دیوان ادز
02182801861

راهنمای کامل وریفای اکانت گوگل ادز 

۱۴۰۳/۱۱/۱۷

ثابت کنید واقعی هستید!

هر چند که فعالیت کسب و کارها در دنیای آنلاین، دیگر کاملا جا افتاده است اما هنوز هم خیلی‌ها با دیده شک و تردید به خرید آنلاین و تبلیغات آنلاین نگاه می‌کنند. 

در این شرایط، نمایش میزان اعتبار تبلیغ می‌تواند روی خریدارها تاثیر چشمگیری بگذارد. گوگل ادز به عنوان یکی از بزرگ‌ترین پلتفرم‌های تبلیغاتی در دنیا، با ارائه اطلاعاتی مبنی بر اینکه هویت تبلیغ کننده تایید شده یا خیر، به تصمیم گیری مشتریان بالقوه کمک می‌کند. پیشنهاد می‌کنم در مقاله دیگر ما بیشتر درباره گوگل ادز بدانید.

مثلا فرض کنید قصد داریم بلیط «تور اروپا» بخریم و با این تبلیغ مواجه می‌شویم. اگر تردید داشته باشیم؛ با زدن سه نقطه کنار تبلیغ می‌توانیم اطلاعاتی در مورد تبلیغ دهنده یا صاحب بیزینس دریافت کنیم. مهم ترین اطلاعات این بخش، تیک وریفای تبلیغات در گوگل ادز است.

مراحل وریفای اکانت گوگل ادز

داشتن این تیک به این معناست که این کسب و کار مراحل وریفای خود را انجام داده است. در باکس «about this advertisers» اطلاعاتی نظیر موارد زیر نمایش داده می‌شود:

  • آیا این اکانت وریفای شده یا خیر؟
  • تبلیغ کننده چه کسی بوده است؟
  • لوکیشن تبلیغ کجاست؟

درمورد وریفای یا احراز هویت در گوگل ادز چه می‌دانید؟ برای گوگل اهمیت دارد بداند که چه کسی سعی دارد تبلیغات خود را از طریق آن به کاربرانش نمایش دهد. 

به همین علت سیستمی برای احراز هویت صاحبان کسب و کار فراهم کرده است که طی شرایطی کاربران آن باید مدارک هویتی خود را به گوگل بدهند تا گوگل آن‌ها را بشناسد و سپس تایید کند.

وریفای کردن اکانت گوگل ادز چیست؟

وریفای کردن اکانت گوگل ادز به معنای تأیید هویت شما به عنوان صاحب کسب‌وکار و تأیید اطلاعاتی است که در هنگام ایجاد اکانت ارائه داده‌اید. این فرآیند توسط گوگل انجام می‌شود تا اطمینان حاصل شود که از اکانت شما برای فعالیت‌های غیرقانونی یا اسپم استفاده نمی‌شود و تبلیغات شما مرتبط و باکیفیت هستند.

وریفای اکانت گوگل ادز دو نوع دارد:

  • وریفای هویتی یا Identity verify
  • وریفای شرکتی یا business operation

چرا وریفای کردن اکانت گوگل ادز اهمیت دارد؟

  • افزایش اعتبار اکانت: اکانت‌های وریفای شده اعتبار بیشتری دارند و احتمال نمایش تبلیغات آن‌ها در موقعیت‌های بهتر بیشتر است.
  • پیشگیری از سوء استفاده: وریفای کردن اکانت از سوء استفاده افراد سودجو از اکانت شما جلوگیری می‌کند.
  • بهبود عملکرد کمپین‌ها: با وریفای کردن اکانت، می‌توانید از تمام امکانات و ابزارهای گوگل ادز استفاده کنید و عملکرد کمپین‌های خود را بهبود بخشید.

تفاوت بین وریفای کردن اکانت و تایید پرداخت در گوگل ادز

وریفای کردن اکانت و تأیید پرداخت دو مرحله مجزا اما مرتبط در فرآیند راه‌اندازی و مدیریت یک حساب گوگل ادز هستند. هر یک از این مراحل اهداف و فرایندهای خاص خود را دارند.

وریفای کردن اکانت (Account Verification)

  • هدف: تأیید هویت صاحب حساب و اطمینان از اینکه فرد یا کسب‌وکاری که از این حساب استفاده می‌کند، همان کسی است که ادعا می‌کند.
  • فرآیند: معمولاً شامل ارائه اطلاعاتی مانند آدرس ایمیل، شماره تلفن، آدرس فیزیکی و گاهی اوقات اسناد هویتی می‌شود. گوگل از این اطلاعات برای تأیید اصالت شما و جلوگیری از فعالیت‌های مخرب استفاده می‌کند. گوگل در برخی موارد از این هم فراتر می‌رود و برای تایید پرداخت، شبیه به وریفای قبض خانه یا شرکت را درخواست می‌کند.
  • اهمیت: وریفای کردن اکانت به شما امکان می‌دهد تا از تمام ویژگی‌ها و ابزارهای گوگل ادز استفاده کنید و به بهترین نحو از کمپین‌های تبلیغاتی خود بهره‌برداری کنید. همچنین، حساب‌های وریفای شده اعتبار بیشتری دارند و احتمالاً در نمایش تبلیغات در موقعیت‌های بهتری قرار می‌گیرند.

تأیید پرداخت (Payment Verification)

  • هدف: تأیید اطلاعات پرداخت شما و اطمینان از اینکه قادر به پرداخت هزینه‌های تبلیغات هستید.
  • فرآیند: شامل افزودن اطلاعات کارت اعتباری یا روش پرداخت دیگر به حساب گوگل ادز و تأیید آن است. ممکن است از شما خواسته شود که یک پرداخت آزمایشی انجام دهید تا گوگل بتواند اطلاعات پرداخت شما را تأیید کند.
  • اهمیت: تأیید پرداخت برای فعال کردن کمپین‌های تبلیغاتی و نمایش تبلیغات شما ضروری است. بدون تأیید پرداخت، نمی‌توانید از گوگل ادز استفاده کنید.

تفاوت‌های کلیدی

ویژگیوریفای کردن اکانتتایید پرداخت
هدفتایید هویتتایید اطلاعات پرداخت
فرآیندارائه اطلاعات تجاری و شخصی افزودن اطلاعات کارت اعتباری یا روش‌های دیگر پرداخت
نتیجهدسترسی به تمام ویژگی‌های گوگل ادزامکان فعال کردن کمپین‌های تبلیغاتی

به طور خلاصه:

  • وریفای کردن اکانت به شما اجازه می‌دهد تا به عنوان یک کاربر معتبر در گوگل ادز فعالیت کنید.
  • تأیید پرداخت به شما اجازه می‌دهد تا برای تبلیغات خود هزینه پرداخت کنید و کمپین‌هایتان را فعال کنید.

نکته: هر دو فرآیند وریفای کردن اکانت و تأیید پرداخت برای استفاده کامل از گوگل ادز ضروری هستند. در صورتی که با هر یک از این مراحل مشکلی دارید، می‌توانید با پشتیبانی گوگل ادز تماس بگیرید.

چگونه اکانت گوگل خود را وریفای کنیم؟

تایید هویت (Identity Verification)

برای آموزش وریفای اکانت گوگل ادز گام به گام با من و دستورالعمل گوگل پیش بیایید. گفتیم که ممکن است دو نوع درخواست وریفای دریافت کنید. گوگل در این باره توضیح می‌دهد:

«تبلیغ‌کنندگانی که برای احراز هویت انتخاب شده‌اند، ایمیلی و اطلاعیه‌ای در حساب کاربری خود دریافت خواهند کرد که حاوی دستورالعمل‌هایی برای شروع فرآیند تایید است. پس از تکمیل موفقیت‌آمیز تایید، گوگل اطلاعات مربوط به حساب گوگل ادز و کمپین‌های تبلیغاتی را از طریق Google transparency Center به صورت عمومی در دسترس قرار خواهد داد.»

گوگل ممکن است از شما برای وریفای هویتی یا بیزینس اپریشن مجدداً درخواست کند. در صورت نیاز به این تایید، اطلاعیه‌ای دریافت خواهید کرد. به عنوان مثال، ممکن است در صورت تغییرات قابل توجه مثل تغییر payment در حساب گوگل ادز از شما خواسته شود که مجددا مراحل وریفای ایدنتیتی یا بیزینس اپریشن را انجام دهید. گوگل به اندازه‌ای روی این موضوع حساس است که احتمال دارد این اطلاعیه وریفای را همان روز ایجاد تغییرات دریافت کنید.

اگر برای وریفای مهلت (deadline) تعیین شده باشد

اگر برای تکمیل وریفای، مهلت تعیین شده باشد، از روزی که ایمیل یا اطلاعیه در حساب کاربری خود را دریافت کرده‌اید، 30 روز فرصت دارید تا بخش  “About your business” یا «درباره کسب‌وکار شما» را تکمیل کنید. پس از تکمیل این بخش، مراحل بعدی مورد نیاز برای تکمیل وریفای به شما ارائه خواهد شد. مراحل بعدی بر اساس ساختار حساب، تنظیمات صورتحساب و اینکه آیا شما به نمایندگی از یک سازمان یا فرد تبلیغ می‌کنید؛ سفارشی‌سازی خواهد شد. همچنین ممکن است لازم باشد بیزینس خود را تایید کنید (یعنی وریفای بیزینس اپریشن  business operations انجام دهید).

به یاد داشته باشید که پس از دریافت اطلاعیه گوگل فقط 30 روز فرصت دارید تا تمام مراحل وریفای درخواست شده را با موفقیت تکمیل کنید. عدم تکمیل وریفای پس از 30 روز منجر به تعلیق حساب خواهد شد.

اگر برای وریفای مهلت (deadline) تعیین نشده باشد

اگر شما ددلاینی برای وریفای خود دریافت نکرده باشید؛ مشابه زمانی که ددلاین دارید؛ مراحل وریفای را مرحله به مرحله پیش می‌روید. مشابه چیزی که پیش از این گفتیم؛ بعد از پر کردن بخش “About your business”مراحل بعدی مورد نیاز برای تکمیل وریفای به شما ارائه خواهد شد. این مراحل بعدی بر اساس ساختار حساب شما، تنظیمات پرداخت (نوع پیمنت) و اینکه آیا شما به نمایندگی از یک سازمان یا فرد تبلیغ می‌کنید، سفارشی‌سازی خواهد شد.  تنها تفاوت زمانی که برای وریفای ددلاین دارید و ندارید؛ در واکنش گوگل به اکانت شما است نه نوع و مراحل وریفای.

چه ددلاین داشته باشید و چه نداشته باشید؛ مراحل مشابهی برای وریفای اکانت طی می‌کنید اما زمانی که ددلاین دارید اگر به موقع مراحل وریفای را طی نکنید؛ اکانت گوگل ادز شما تعلیق خواهد شد.

نکات:
  • وریفای هویت یا IDENTITY VERIFY باید توسط ادمین اکانت گوگل ادز و/یا پروفایل پیمنت (پرداخت کننده هزینه) تبلیغات تکمیل شود چرا که اطلاعیه وریفای نیز به او ارسال می‌شود.
  • به عنوان یک لایه امنیتی برای کاربران، گوگل ممکن است از تبلیغ‌کنندگان بخواهد که برای دسترسی به برخی از فیچرهای تبلیغاتی گوگل ادز، وریفای را تکمیل کنند تا فعالیت‌های نامعتبر، کلاهبرداری‌ها و سوء استفاده از آن فیچر را کاهش دهند.

مراحل وریفای هویت (identity verify) اکانت گوگل ادز

مهم است که چه اکانتی دارید و سطح دسترسی یا مسئولیت‌تان چیست:

  1. اکانت شما، اکانت یک آژانس تبلیغاتی است و می‌‎خواهید آن را وریفای کنید؟
  2. اکانت شما، اکانت یک آژانس تبلیغاتی است و می‌خواهید اکانت مشتری را وریفای کنید؟
  3. خودتان تبلیغ کننده هستید و می‌خواهید اکانت گوگل ادز خود را وریفای کنید؟

یکی از موارد زیر را برای پیگیری دستورالعمل‌ دقیق انتخاب کنید. اگر مطمئن نیستید که کدام مورد برای شما اعمال می‌شود، تنظیمات پرداخت (payment) خود را بررسی کنید.

سه مدل پرداخت (payment) در گوگل ادز

گوگل ادز سه مدل پرداخت را برای کاربران خود ارائه می‌دهد که هر کدام ویژگی‌ها، مزایا و معایب خاص خود را دارند. انتخاب مدل مناسب به عوامل مختلفی از جمله بودجه، نوع کسب‌وکار و اهداف تبلیغاتی شما بستگی دارد. در ادامه به بررسی هر یک از این مدل‌ها می‌پردازیم:

1.پرداخت خودکار (Automatic payment)

این مدل پرداخت شبیه به سابسکرایب ماهانه است. به این صورت که شما کارت بانکی به اکانت گوگل ادز خود متصل می‌کنید و یک مبلغ مشخص به صورت ماهانه از حساب بانکی یا کارت اعتباری شما کسر می‌شود.

مزایای اتوپیمنت در گوگل ادز:

  • سهولت در مدیریت: نیازی به پیگیری مداوم پرداخت‌ها نیست.
  • پیش‌بینی‌پذیری هزینه‌ها: شما می‌دانید که هر ماه چه مقدار پولی برای تبلیغات هزینه خواهید کرد.
  • امکان استفاده از پروموشن: در برخی موارد، گوگل ممکن است به شما پروموشن (اعتبار) بدهد تا بتوانید از آن برای پرداخت‌های آینده استفاده کنید.

معایب اتوپیمنت در گوگل ادز:

  • کمتر انعطاف‌پذیر: تغییر مبلغ ماهانه ممکن است نیاز به تماس با پشتیبانی گوگل داشته باشد. چرا که گوگل به صورت پلکانی و باتوجه به تاریخچه کمپین‌های اکانت شما، از آن هزینه کم می‌کند.
  • احتمال هزینه‌های اضافی: این ریسک به خصوص برای آژانس‌های تبلیغاتی وجود دارد. ممکن است بودجه کمپین مشتری تمام شده باشد اما گوگل همچنان مبلغی را به صورت خودکار برای اجرای کمپین از حساب بردارد. مشتری هم با اینکه این هزینه برای او استفاده شده است؛ زیر میز بزند و بودجه مصرف شده را پرداخت نکند. اتوپیمنت‌ها قابلیت تعریف لیمیت ندارند و در آن‌ها نهایتا می‌توان محدودیت مصرف روزانه تعریف کرد.

ویژگی‌های اتوپیمنت گوگل ادز:

  • پرداخت‌های تکراری: مبلغ مشخصی به صورت ماهانه از حساب شما کسر می‌شود.
  • تنظیم تاریخ پرداخت: می‌توانید تاریخ کسر شدن مبلغ را تنظیم کنید.
  • برداشت پلکانی: گوگل باتوجه به تاریخچه اکانت و نوع کمپین‌های شما، به صورت پلکانی بودجه تبلیغاتی را کسر می‌کند.
  • داشتن ماکسیمم: گوگل برای پرداخت‌های اتوماتیک یا خودکار یک حداکثر مبلغ در نظر می‌گیرد.
  • عدم بدهکاری: در این مدل پرداخت گوگل اجازه نمی‌دهد چیزی به بعدا معوق شود. گوگل به صورت خودکار از کارت برداشت می‌کند. 

2.  پرداخت دستی (Manual Payments)

در پرداخت manual دو نوع پرداخت پیش روی ما است. هم می‌توانیم کارت بانکی خود را شارژ کنیم؛ هم می‌توانیم به شناسه حسابی که گوگل در اختیارمان قرار می‌دهد؛ واریز بانکی مستقیم داشته باشیم.

مزایای پرداخت منوال در گوگل ادز:

  • کنترل کامل بر هزینه‌ها: شما دقیقاً می‌دانید چه مقدار پولی را خرج می‌کنید و می‌توانید در هر زمان بودجه خود را تغییر دهید.
  • انعطاف‌پذیری بالا: می‌توانید با توجه به عملکرد کمپین‌های خود، مبلغ واریزی را کم یا زیاد کنید.

معایب پرداخت دستی در گوگل ادز:

  • نیاز به نظارت مداوم: باید به صورت مرتب حساب خود را چک کنید تا مطمئن شوید که بودجه کافی برای ادامه تبلیغات دارید.
  • احتمال توقف تبلیغات: اگر حساب شما به اندازه کافی موجودی نداشته باشد، تبلیغات شما متوقف خواهد شد.

ویژگی‌های پرداخت دستی در گوگل ادز:

  • پرداخت‌های یک‌باره: هر بار که می‌خواهید مبلغی را واریز کنید، باید یک پرداخت مجزا انجام دهید.
  • روش‌های پرداخت متنوع: اگر شهروند ایران نباشید نمی‌توانید از کارت‌های اعتباری یا حساب‌های بانکی استفاده کنید.

3. صورتحساب ماهانه یا مانثلی (Monthly Invoicing)

این روش پرداخت در سطح اکانت تعریف نمی‌شود و فقط در سطح MCC وجود دارد. اگر پیمنت اکانت شما Monthly Invoicing باشد؛ گوگل در پایان هر ماه یک صورتحساب برای شما ارسال می‌کند و شما باید مبلغ کل را پرداخت کنید. برای اطلاعات بیشتر حتما مقاله اکانت MCC گوگل ادز را بخوانید.

مزایا:

  • مناسب برای کسب‌وکارهای بزرگ: برای کسب‌وکارهایی که حجم تبلیغات بالایی دارند و نیاز به صورتحساب رسمی دارند، این مدل مناسب است.
  • امکان مذاکره بر سر قیمت‌ها: در برخی موارد، برای مشتریان بزرگ امکان مذاکره بر سر قیمت‌ها وجود دارد.

معایب:

  • کمتر انعطاف‌پذیر: تغییر در تنظیمات پرداخت ممکن است زمان‌بر باشد.
  • نیاز به پرداخت کل مبلغ در پایان ماه: باید کل مبلغ صورتحساب را در تاریخ مشخص شده پرداخت کنید.

ویژگی‌ها:

  • صورتحساب رسمی: شما یک صورتحساب رسمی برای هر ماه دریافت می‌کنید.
  • قابلیت تعریف محدودیت بودجه: می‌توان برای اکانت‌هایی که این مدل پیمنت را دارند؛ در سطح اکانت محدودیت بودجه تعریف کرد تا کمپین درست در حدی که آن را به عنوان لیمیت در نظر گرفتیم؛ پاز شود و صورتحساب‌مان سنگین نشود.

وریفای اکانت automated/manual payment

وریفای اکانت گوگل ادز

نحوه تکمیل وریفای اکانت گوگل ادز:

زمانی که اطلاعیه وریفای اکانت گوگل ادز را در ایمیل و اکانت دریافت می‌کنید؛ مراحل مورد نیاز برای وریفای نیز مشخص خواهد شد.

برای اینکه مراحل مورد نیاز برای وریفای اکانت خود را ببینید؛ از ایمیلی که دریافت کردید:

  • روی نماد صورتحساب (Billing) کلیک کنید.
  • روی وریفای (Advertiser verification) کلیک کنید.
  • حالا باید بعد از پر کردن بخش “درباره کسب‌وکار شما” خود را وریفای کنید

همچنین می‌توانید از پنل گوگل ادز خود به وریفای اکانت اقدام کنید:

  1. وارد اکانت گوگل ادز خود شوید و از بخش admin روی گزینه advertising verification  کلیک کنید. 
نحوه تکمیل وریفای اکانت گوگل ادز
  1. در این بخش اکانتی که به وریفای نیاز دارد به شما نمایش داده می‌شود. 

دقت کنید که اگر با چنین پیغامی روبرو شدید یعنی اکانت شما هنوز به وریفیکیشن نیاز پیدا نکرده است.

نحوه تکمیل وریفای اکانت گوگل ادز

اما اگر اکانت گوگل ادز شما نیاز به وریفای داشته باشد؛ باید گزینه get started را کلیک کنید.

نحوه تکمیل وریفای اکانت گوگل ادز

نکته: برای وریفای اکانت گوگل ادز خود می‌توانید از طریق ایمیلی که توسط گوگل دریافت کرده‌اید نیز اقدام کنید. کافی است وارد جیمیل شده و روی گزینه get started کلیک کنید.

  1. در این مرحله گوگل از شما سوالاتی می‌پرسد. اولین سوال این است که:
  •  درمورد بیزینس‌تان بگویید: آیا آژانس تبلیغاتی هستید؟
نحوه تکمیل وریفای اکانت گوگل ادز
  • اگر روی بله کلیک کرده باشید؛ سوال بعدی این است: اکانت خودتان را وریفای می‌کنید یا اکانت مشتری؟
نحوه تکمیل وریفای اکانت گوگل ادز
  • پرداخت مستقیم دارید یا با واسطه‌گری آژانس‌های تبلیغاتی؟
نحوه تکمیل وریفای اکانت گوگل ادز
  • محصول خودتان را تبلیغ می‌کنید یا محصول دیگران؟
نحوه تکمیل وریفای اکانت گوگل ادز
  1. در این مرحله حوزه کاری خود را انتخاب کرده و در آخر اطلاعات را سیو کنید.
نحوه تکمیل وریفای اکانت گوگل ادز

تبریک! اکانت شما وریفای شد. 

توجه داشته باشید که اگر پس از گذشت 30 روز از دریافت ایمیل از سمت گوگل، اکانت خود را وریفای نکنید؛ کمپین‌های شما متوقف شده و تبلیغات شما نشان داده نمی‌شوند.

وریفای اکانت  monthly invoicing payment

قبل از شروع باید بدانید:

وریفای اکانت‌‎هایی که پیمنت monthly invoicing دارند؛ نسبت به دو مدل دیگر پرداخت مراحل کمتری دارد. شما وقتی صاحب اکانت مانثلی هستید؛ یعنی بخشی از اطلاعات و مدارک لازم را در طول ایجاد این حساب به گوگل داده‌اید. از آنجایی که اطلاعات شما در طول فرایند ایجاد حساب تایید شده است، نیازی به ارسال هیچ اطلاعات یا مدرک اضافی ندارید.

اطلاعیه ایمیل و اطلاعیه‌ای که در اکانت گوگل ادز خود دریافت می‌کنید، مراحل مورد نیاز برای وریفای استفاده از نام قانونی و محل خود برای هر حساب گوگل ادز را مشخص خواهد کرد. این نام و محل در پروفایل پرداخت شما ذکر خواهد شد.

نکته دیگری که باید به آن توجه کنید؛ سطح دسترسی شما در اکانت گوگل ادز است. برای وریفای کردن اکانت باید دسترسی ادمین داشته باشید. اگر در مورد سطوح دسترسی اطلاعاتی ندارید درباره مقاله سطوح دسترسی در گوگل ادز بخوانید.

مراحل وریفای اکانت با پیمنت مانثلی درست شبیه به مراحلی است که در بالا توضیح دادیم.

وریفای اکانت google ads grant

اکانت google ads grant اکانتی است که گوگل در راستای مسئولیت اجتماعی خود آن را ساخت. اعتبار این اکانت عموما به دانشجویان، موسسه‌های علمی یا خیریه‌ها ارائه می‌شود. 

اکانت google ads grant اعتبار رایگانی را در اختیار بیزینسی قرار می‌دهد که بتواند از این اعتبار برای تبلیغات استفاده کند. 

البته این اکانت محدودیت‌هایی مثل:

  • جغرافیا

و

  • حداقل گردش مالی (حداقل 500 دلار در هر سال)

نیز دارد.

ایران جز کشورهایی نیست که بتواند چنین اکانتی داشته باشد. اما برای اینکه اطلاع داشته باشید؛ در همین حد بدانید که این اکانت نیز مشابه سایر اکانت‌ها ابتدا یک اطلاعیه مبنی بر لزوم وریفای اکانت در ایمیل خود دریافت می‌کند؛ سپس به سادگی سایر اکانت‌ها مراحل وریفیکیشن یا تایید هویت را انجام می‌دهد. 

وریفای بیزینس اپریشن یا Business Operations

وریفای بیزینس اپریشن یا Business Operations

مراحلی که در بخش قبلی عنوان کردیم؛ همگی مربوط به وریفای هویتی می‌شد. در مرحله بعد وارد پروسه احراز هویت شرکتی یا Business Operations می‌شوید. 

Google Ads Business Operations Verification یک فرآیند است که توسط گوگل برای تایید اعتبار و قانونی بودن کسب‌وکارهایی که از تبلیغات گوگل استفاده می‌کنند، انجام می‌شود. هدف این فرآیند اطمینان از این است که کسب‌وکارها واقعی هستند و تبلیغات آن‌ها با سیاست‌های گوگل مطابقت دارند.

این فرآیند ممکن است شامل چندین مرحله باشد:

1. ارائه اطلاعات کسب‌وکار: در این مرحله، ممکن است از شما خواسته شود اطلاعاتی درباره کسب‌وکارتان، مانند نام تجاری، آدرس، نوع کسب‌وکار، و اطلاعات تماس را ارائه دهید.

2. ارائه مدارک تأییدیه: گوگل ممکن است از شما بخواهد مدارکی مانند مجوز کسب‌وکار، ثبت شرکت، و یا مدارک مالی را ارائه کنید تا هویت و قانونی بودن کسب‌وکارتان را تأیید کند.

3. مصاحبه یا ارزیابی اضافی: در برخی موارد، گوگل ممکن است نیاز به مصاحبه یا ارزیابی‌های اضافی داشته باشد تا مطمئن شود کسب‌وکار شما واقعی است و به درستی فعالیت می‌کند.

4. بررسی محتوای تبلیغات: در این مرحله، گوگل ممکن است تبلیغات شما را بررسی کند تا اطمینان حاصل کند که با سیاست‌های تبلیغاتی آن‌ها مطابقت دارند.

این فرآیند برای حفاظت از کاربران گوگل و بهبود کیفیت تبلیغات انجام می‌شود. کسب‌وکارهایی که از این فرآیند عبور می‌کنند، معمولاً به عنوان کسب‌وکارهای تأیید شده در گوگل شناخته می‌شوند که این امر می‌تواند اعتماد کاربران به آن‌ها را افزایش دهد.

اکثرا کسب و کارها از وریفای شرکتی صرف نظر می‌کنند. چرا که گوگل در این نوع وریفای اطلاعات بسیار دقیق و گاهی حساس مثل عکس و اسکن قرارداد بین کارفرما و مشتری می‌خواهد. اما اگر قصد انجام آن را دارید؛ مراحل زیر را دنبال کنید:

وارد اکانت گوگل ادز خود شوید و از بخش verify مسیر دیجیتالی زیر را دنبال کنید:

  1. روی گزینه Get started کلیک کنید.
نحوه تکمیل وریفای گوگل ادز
  1. در این بخش باید با زدن گزینه Begin Verification وارد صفحه ثبت اطلاعات هویتی شرکت شوید. 
نحوه تکمیل وریفای گوگل ادز
  1. در این صفحه باید دو باکس مختلف از اطلاعات را تکمیل کنید:
  • اطلاعات هویتی: نام و آدرس شرکت، اطلاعات کارت بانکی معتبر
  • آپلود مدارک: pdf برخی از مدارک مثل عکس قرارداد و مدارک ثبت شرکت 
نحوه تکمیل وریفای گوگل ادز

گوگل درخواست شما را بررسی کرده و در صورت داشتن ددلاین ظرف 5 تا 7 روز کاری و در صورت نداشتن ددلاین، ظرف 30 روز کاری، اطلاعیه‌ای در مورد وضعیت وریفای تبلیغ‌کننده خود به شما ارسال خواهد کرد. می‌توانید وضعیت تایید خود را در صفحه وریفای تبلیغ‌کننده در حساب گوگل ادز خود بررسی کنید.

دلایل عدم وریفای شدن اکانت گوگل ادز

وریفای کردن اکانت گوگل ادز یک مرحله ضروری برای اطمینان از اصالت کسب‌وکار و جلوگیری از فعالیت‌های مخرب است. اما گاهی اوقات، کاربران با مشکلاتی در این زمینه مواجه می‌شوند. در ادامه به برخی از دلایل رایج عدم وریفای شدن اکانت گوگل ادز می‌پردازیم:

دلایل رایج:

  1. اطلاعات نادرست یا ناقص:
    • آدرس نادرست: اگر آدرسی که وارد کرده‌اید با آدرس موجود در سیستم‌های گوگل تطابق نداشته باشد، وریفای با مشکل مواجه می‌شود.
    • شماره تلفن اشتباه: اگر شماره تلفن وارد شده اشتباه یا غیرفعال باشد، کد تأیید ارسال نمی‌شود.
    • اطلاعات تجاری نادرست: عدم تطابق اطلاعات تجاری با واقعیت می‌تواند باعث رد شدن درخواست وریفای شود.
  2. مشکلات فنی:
    • مشکل در ارسال کد تأیید: گاهی اوقات به دلیل مشکلات فنی، کد تأیید به درستی ارسال نمی‌شود.
    • اختلال در سیستم گوگل ادز: مشکلات فنی در سیستم گوگل ادز نیز می‌توانند باعث تأخیر یا عدم موفقیت در فرآیند وریفای شوند.
  3. نقض قوانین گوگل ادز:
    • استفاده از کلمات کلیدی ممنوعه: اگر از کلمات کلیدی ممنوعه یا گمراه‌کننده استفاده کنید، گوگل ممکن است درخواست وریفای شما را رد کند. پیشنهاد می‌کنم در وبلاگ ما بیشتر درباره کلمات کلیدی گوگل ادز بخوانید.
    • تبلیغات گمراه‌کننده: تبلیغاتی که اطلاعات نادرست یا گمراه‌کننده ارائه می‌دهند، با قوانین گوگل ادز مغایرت دارند و می‌توانند باعث مسدود شدن اکانت شوند.
  4. مشکلات مربوط به پرداخت:
    • عدم پرداخت صورت حساب: اگر بدهی معوقه‌ای به گوگل داشته باشید، ممکن است درخواست وریفای شما رد شود.

در اینجا پیشنهاد می‌شود:

ساسپسندی گوگل ادز چیست + آموزش رفع ساسپندی

راه حل‌های مشکل وریفای نشدن اکانت گوگل ادز:

  • بررسی مجدد اطلاعات: تمام اطلاعات وارد شده را با دقت بررسی کرده و اطمینان حاصل کنید که صحیح و کامل هستند.
  • تماس با پشتیبانی گوگل ادز: در صورت بروز هرگونه مشکل، با پشتیبانی گوگل ادز تماس بگیرید و مشکل خود را شرح دهید.
  • رفع نقض قوانین: اگر به دلیل نقض قوانین گوگل ادز با مشکل مواجه شده‌اید، قوانین را مطالعه کرده و اقدامات لازم برای رفع مشکل را انجام دهید.

جمع‌بندی

وریفای کردن اکانت گوگل ادز یک مرحله ضروری برای استفاده از این پلتفرم است. با انجام این فرآیند، می‌توانید از تمام امکانات گوگل ادز استفاده کرده و عملکرد کمپین‌های تبلیغاتی خود را بهبود بخشید. به یاد داشته باشید درصورتی که اکانت را از آژانس‌ها دریافت کرده باشید؛ باید اعلان وریفای اکانت را به آژانس اطلاع دهید تا آژانس کار وریفای اکانت گوگل ادز شما را انجام دهد. اما اگر اکانت شخصی دارید؛ لازم است با در دست داشتن قبض تایید آدرس و کارت شناسایی به وریفای در سطح اکانت یا پیمنت اقدام کنید. اگر با هرگونه مشکلی در این زمینه مواجه شدید، می‌توانید از پشتیبانی گوگل ادز کمک بگیرید.

فاطمه زارع کارشناس تولید محتوای دیوان فاطمه زارع

فاطمه بانگ هستی خود است. او که نوشتن را نوعی ابراز وجود و معنی بی‌بدیل «بودن» می‌داند؛ این شیوه را با عشق به مارکتینگ و داعیه طرحی نو در انداختن بروز می‌دهد.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها