می‌توانید از گزینه Start and end date استفاده کرده تا بتوانید تعیین کنید چه زمانی کمپین تبلیغاتی آغاز شود.

بخش زمان‌بندی تبلیغات در کمپین سرچ به این صورت است که شما باید از تنظیمات Ad Schedule استفاده کنید. به طور کلی ما در ایران از شنبه تا پنج‌شنبه یا چهارشنبه فعالیت داریم و گزینه‌ ایده‌آل استفاده از همین زمان‌ است. اما ممکن است با توجه به ماهیت کسب و کار به زمان‌های متفاوتی نیاز داشته باشید. مثلا مشاوری هستید که دوست دارید روزهای تعطیل نیز تبلیغ شما به مخاطبین نمایش داده شود تا بتوانید با آنها ارتباط بگیرید.

تنظیمات مربوط به اد اسکجول در کمپین سرچ گوگل ادز

نکته: توجه داشته باشید که زمان ثبت شده در روزها با توجه به بازه زمانی اکانت است. به عنوان مثال، اگر اکانت شما بر اساس بازه زمانی آلمان ثبت شده باشد، باید تفاوت زمانی را محاسبه کرده تا تبلیغات در ساعت درست در ایران به مخاطبین نمایش داده شود. به عنوان مثال، GMT آلمان +2 است و GMT ایران +3:30 است. بنابراین ما مثبت 1 ساعت 30 دقیقه با آلمان اختلاف داریم. یعنی ساعت 8 صبح که در تصویر بالا انتخاب شده، در ایران به معنی ساعت 9:30 است.

در صورتی که تنظیمات زمان‌بندی به صورت دیفالت باشد، نمایش تبلیغ در همه روزها 24 ساعته اجرا می‌شود.

تنظیمات Campaign URL options

این بخش از تنظیمات گوگل ادز در صورتی که آشنایی با دیجیتال مارکتینگ داشته باشید، می‌تواند بسیار کمک کننده باشد. به این دلیل که دقیقا شما را متوجه می‌کند مخاطبین بالقوه از چه کانالی وارد سایت، اپلیکیشن یا کانال یوتیوب شما شده‌اند.

رهگیری آدرس دامنه با استفاده از تنظیمات گوگل ادز

کاربرد این تنظیمات برای این است که بدانیم کدام کانال‌های بازاریابی فایده بیشتری برای کمپین ما داشته‌اند. به عنوان مثال ممکن است شما دوست داشته باشید بدانید که از کدام شبکه‌های اجتماعی مخاطب بیشتری گرفته‌اید. اگر ببینید که مثلا از یک کمپین سرچ مخاطبان بسیار بیشتری گرفتید که هزینه بالایی برای شما نداشته، تلاش می‌کنید تا متوجه شوید چه نکات بخصوصی در کمپین به کار گرفته شده تا در کمپین‌های آینده نیز از این تجربیات استفاده کنید.

در اینجا پیشنهاد می‌شود:

هزینه هر کلیک در گوگل ادز

به طور کلی با استفاده از تنظیمات آدرس کمپین می‌توانید دقیقا بفهمید که مخاطب چگونه با صفحه شما ارتباط برقرار کرده است. یک مثال درباره سایت میزنم تا بهتر با این تنظیمات آشنا شوید.

فرض کنید ما می‌خواهیم تبلیغات کلیکی گوگل اجرا کنیم و از طریق این تنظیمات متوجه شویم کدام کاربرها از طریق این کمپین وارد سایت ما شده‌اند. می‌توانیم این تنظیمات را از طریق ابزارهای مختلف انجام دهیم اما ترجیح این است که از ابزار گوگل استفاده شود. تنها کافیست در گوگل سرچ کنید Google URL Builder و وارد سایت ‌Ga-dev-tools شوید. سپس باید از منوی سمت چپ وارد بخش Campaign URL Builder شوید.

استفاده از ابزار گوگل برای ساخت آدرسی که بتوانید اطلاعات URL را رهگیری کنید

همانند تصویر بالا می‌بینید که باید بخش‌های متنوعی را تکمیل کنید که من به ترتیب آنها را توضیح می‌دهم.

فضای وارد کردن آدرس سایت (Website URL)

آی‌دی کمپین ایجاد شده: می‌توانید نام دلخواه خود را در این بخش وارد کنید (Campaign ID)

منبع کمپین یا همان فضایی که کمپین در آن ایجاد شده (Campaign Source)

(رسانه یا مدیوم) (Campaign Medium) (به عنوان مثال اگر منبع کمپین شبکه‌های اجتماعی باشد، رسانه یا مدیوم می‌تواند اینستاگرام، فیس‌بوک، لینکدین یا سایر شبکه‌ها باشد).

نام کمپین: می‌توانید نام کمپین مورد نظرتان را اضافه کنید (Campaign Name)

پس از وارد کردن این اطلاعات لینکی در پایین صفحه ایجاد می‌شود که می‌توانید از آن استفاده کنید. مانند تصویر زیر.

نمونه ای از لینک ساخته شده برای رهگیری آدرس صفحه

در انتها نیز می‌توانید لینک ایجاد شده را به این تنظیمات گوگل ادز اضافه کنید تا اطلاعات بیشتری از کمپین خود دریافت کنید.

نمونه ای از UTM ساخته شده و قرار دادن آن در ابزار گوگل ادز برای بررسی

این اطلاعات را می‌توانید در گوگل آنالیتیکس و ابزارهای مشابه آن ببینید و بررسی کنید چه کمپین‌هایی عملکرد بهتری دارند. به طور کلی این تنظیمات مناسب افرادی است که کمپین‌های متنوعی ایجاد کردند، اما برای کسانی که تنها یک کمپین ندارند نیز توصیه می‌شود تا رهگیری کنند چه تعداد کاربر از طریق کمپین با کسب و کار آنها آشنا شده‌اند.

تنظیمات مربوط به اد گروپ

اد گروپ به عنوان یکی از ویژگی‌های کمپین گوگل ادز شناخته می‌شود و کمک می‌کند تا بتوانیم محتواهای تبلیغاتی را بهتر مدیریت کنیم. اد گروپ می‌تواند شامل تعدادی کلمه کلیدی و تبلیغ شود و این امکان را داریم که در سطح کمپین از چند اد گروپ استفاده کنیم.

اد گروپ‌ها باعث می‌شوند که ما تبلیغات بهتری به مخاطبین بالقوه ارائه کنیم و در زمینه مدیریت نیز کار ساده‌تری داشته باشیم.

به عنوان مثال، اگر شما خدمات ویزای تحصیلی و ویزای کاری را در اد گروپ‌های جدا قرار ندهید ممکن است تبلیغ شما برای همه افراد جذابیتی نداشته باشد. در این شرایط همه کلمات را هدف قرار می‌دهید و عموما تبلیغ شما به مخاطبینی نمایش داده می‌شود که شانس کمی برای تبدیل شدن آنها وجود دارد.

بنابراین با ایجاد یک اد گروپ برای ویزای تحصیلی و یک اد گروپ برای ویزای کاری می‌توانید تلاش کنید تا پیام خود را به مخاطبین درست برسانید.

کلمات مناسب ویزای تحصیلی می‌تواند شامل ویزای تحصیلی آمریکا، ویزای تحصیلی کانادا و … باشد.

کلمات مناسب ویزای کاری می‌تواند شامل ویزای کاری آلمان، ویزای کاری امارات، ویزای کاری استرالیا و … باشد.

در اینجا پیشنهاد می‌شود:

اد گروپ چیست

تنظیمات گوگل ادز مربوط به کلمات کلیدی

کلمات کلیدی در کمپین سرچ از اهمیت بالایی برخوردارند و باید در انتخاب آنها توجه داشته باشید. به این دلیل که می‌توانند عملکرد کمپین شما را به ضعیف یا قوی تغییر دهند. همچنین این امکان را دارند تا بودجه شما را در کمترین زمان ممکن به پایان برسانند؛ اگر که ندانید چگونه بهترین استفاده ممکن را از آنها داشته باشید.

می‌توانیم فرض کنیم که کلمات کلیدی در گوگل ادز مانند کلیدهای طلایی هستند که به ما اجازه می‌دهند درهای دنیای آنلاین را باز کرده و به مشتریان بالقوه دسترسی داشته باشیم. کلمات کلیدی گوگل ادز به این معنی هستند که صفحات درست و با مفهوم را نسبت به جستجویی که کاربر انجام داده به او معرفی می‌کنند.

در ساخت کمپین‌های گوگل ادز، می‌توانید آدرس سایت خود را وارد کرده تا ابزار گوگل به صورت آنلاین بررسی کند و کلمات کلیدی مرتبط را پیشنهاد کند. مانند تصویر زیر که من آدرس سایت دیوان را وارد کردم. همچنین می‌توانید بر اساس محصول یا خدمات که در باکس پایین‌‌تر خالی است نیز کلمات مناسب خود را بدست آورید. مثلا بنویسید لپ تاپ و اینتر بزنید.

تنظیمات مربوط به اد گروپ و ساخته کلمات کلیدی تا تبلیغ با کیفیتی داشته باشیم

البته ممکن است کلمات کلیدی که پیشنهاد می‌کند مناسب نباشد؛ بنابراین پیشنهاد می‌کنم کلمات را خودتان انتخاب کنید تا بهترین عبارات را هدف بگیرید. 

کلمات کلیدی در گوگل ادز اهمیت بالایی دارند و اگر به اشتباه از آنها در صفحات خود استفاده کنیم ممکن است نتیجه دلخواه از کمپین را نگیریم. به همین دلیل پیشنهاد می‌کنم مقاله ما درباره انواع کلمات کلیدی گوگل ادز را بخوانید.

پس از اینکه تنظیمات مربوط به کلمات کلیدی را انجام دادید، نوبت به تنظیمات تبلیغ می‌رسد. در این تنظیمات نیز لازم است توجه بالایی داشته باشید تا به صورت ناخواسته بودجه خود را هدر ندهید.

تنظیمات مربوط به تبلیغ

از مهم‌ترین تنظیمات گوگل ادز می‌توان به تنظیمات تبلیغ اشاره کرد که موارد مهمی را شامل می‌شود. به این دلیل که موارد درج شده در این بخش در مقابل دید مخاطبین بالقوه قرار می‌گیرد و در صورت عالی بودن این تنظیمات شانس بالایی برای جذب مخاطب دارید.

در ادامه به صورت مجزا هر گزینه از بخش تبلیغ را به شما معرفی می‌کنم:

آدرس صفحه لندینگ – Final URL

این آدرس صفحه‌ای است که می‌خواهید مشتریان بالقوه با آن ارتباط داشته باشند. مانند صفحه اصلی، صفحه دسته بندی، صفحه محصولات، خدمات و …

باید توجه داشته باشید که عناوین و توضیحات که در ادامه درباره آنها توضیح می‌دهم با این صفحه همخوانی داشته باشند.

مثالی از فضای قرار دادن Final URL در کمپین سرچ گوگل ادز

به عنوان مثال، نمی‌توانید صفحه لندینگ خدمات بلیط هواپیما را در بخش آدرس قرار داده و عناوین شما مرتبط با خدمات تور باشد.

نمایش جزئی محتوای صفحه به کاربر – Display Path

این ویژگی در تبلیغات سرچ به شما این امکان را می‌دهد که راهنمایی جزئی برای مخاطب داشته باشید که قرار است وارد چه صفحه‌ای شود. به عنوان مثال، ممکن است شما صفحه اصلی سایت خود را معرفی کنید و در آدرس سایت شما مشخص نباشد که مخاطب وارد چه صفحه‌ای می‌شود. مثلا نام سایتی مانند ترب اطلاعات خاصی به شما ارائه نمی‌کند که محتوای این صفحه مربوط به چه چیزی است.

این بخش نمایشی در 2 بخش مجزا 30 کاراکتر به شما اجازه می‌دهد تا اطلاعات به مخاطبین ارائه کنید که هر کدام از این بخش‌ها 15 کاراکتر فضا دارند.

می‌توان از توضیحات فارسی نیز در این بخش استفاده کرد که در کنار تبلیغ شما نمایش داده می‌شود. تصویر زیر از این ویژگی گوگل ادز استفاده کرده اما توضیحات بخش‌ها شامل کاراکترهای انگلیسی است:

مثالی از نحوه نمایش Display path در نتیجه تبلیغاتی

عناوین تبلیغاتی – Headlines

در بخش عناوین تبلیغاتی این امکان وجود دارد که تا 15 عنوان در تبلیغ خود داشته باشید. با توجه به سیاست‌های گوگل ادز حداقل باید 3 عنوان به تبلیغ خود اضافه کنید تا این اجازه را داشته باشید که تبلیغات خود را به مخاطبین بالقوه ارائه کنید.

عنوان تبلیغاتی در کمپین سرچ از اهمیت بالایی برخوردار است؛ چون اولین اطلاعاتی است که مخاطب بالقوه در (SERP) می‌بیند. بنابراین باید هم اطلاعات کافی را منتقل کند و هم اینکه جذاب باشد. به طور کلی پیشنهاد می‌شود از انتخاب عناوین 2 تا 3 کلمه‌ای خودداری کنید.

مثالی از انتخاب عنوان تبلیغاتی مناسب کمپین سرچ گوگل ادز

تصویر بالا نمونه‌ای مناسبی برای نوشتن عنوان تبلیغاتی است که احتمال بالایی دارد مخاطبین بالقوه روی آن کلیک کنند. مثالی از تبلیغات نامناسب را در تصویر زیر می‌توانید ببینید که ارتباطی با جستجو ندارد و در صورتی که کاربر وارد صفحه شود احتمال خیلی پایینی وجود دارد که به محتوای ارائه شده علاقه‌ای داشته باشد.

مثالی از انتخاب اشتباه کلمات کلیدی در کمپین سرچ

به جای اینکه صرفا بنویسید بیمه خودرو، می‌توانید بنویسید تحویل بیمه خودرو در کمتر از 10 دقیقه.

البته گوگل ادز نیز پیشنهاداتی ارائه می‌کند که به زبان انگلیسی هستند و می‌توانید آنها را ترجمه کنید تا شاید ایده محتوایی جذابی به ذهنتان برسد.

بخش مربوط به پیشنهادهای کلمات کلیدی که در بخش تبلیغ گوگل ادز قرار گرفته

برای اضافه کردن عناوین تبلیغاتی در پنل گوگل ادز روی Headline آبی که پایین بخش عناوین است باید کلیک کنید.

بخش مربوط به توضیحات تبلیغ – Descriptions

توضیحات تبلیغ یا همان دیسکریپشن نیز از اهمیت بالایی برخوردار است اما نه به اندازه عنوان. به این دلیل که نمایش آن با سایز متن کوچک‌تری است و توجه زیادی از کاربر نمی‌گیرد؛ اما کاربردی است و می‌تواند تکمیل کننده عناوینی باشد که انتخاب کرده‌اید.

در بخش عناوین شما فقط می‌توانید در هر عنوان 30 کاراکتر اضافه کنید، اما در بخش توضیحات می‌توانید 90 کاراکتر توضیح دهید. حداکثر می‌توانید از 4 دیسکریپشن 90 کاراکتری استفاده کنید.

مثالی از فضای نوشتن توضیحات مرتبط با تبلیغ در کمپین سرچ گوگل ادز

تنظیمات مربوط به افزونه‌های تبلیغاتی

افزونه‌های تبلیغاتی متنوعی در گوگل ادز وجود دارند که کمک می‌کنند تبلیغ اجرا شده کیفیت بالاتری داشته باشد. این افزونه‌ها اطلاعاتی فارغ از محتوای تبلیغ به مخاطبین ارائه می‌کنند. مانند کال اوت که در بخش توضیحات نمایش داده می‌شود و می‌توانید از آن برای توضیحات جذاب کسب و کار خود استفاده کنید.

یا به عنوان مثال، اضافه کردن شماره تماس که مخاطبین بتوانند از طریق صفحات نتایج موتورهای جستجو با شما تماس بگیرند. در صورتی که علاقه‌مند هستید پیشنهاد می‌کنم مقاله ما درباره آموزش اضافه کردن شماره تماس ایران به تبلیغات گوگل ادز را بخوانید.

در صورتی که علاقه‌مند هستید با تمامی افزونه‌ها آشنا شوید پیشنهاد می‌کنم مقاله ما درباره افزونه‌های تبلیغاتی گوگل ادز را بخوانید.

تنظیمات مربوط به بودجه کمپین

ارائه قیمت مناسب در بخش تنظیمات بودجه باعث می‌شود کمپین ما به اندازه کافی در معرض دید مخاطبین بالقوه قرار بگیرد. شما باید بدانید که می‌خواهید چقدر برای کمپین خرج کنید و بازدهی مناسبی نیز از آن دریافت کنید.

تعیین مناسب بودجه روزانه کمک می‌کند تا به شکلی ساده امکان مدیریت هزینه‌ها را داشته باشیم. همچنین باعث می‌شود بتوانیم تست‌های مختلفی در کمپین اجرا کنیم تا به بهترین نتیجه ممکن برسیم. البته باید به طور مستمر بودجه روزانه کمپین خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید مخاطبین به اندازه‌ای که در نظر دارید درباره شما اطلاعات کسب می‌کنند.

به عنوان مثال، ممکن است چند روز بعد از تنظیم بودجه روزانه شما، رقیبی با بودجه و بید بالاتر وارد شود و طیف گسترده‌ای از مخاطبین بالقوه شما را به مشتریان خود تبدیل کند. دلیل بررسی مستمر این است که از اتفاقات آگاه شده و تغییرات لازم را اجرایی کنید.

اکنون که آشنایی نسبی با تنظیمات بودجه پیدا کردید، پیشنهاد می‌کنم مقاله ما درباره هزینه هر کلیک گوگل ادز را بدانید تا بتوانید بودجه خود را به شکل بهتری مدیریت کنید.

مرور خلاصه تنظیمات گوگل ادز

  1. کمپین خود را با توجه به بودجه و مخاطبین بالقوه خود انتخاب کنید تا شانس بیشتری برای تبدیل آنها به مشتریان وفادار داشته باشید.
  2. اهداف کمپین بهتر است قبل از اجرایی شدن کمپین مشخص شده باشند.
  3. در صورتی که به تازگی با گوگل ادز آشنا شدید، تنظیمات بیدینگ را به عهده گوگل ادز بگذارید. همچنین اگر بودجه محدودی در اختیار دارید پیشنهاد می‌کنم از کارشناسان ما مشاوره بگیرید.
  4. لازم است دقت بالایی روی تنظیمات کمپین داشته باشید از جمله انتخاب مخاطبین که نقش مهمی در مصرف بودجه شما دارند.
  5. بهتر است قبل از اجرای کمپین شناخت مناسبی از بهترین زمان‌های ارتباط با مخاطبین بالقوه داشته باشید تا تبلیغات را در زمانی مناسب منتشر کنید.
  6. آدرس صفحات را رهگیری کنید تا بفهمید کدام کمپین‌ها یا کدام اهداف نتیجه بهتری داشته‌اند.
  7. تمرکز بالایی روی نوشتن عناوین و توضیحات تبلیغ داشته باشید؛ چون ممکن است اولین عباراتی باشند که مشتری بالقوه از کسب و کار شما می‌بیند.
  8. بودجه بیشتر صرفا به معنی نتیجه بهتر نیست؛ اما بودجه محدود کمکی برای رسیدن به اهداف شما نمی‌کند.

حرف نهایی

در این مقاله تلاش کردم تا مهم‌ترین تنظیمات گوگل ادز را با شما به اشتراک بگذارم. امیدوارم که از خواندن این مقاله اطلاعات مفیدی کسب کرده باشید. در صورتی که در این زمینه سوالی داشتید می‌توانید در بخش نظرات مطرح کنید؛ تلاش می‌کنم در کمترین زمان ممکن پاسخ بدهم.

علی کریمی کارشناس تولید محتوای دیوان علی کریمی

6 سال پیش اولین مقالم رو نوشتم و از اون موقع هنوزم به نوشتن علاقه‌ دارم. تو وبلاگ دیوان هدفم اینه که بتونم تو شاخه‌های مختلف دیجیتال مارکتینگ مقالاتی ساده و مفید بنویسم تا حوصله شما از خوندنشون سر نره.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها