دیوان ادز
02182801861

جالبترین مقایسه‌ی تبلیغات ایرانی با گوگل ادز

۱۴۰۳/۹/۲۷

هر گردی گردو نیست و هر پنلی گوگل ادز نمیشه.

وقتی از مقایسه‌ی تبلیغات ایرانی با گوگل ادز صحبت می‌شود، هر شنونده‌ای احساس می‌کند این دو تفاوت عمده‌ای باهم دارند. باید به شما بگویم که اینطور نیست و این دو تنها در چند سرویس متفاوت عمل می‌‌کنند که در ادامه با آن‌ها آشنا خواهید شد. 

تنها هدف تبلیغ در فضای آنلاین و آفلاین جلب توجه مخاطبان است. مخاطبانی که امروزه بسیار در برخورد با تبلیغات هوشمند عمل می‌کنند.

من قصد دارم در قدم اول توضیحی درباره انواع تبلیغ در گوگل ادز به شما ارائه کنم و بعد از آن تبلیغات ایرانی را خواهیم شناخت، مرحله‌ی آخر مقایسه‌ای از این دو مدل خواهد بود.

پس با این مقاله همراه باشید.

تبلیغات گوگل ادز چیست؟

من همیشه در تمام مقالات پنل گوگل ادز را یک پنل جادویی معرفی می‌کنم. شاید در ابتدا برای شما این عبارت مبالغه آمیز باشد اما باید بدانید که اصلا اینطور نیست!

در فضای تبلیغات آنلاین، کمتر سوالی پیدا می‌شود که جوابش را پنل ادز نداشته باشد. هر چند که متاسفانه تحریم ها باعث شده که ما از خیلی از امکانات گوگل ادز بی بهره باشیم و نتوانیم به طور کامل از مزایای این پنل استفاده کنیم. پیشنهاد می‌کنم از طریق مقاله دیگر ما در وبلاگ دیوان درباره اینکه گوگل ادز چیست بیشتر بخوانید.

بیایید تا انواع تبلیغات در گوگل ادز را به شما معرفی کنم.

در اینجا پیشنهاد می‌شود:

گوگل ادز چیست و چگونه کار می‌کند؟

انواع تبلیغ در گوگل ادز

در زمان نگارش این مقاله گوگل ادز 8 مدل کمپین تبلیغاتی را با اهداف مختلف برای تبلیغ دهندگان ارائه کرده است.ما با هر 8 مدل به صورت مختصر آشنا خواهیم شد:

1.کمپین سرچ ادز (search ads)

محل نمایش: Google search results | صفحه نتایج گوگل

مزایا: مرتبط بودن تبلیغ با سرچ کاربران

معایب: مناسب همه نوع کسب و کار نیست.

2.کمپین دیسپلی (Google Display Campaign)

محل نمایش: وب سایت ها – اپلیکیشن ها – شبکه های اجتماعی – یوتیوب – جیمیل – دیسکاوری – شاپینگ

مزایا: گستردگی محل نمایش تبلیغ

معایب: نامرتبط بودن با نیاز کاربر

3.کمپین ویدئو (Video Campaigns)

محل نمایش: دیسپلی – یوتیوب – جیمیل – دیسکاوری گوگل – شبکه نمایش گوگل

مزایا: جذابیت بصری و گستردگی مدل نمایش

معایب: مفید نبودن در برخی از مدل های نمایش

4.کمپین شاپینگ (Google Shopping campaigns)

محل نمایش:تب شاپینگ – نتایج سرچ – تصاویر – شبکه نمایش گوگل – گوگل مپ

مزایا: دسترسی مستقیم به محصول

معایب:فقط برای محصول است و گستردگی کمی دارد.

5.کمپین اسمارت (Google Smart Campaigns)

محل نمایش: نتایج گوگل – شبکه نمایش گوگل – گوگل مپ – تصاویر – یوتیوب

مزایا و معایب: مناسب کسب و کار های کوچک است این هم مزیت است و هم عیب.

6.کمپین پرفورمنس مکس (google Performance Max campaigns)

محل نمایش: نتایج گوگل – یوتیوب – دیسپلی – دیسکاوری – جیمیل – گوگل مپ

مزایا:پیدا کردن مخاطبان جدید و بیشتر در گوگل

معایب: این کمپین هوشمند عمل میکند و تبلیغ دهنده نقشی در مدل نمایش کمپین ندارد.

پیشنهاد می‌کنم در وبلاگ ما بیشتر درباره کمپین پرفورمنس مکس بخوانید.

7.کمپین نصب اپلیکیشن (Google ads app campaigns)

محل نمایش: نتایج گوگل – google play – اپ استور – جیمیل – یوتیوب – وب سایت های شریک گوگل

مزایا: مناسب برای تبلیغ اپلیکیشن

8.کمپین تبلیغات دیسکاوری یا  (Google Demand Gen campaigns)

محل نمایش:فیدهای دیسکاوری – یوتیوب – جیمیل

مزایا: دسترسی به مخاطبان گسترده

معایب: مناسب برای همه کسب و کارها نیست و بیشتر برای آگاهی از برند استفاده می‌شود.

آشنایی با انواع تبلیغات گوگل ادز

در اینجا پیشنهاد می‌شود:

Static Image
آشنایی با انواع کمپین های گوگل ادز | 2024

گوگل ادز، این پنل جادویی کمپین‌های متنوعی را برای اهداف مختلف ایجاد کرده است.

اما نکته مهمی وجود دارد، برخی از این کمپین‌ها برای ایرانیان اجرا نمی‌شود و دلیل آن هم تحریم‌های گوگل است. برخی از این محدودیت‌ها را با وارد کردن اسکریپت و روش‌های دیگر می‌توان حل کرد اما خیلی از آن‌ها قابل حل شدن نیستند.

  • برای مثال: کمپین شاپینگ برای ایرانیان اجرا نمی‌شود و هیچ راه حلی برای حل آن وجود ندارد. اما مشکل کمپین تماس که در صفحه سرچ به نمایش درمی‌آید و تحریم است را با وارد کردن اسکریپت میتوان حل کرد.

همه‌ی این توضیحات را می‌توانید در همان مقاله انواع کمپین‌های گوگل ادز بخوانید، اما حالا بیایید تبلیغات ایرانی را بررسی کنیم.

انواع تبلیغات آنلاین ایرانی

شرکت‌های واسط برای اجرای تبلیغات در سایت‌های ایرانی، اسامی خاصی را برای مدل‌های مختلف نمایش انتخاب کرده‌اند. درست مثل همان کاری که گوگل ادز در انواع کمپین‌ها انجام داده است.

بیایید شروع کنیم و همه‌ی مدل ها را باهم بشناسیم. 

فراموش نکنید در این مدل تبلیغات با وب فارسی کار می‌کنیم و تبلیغاتمان را تنها در صفحات وب فارسی به نمایش در می‌آوریم.

1.تبلیغات همسان

این مدل تبلیغ از نظر ظاهری هیچ تفاوتی با دیگر نتایج ندارد و به صورت کاملا یکنواخت و هماهنگ با مابقی مطالب سایت به نمایش در می‌آید. همین مدل نمایش هوشمند باعث می‌شود، هیچ خللی برای تجربه کاربری مخاطبان ایجاد نشود.

به تصاویر زیر توجه کنید تا بهتر متوجه این توضیح شوید.

تبلیغات همسان در سایت های ایرانی

این تنها یک مدل از نمایش همسان است اما همین تصویر می‌تواند به طور مشخص نشان دهد که منظور از همسان بودن چیست، تبلیغات در پایین صفحه و دقیقا مانند پیشنهاد سایر مقالات آمده است.

همین یکپارچگی در ارائه مطالب باعث افزایش نرخ کلیک می‌شود. اصولا کاربران وقتی با یک تبلیغ مواجه می‌شوند، حتی اگر مطالب آن بسیار مفید و آموزنده باشد از آن چشم پوشی کرده و آن را نادیده می‌گیرند.

تبلیغات همسان تلاش دارد تا به نحوی کمپین تبلیغاتی را طبیعی تر ارائه کند تا مانند پاپ آپ ها باعث اذیت کاربران نشود.

احتمالا شما هم مثل من متوجه شدید که چقدر تبلیغات تکراری در تصویر بالا زیاد است! اما در تبلیغات دیسپلی گوگل ادز به هیچ وجه با این وضعیت مواجه نخواهید شد، که در یک فضا چندین تبلیغات تکراری و آزار دهنده را مشاهده کنید.

تبلیغات همسان به دو دسته تقسیم می‌شود.

همسان تصویری و همسان متنی.

2.تبلیغات بنری

تبلیغات بنری همان کاربرد بیلبوردها در فضای آنلاین را دارند. مدل نمایش این تبلیغات همانطور که از نام آن مشخص است به شکل بنرهای تصویری بوده که گاهی متحرک و گاهی ثابت است.
کاربران با کلیک بر روی این تبلیغات می‌توانند وارد سایت مورد نظر شوند. همچنین تبلیغ کنندگان به دو صورت بابت این مدل تبلیغ پول پرداخت می‌کنند، به ازای هر کلیک و به تعداد مشخصی از ویو گرفتن.

برای مثال بعد از آنکه بنر شما هزار بازدید گرفت از حساب شما مبلغ مشخصی (که بستگی به شرکت نمایش دهنده دارد) کسر خواهد شد.

به تصویر زیر توجه کنید:

تبلیغ بنری همسان

3.تبلیغات ویدیویی

این مدل تبلیغات جذابیت ویژه‌ای دارد، چرا که همیشه تبلیغات بصری توجه بیشتری را به خود جلب می‌کند. به همین خاطر برای خیلی از کسب و کارها تبلیغات ویدئویی از هر مدل تبلیغات دیگری بهتر جواب می‌دهد.

در وب فارسی سه مدل جایگاه برای ویدئوهای تبلیغاتی وجود دارد، همسان، Pre-roll، درون اپلیکیشنی.

همسان: در نمایش همسان شما تبلیغات را به صورت طبیعی در میان مطلب سایت می‌توانید ببینید. در واقع تبلیغات ویدیویی همسان از نظر بصری تفاوتی با سایت نمایش دهنده ندارد. 

گویا این مدل تبلیغ یکی از جدید ترین مدل های تبلیغ ویدیویی است.

تبلیغات ویدیویی همسان

مدل Pre-roll : بیشترین تبلیغ ویدیویی که همه‌ی ما با آن مواجه می‌شویم این مدل تبلیغ است. در pre-roll مخاطب پیش از شروع ویدیوی اصلی تبلیغ شما را می‌بیند.

همین مدل تبلیغ باعث آگاهی مخاطبان زیادی از برند شما می‌شود. بهرحال باید دید کسب و کاری که دارید در چه موردی است و بعد تصمیم بگیرید چه مدل ویدیویی بسازید و یا در کجا تبلیغاتتان را به نمایش بگذارید.

 تبلیغات پیش نمایش

نکته جالبی که باید به آن توجه کنید این است که تبلیغات ویدیویی که در گوگل اجرا میشود 6 مدل مختلف و متناسب با نیاز تبلیغ کنندگان ساخته شده است.

تمام انواع مدل های نمایش آن در مقاله انواع کمپین های گوگل ادز آمده، اما نکته‌ای که می‌خواهم به آن توجه کنید این است که گوگل 8 مدل کمپین برای هر نیازی طراحی کرده است.

اما آیا پلتفرم‌های ایرانی این قدرت را دارند که کمپین‌ها را متعدد و متناسب با هر کسب و کار طراحی کنند؟

درون اپلیکیشنی: اپلیکیشن‌های ایرانی زیادی روزانه میلیون‌ها بازدید دارند و فضای خوبی را برای نمایش تبلیغات ویدیویی ایجاد کرده‌اند.

این مدل تبلیغات ویدیویی همان‌هایی هستند که در هنگام کار با اپلیکیشن ها می‌بینیم.

تبلیغات پوش نوتیفیکیشن

4.تبلیغات پوش نوتیفیکیشن

تبلیغات پوش، روشی برای نمایش تبلیغات شماست. در این روش تبلیغات شما به صورت مستقیم بر روی سیستم مخاطبان (کامپیوتر- موبایل-لپ تاپ) نمایش داده می‌شود.

البته کاربر باید اجازه این نمایش را به سایت داده باشد. اگر این اجازه را داشته باشید می‌توانید تبلیغاتتان را حتی زمانی که کاربر گشت و گذاری در فضای مجازی نمی‌کند به او نشان دهید. 

انواع مختلف تبلیغ در وب فارسی

اول از همه بگذارید تا موضوعی را به صورت کامل توضیح دهم. ما انواع مختلف نمایش تبلیغات را داریم، که به محل نمایش و چگونگی اجرای کمپین دلالت دارد، همچنین مفاهیمی داریم که به استراتژی و نوع کیفیت اجرای کمپین برمی‌گردد.

اگر در وب فارسی با اصطلاحاتی از قبیل تبلیغات هدفمند، تبلیغات ریتارگتینگ، تبلیغات محتوا محور مواجه شدید بدانید که منظور کیفیت و استراتژی اجرای تبلیغ است.

برای مثال در تبلیغات هدفمند، هدف آن است که بودجه کمپین در مسیر درست و منتهی به فروش خرج شود. پس کارشناسان با شناخت دقیق کسب و کار سعی می‌کنند تا کمپین تبلیغاتی را به نوعی ایجاد کنند که بهترین بازدهی را داشته باشد.

و یا در تبلیغات ریتارگتینگ، یکی از هدف‌های اصلی آن است که مخاطبانی که بدون خرید از سایت شما خارج می‌شوند را به سایت برگردانید.

تبلیغات محتوا محور را با نام رپورتاژ هم می‌شناسیم. هدف از این مدل تبلیغ اجرای محتوای متنی شما در سایت های مرتبط با کسب و کار است.

حتی به نوعی می‌توان تبلیغات همسان را هم نوعی استراتژی در نظر بگیریم، چرا که هدف تبلیغات همسان این است که مخاطب با یک تبلیغ طبیعی مواجه شود.

پس دقت کنید و به درستی مفهوم هر کدام را درک کنید!

اما هدف از تبلیغ در وب فارسی چیست؟

دلایل مختلفی وجود دارد که کاربران ایرانی تبلیغ در وب فارسی را به تبلیغ در گوگل ادز ترجیح می‌دهند. برای مثال خیلی از کسب و کار ها به محض حضور در گوگل ادز ساسپند می‌شوند چرا که کسب و کار محلی هستند و گوگل به سرعت تشخیص می‌دهد که این تبلیغ از کشور ایران است و اکانت را ساسپند می‌کند.

اما موضوع فقط به این جا ختم نمی‌شود، اصولا خیلی از کسب و کارها ترجیح می‌دهند تبلیغشان در سایت‌های ایرانی و در سطح وب فارسی نمایش داده شود.

برای مثال شما قصد دارید در سایتی تبلیغاتتان را به نمایش بگذارید که بازدید میلیونی روزانه دارد و همه‌ی کاربران ایرانی هستند اما از قضا متوجه می‌شوید که دامنه سایتی که مدنظر دارید ir است.

اصولا سایت های پرمخاطب فارسی زبان دامنه ir دارند، مانند: همشهری آنلاین، خبر آنلاین.

که تعدادشان هم کم نیست! پس چاره‌ای ندارید جز آنکه از تبلیغ کنندگان ایرانی استفاده کنید. 

و یا تصور کنید شما تولید کننده مبلمان هستید و کالای لوکس و درجه یک تولید می‌کنید اما نمی‌توانید تبلیغاتتان را در بخش شاپینگ گوگل ادز به نمایش در بیاورید.

چرا راه دور برویم، آیا به عنوان مدیر یک رستوران که در تهران واقع است و نمی‌تواند از کمپین اسمارت گوگل ادز (که مخصوص کمپین های محلی است) استفاده کند، بهتر نیست وب فارسی را تارگت کند تا تبلیغش به مخاطبان مرتبط فارسی زبان نمایش داده شود؟

شاید با این توضیحات به این نتیجه رسیده باشید که پس با این توضیحاتی که دادیم تبلیغات ایرانی برای کسب و کار های فارسی زبان بهتر است.

اما زود قضاوت نکنید و تا پایان این مقاله همراه من باشید، چرا که این قصه هنوز تمام نشده.

مقایسه‌ی تبلیغات ایرانی با گوگل ادز

مزیت تبلیغ در گوگل ادز چیست؟

حالا که متوجه شدید در چه شرایطی کاربر ایرانی تبلیغاتش را به وب فارسی می‌سپارد، بهتر است با برخی از ریسک‌های وب فارسی و همچنین مزایای تبلیغات گوگل ادز آشنا شوید.

اول بیایید تا موضوعی را بررسی کنیم، تصور کنید تبلیغ شما در یک سایت ایرانی نمایش داده شود و با هر کلیک کاربر هزینه‌ای از پنل شما کسر خواهد شد.

از کجا میخواهید اطمینان حاصل کنید که این کلیک ها از سمت سایت تبلیغ کننده انجام نشده تا سود بیشتری ببرد؟
هرچند که ادعا می‌شود بر این موضوع نظارت نسبی وجود دارد، اما این نظارت ها هیچ تضمینی برای تبلیغ دهندگان ایجاد نمیکند.

در طرف مقابل شاهد سیاست ها و آپدیت های مداوم گوگل هستیم تا از کلیک های فیک، چه آن‌هایی که از طرف سایت میزبان اتفاق می‌افتد و چه از جانب رقبا، جلوگیری کند.

در اینجا پیشنهاد می‌شود:

Static Image
آشنایی با کلیک فیک گوگل ادز | تمام نکات Click Fraud

برای کمپین تبلیغاتی فیلتر بذار، هر کلیکی مشتری نیست!

شاید این تدابیری که گوگل برای جلوگیری از کلیک‌های فیک اتخاذ کرده است، تضمین صد در صدی به کاربران این خدمات ندهد، اما میتوان ادعا کرد در گوگل ادز راه های متعددی وجود دارد تا تبلیغ دهندگان بتوانند از این کلیک ها تا میزان زیادی جلوگیری کنند.

همچنین تجربه نشان داده است که، قوانین گوگل و آپدیت‌های مداوم آن همیشه در جهت بهبود کیفیت کمپین‌های تبلیغاتی ایجاد می‌شوند.

مورد دومی که می‌خواهم به آن اشاره کنم این است که ، در پاراگراف‌های قبلی خواندیم که یک ادعایی در استراتژی ایجاد تبلیغات در سایت‌های ایرانی وجود دارد مبنی بر هدفمند سازی کمپین.

یعنی اگر تبلیغ مربوط به خرید و فروش فرش دستباف است، شما می‌توانید آن را در سایت‌های مرتبط با موضوع به نمایش بگذارید.

باید بگویم که در گوگل ادز همین قابلیت به درست ترین شکل وجود دارد، شما می‌‌توانید با مشخص کردن کلمه‌ی مدنظرتان مشخص کنید که تبلیغ تنها به چه کسانی نمایش داده شود. کسانی که این کلمه را سرچ می‌کنند و با این کلمه به دنبال رفع نیاز خود هستند.

پیشنهاد می‌کنم برای دریافت اطلاعات کامل به مقاله مزایای تبلیغات در گوگل مراجعه کنید.

تفاوت تبلیغات کلیکی در گوگل ادز و سایت های ایرانی

تا به اینجا یاد گرفتیم که تبلیغ کلیکی یک مفهوم کلی است، یعنی هر تبلیغی که در صورت کلیک کاربر هزینه از اکانت تبلیغ دهنده کسر شود را تبلیغات کلیکی می‌گویند. در مقاله‌ای دیگر با عنوان هزینه هر کلیک گوگل ادز در این باره بیشتر توضیح داده‌ایم.

برخلاف تبلیغات بنری که شما محیطی را برای نمایش کمپین‌تان اجاره می‌کنید. در این مدل تبلیغ، ملاک کلیک کاربر نیست و تبلیغ دهنده موظف است برای مدت مشخصی که تبلیغش در سایت به نمایش در می‌آید مبلغ مشخصی را پرداخت کند.

حالا بیایید تا با تفاوت تبلیغات کلیکی ایرانی و گوگل ادز آشنا شویم.

وقتی که یک مطلب در حوزه سلامت را می‌خوانید، چقدر احتمال دارد که بر روی یک لینک تبلیغاتی که در وسط متن مقاله آمده و یک شرکت ثبت برند را معرفی می‌کند کلیک کنید؟

حالا تصور کنید که به دنبال یک شرکت متخصص در حوزه ثبت برند هستید و در گوگل ثبت برند را سرچ می‌کنید. حالا چند درصد احتمال دارد بر روی نتایج گوگل کلیک کنید.

بهرحال باید قبول کنیم هر چقدر هم که سایت‌های ایرانی ادعا کنند می‌توان تبلیغات را مرتبط با نیاز کاربر به نمایش گذاشت، بازهم قدرت صفحه سرچ گوگل همه‌ی دیگر انواع تبلیغات کلیکی را شکست می‌دهد.

این قدرت حاصل ارتباط مستقیم سرچ و تبلیغ ارائه شده به کاربر است، و احتمال بالای رسیدن به هدف چرا که صفحه اول گوگل و به خصوص سه لینک اول (حتی در برخی زمینه ها تنها یک یک) شانس رسیدن به مخاطب با کیفیت را دارد.

در اینجا پیشنهاد می‌شود:

تبلیغات در صفحه اول گوگل

به تصویر زیر توجه کنید:

سایت اقتصاد آنلاین

این صفحه اول سایت اقتصاد آنلاین است!

چقدر احتمال دارد که یک کاربر که با هدف مطالعه‌ی مطالب اقتصادی وارد این سایت شده بر روی تبلیغات بلیط هواپیما کلیک کند؟

حالا تصویر زیر را ببینید:

search ads

من به عنوان یک کاربر که به دنبال ثبت برند خود هستم کلمه ثبت برند را سرچ کردم.

حالا می‌بینید که برخی از نتایج با تگ sponsored نمایش داده شده که همان تبلیغات کلیکی (در صفحه سرچ) است.

البته گوگل ادز کمپین های مختلف کلیکی دارد، اما معروف ترین آن‌ها کمپین سرچ گوگل ادز است.

به کدام بستر تبلیغاتی می‌توان اعتماد کرد؟

آمارها نشان می‌دهد روزانه 5 میلیارد سرچ در گوگل انجام می‌شود، همین عدد گواه این است که کمپین سرچ چقدر می‌تواند به نیاز کاربر نزدیک باشد.

همچنین گزارشات دقیقی که می‌توان از تبلیغات در گوگل گرفت مانند نرخ ایمپرشن تبلیغات و حتی نرخ کلیک و نرخ تبلیغ و بسیاری از گزارشات جامع دیگر.

هرچند تبلیغات ایرانی هم این امکان را فراهم کرده است که شما بتوانید آمار کلیک تبلیغاتتان را بگیرید اما چیز بیشتر و دقیق تری شامل حال شما نخواهد شد.

هزینه در سایت های ایرانی منطقی تر است یا گوگل ادز؟

مسلم است که تعرفه تبلیغات در گوگل بیشتر است. اما با این مواردی که تا به اینجا با آن آشنا شدید، آیا بازدهی بیشتر تبلیغات در گوگل باعث نمی‌شود تا این هزینه حتی سودمند به نظر برسد؟

البته به این معنی نیست که تبلیغات ایرانی ارزان تمام میشود.نه!

بلکه ما شاهد آن هستیم که برخی از انواع کمپین های تبلیغات ایرانی منصفانه نیستند.

بهرحال بد نیست اگر هر دو مدل تبلیغ را در نهایت امتحان کنید و تجربیاتتان را با تیم دیوان به اشتراک بگذارید.

مقایسه ای از سودآوری گوگل ادز نسبت به تبلیغات ایرانی

چیزی که خود من را از تبلیغ در سایت‌های ایرانی منصرف می‌کند، حداقل داشتن مبلغ واریزی برای شروع کمپین است. در این لحظه که من در حال نگارش این مقاله هستم، شما برای شروع تبلیغ در سایت‌های ایرانی چیزی در حدود 10 میلیون تومان باید پرداخت کنید.

یعنی حداقل واریزی برای شروع تبلیغ در سایت های ایرانی 10 میلیون تومان است، و این در حالی است که در گوگل ادز شما حتی با 20دلار می‌توانید کمپین را فعال کنید!

و حتی موضوع دیگری که وجود دارد گزارشات دقیقی است که شما می‌توانید از میزان بازدهی هر تبلیغ در گوگل ادز داشته باشید. به گزارش زیر توجه کنید:

مطالعه‌ای که اخیرا توسط گوگل انجام شده است نشان می‌دهد که میانگین نرخ بازگشت سرمایه (ROI) در گوگل ادز %800 است. این موضوع بدان معناست که شما به ازای هر 1 دلاری که در تبلیغات گوگل هزینه می‌کنید؛ 8 دلار سودآوری خواهید داشت

برخی از تبلیغات فارسی گزارشاتی را مبنی بر این می‌دهند که با x تومن هزینه به x مقدار کلیک می‌توانید برسید. اما با توجه به اطلاعاتی که در همین مقاله به آن رسیدید، این گزارشاتی که سایت‌های تبلیغی ایرانی ارائه می‌کنند تا چه حد قابل استناد خواهند بود؟

باید قبول کرد که هزینه تبلیغات در گوگل ادز، یک سرمایه‌گذاری است که می‌تواند بازدهی بسیار خوبی برای کسب‌وکار شما داشته باشد. با انتخاب استراتژی مناسب و بهینه سازی مداوم تبلیغات، می‌توانید هزینه‌های خود را کاهش داده و به بهترین نتیجه ممکن دست پیدا کنید.

تفاوت‌های تبلیغ در گوگل ادز و سایت‌های ایرانی
1. نوع تبلیغات
2. اندازه‌گیری و تحلیل عملکرد
3. حجم جست و جو و مخاطب
4. میزان سودآوری
5. هزینه تبلیغات
6. هدف‌گذاری مخاطب

جمع بندی

انتخاب پلتفرم تبلیغاتی مناسب با اهداف بازاریابی شما، بودجه و نوع مخاطب هدف بستگی دارد. گوگل ادز به دلیل حجم بالای جستجو، امکان هدف‌گذاری دقیق و ابزارهای تحلیلی قوی، یکی از بهترین گزینه‌ها برای بسیاری از کسب‌وکارها است. با این حال، سایر پلتفرم‌ها نیز می‌توانند برای برخی از کسب‌وکارها مناسب باشند.

بهرحال تبلیغات ایرانی و تبلیغ در گوگل ادز هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارد. برای انجام هر کدام از این مدل‌های تبلیغاتی بهتر است ابتدا با نیاز کسب و کارتان آشنا باشید.

تمام امکانات هر کدام از این پلتفرم ها را بشناسید، اگر نیاز دارید که تبلیغاتتان را در وب فارسی به نمایش بگذارید پس تبلیغات ایرانی برای شما سودمند خواهد بود.

اما اگر موضوع کسب و کارتان سرچ زیادی دارد، بهتر است از کمپین سرچ گوگل ادز استفاده کنید در این کمپین می‌توانید به تعداد بالایی از مخاطبان برسید. 

اگر بخواهم خلاصه بگویم، اینکه از کدام مدل تبلیغ می‌خواهید استفاده کنید خیلی به این موضوع بستگی دارد که چه نتیجه‌ای از کمپین‌تان می‌خواهید بگیرید.

پس استراتژی درستی داشته باشید و آگاهانه عمل کنید تا هزینه‌ای که برای کمپین انجام می‌دهید بیشترین بازدهی را داشته باشد.

گل‌نار زمانیان کارشناس تولید محتوای دیوان گل‌نار زمانیان

من میگم یاد گرفتن هر چیز جدید، یه پرده از راز جهان برمیداره.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها