از مسائلی که تبلیغ دهندگان آنلاین دغدغهی آن را دارند، روشهای پرداخت در گوگل ادز است. از انتخاب بهترین روش گرفته تا چگونگی انجام تنظیمات، این موضوع به ویژه برای کاربران ایرانی چالش برانگیز است، چرا که به دلیل محدودیتهای بانکی و تحریمهای بین المللی، خیلی از روشهای پرداخت متداول قابل استفاده نیستند.
در این مقاله، علاوه بر معرفی روشهای مختلف پرداخت در گوگل ادز، به بررسی مشکلاتی که کاربران ایرانی با آن مواجهاند پرداخته و راهکارهایی عملی برای استفاده از این سرویس ارائه خواهیم داد. هدف این است که کسبوکارهای ایرانی با شناخت بهتر از این ابزار، بتوانند بهترین استفاده را داشته باشند.
شیوههای پرداخت در گوگل ادز | Payment Method
پرداخت هزینههای تبلیغات در گوگل ادز به سه شیوه انجام میشود، که انتخاب هر کدام از این روشها بستگی به دسترسی کاربر به سیستمهای مالی دارد. به این معنا که ممکن است شما قصد انتخاب یکی از روشها را داشته باشید اما محدودیت ها به شما این اجازه را ندهند. هر یک از این روشها، ویژگیها و شرایط خاص خودشان را دارند:
۱. پرداخت از طریق (Direct debit)
بعد از آنکه کاربر پرداخت Direct debit را انتخاب میکند، یک کدی از گوگل دریافت کرده و با آن به بانک میرود و مبلغ مورد نظر را به حساب گوگل واریز میکند.
بعد از آن مبلغ به حساب گوگل نشسته و اکانت شارژ میشود.
در واقع این یکی از شیوههای پرداختِ دستی است. پرداخت دستی به دو صورت پرداخت Direct debit و پرداخت از طریق افزودن کارت به حساب گوگل ادز انجام میشود.
معرفی مزایا و معایب پرداخت مستقیم:
مزایا:
برخی از کارتهای بانکی از نظر تعداد تراکنش و مقدار مجاز جابجایی مبالغ، دارای محدودیتهایی هستند. با انتخاب این روش دیگر درگیر مسائلی از این قبیل نمیشوید.
از طرفی دیگر برخی کارتها در پرداخت به گوگل بسیار سختگیرانه عمل میکنند، در نتیجه در پرداخت به روش Direct debit این مشکلات را نخواهید داشت.
از دیگر مزایای این مدل پرداخت، کنترل دقیقتر هزینههاست چرا که پرداخت به صورت دستی انجام میشود و شما مبالغ مصرفی را خودتان مشخص کرده و واریز میکنید.
معایب:
در این مدل پرداختی اگر اکانت ساسپند شود، اکثرا مبالغی که به حساب گوگل ادز واریز شده عودت نخواهد شد. برای دریافت اطلاعات بیشتر پیشنهاد میکنم مقاله ما درباره ساسپندی گوگل ادز را مطالعه کنید.
در این شیوه پرداختی که انجام میشود هربار برای یک اکانت (تک اکانت) است. همین موضوع از معایب این مدل پرداخت محسوب میشود.
توجه: پرداخت از طریق Direct debit (واریز مستقیم) در کشورهای اروپایی به طور کلی ممنوع است. در کل این مدل پرداخت به ندرت استفاده میشود و تنها در دوسال اخیر به ندرت در اکانتهای ترکیه دیده شده است.

۲. پرداخت با کارتهای اعتباری و نقدی (Credit/Debit Cards)
کارتهای اعتباری و نقدی هم یکی دیگر از روشهای پرداخت در گوگل ادز است و کاربران میتوانند از کارتهای نقدی-Debit Cards و کارتهای اعتباری-Credit Cards برای تسویه هزینههای تبلیغاتی استفاده کنند. این شیوهی پرداخت به دو صورت دستی و اتو انجام میشود.
با استفاده از کارتهای نقدی مبلغ تبلیغات مستقیما از حساب بانکی شما کسر میشود. در نتیجه میتوانید به اندازه موجودی حساب خود برای تبلیغات هزینه کنید.
معرفی مزایا و معایب پرداخت با کارت:
مزایا:
اصلی ترین مزیت این مدل، مدیریت مالی بهتر است. با استفاده از کارتهای نقدی، هزینهها بهطور مستقیم از حساب بانکی شما کسر میشود.
همچنین باید بدانید که با کارتهای نقدی، هیچ گونه بدهی یا هزینه دیرکردی وجود ندارد، زیرا شما فقط از موجودی خود استفاده میکنید.
اگر هزینههای گوگل را با استفاده از کارت پرداخت میکنید، فرآیند پرداخت معمولاً سریع و ساده است و شما میتوانید بهراحتی هزینههای تبلیغاتی خود را تسویه کنید.
از دیگر مزایای این شیوه، میتوان به راحتی در پرداخت اشاره کرد. بلافاصله بعد از ادد کردن کارت به حساب گوگل ادز، میتوانیم تبلیغات را شروع کنیم و هیچ پروسه بانکی نخواهیم داشت.
معایب:
اگر موجودی شما در پرداختهای نقدی به پایان برسد، تبلیغات شما متوقف خواهد شد.
به دلیل تحریمها، برخی از کاربران ممکن است در استفاده از کارتهای اعتباری در گوگل ادز با مشکلاتی مواجه شوند.
تامین کنندگان کارت بانکی در برخی موارد، نسبت به تعداد تراکنش و سقف جابجایی مبالغ محدودیت دارند. همین موضوع باعث تایید نشدن (decline) پرداختها میشود.
نکته: پرداخت از طریق کارتهای بانکی، برای مصارف شخصی بسیار مناسب است اما برای آژانسها کارایی ندارد. چرا که آژانسها تعداد تراکنش زیادی دارند و سقف بالایی از مبالغ را جابجا میکنند که با کارت ساپورت نمیشود.
اگر آژانسها برای پرداخت خود از کارت استفاده کنند پرداختها decline خواهد شد و اکانت شما به مشکل پرداخت (payment issue) برمیخورد. متاسفانه همین مشکل باعث میشود تا اعتبار اکانت از نظر گوگل پایین بیایید.
۳.پرداخت از طریق انتقال وجه (Money Transfer)
روش انتقال وجه (Money Transfer)، تنها از طریق صورتحساب ماهانه Monthly Invoicing تسویه میشود. به این صورت که گوگل یک اعتبار بالا را برای استفادهی اکانت در نظر میگیرد برای مثال مبلغ ۵۰.۰۰۰ دلار، و در آخر هر ماه صورت حسابی صادر میکند برای پرداخت.
این شیوهی پرداخت تنها برای آژانسها و شرکتهای ثبت شده و قابل استعلام از جانب گوگل قابل استفاده است چرا که هم سقف اعتباری بالایی دارد و هم صورتحساب صادر شده باید از حساب بانکی شرکت پرداخت شود.
معرفی مزایا و معایب پرداخت Money Transfer:
مزایا:
اصلی ترین مزیت این شیوهی پرداختی این است که سقف اعتبار بالایی را برای شرکتها در نظر میگیرد و کاربران میتوانند بدون نگرانی صورت حساب را در آخر ماه تسویه کنند.
و نکتهی دیگر این است که شما در این مدل دیگر نگران عودت وجهی که به گوگل پرداخت کردهاید نیستید، چرا که در این روش شما به گوگل بدهکار هستید و بعد از دریافت صورتحساب مبالغ را پرداخت میکنید و هیچ پولی را به صورت پیش پرداخت به حساب گوگل واریز نکردهاید.
اصولا در پرداخت (Money Transfer)، درصد ساسپندی اکانتها بسیار کمتر است.اگر به مطالب بیان شده در منابع گوگل مراجعه کنیم عنوان شده که تنها به اکانتهای زیر محموعه پارتنرها پروموشن تغلق میگیرد، ولی تجربه نشان داده با اینکه یک mcc پارتنرشیب داشته، شرایط دریافت پروموشن برای زیر مجموعه اکانت هایش فراهم نبوده است.
در صورتی که اگر یک mcc Monthly، پارتنرشیب داشته باشد به طور قطع آپشن و امکان دریافت پروموشن کد را خواهد داشت. پیشنهاد میکنم درباره اکانت MCC گوگل ادز در وبلاگ ما بیشتر بخوانید.
این یعنی، برای اکانتهای متصل به پیمنتی غیر از Monthly (حتی با داشتن شرایط حداقلی) بازهم پروموشن تضمین نشده است.
معایب:
در واقع این مدل از پرداخت هیچ معایبی را به همراه ندارد. بلکه حتی واجد شرایط شدن برای داشتن این اکانت بسیار سخت خواهد بود و شرایط خاصی دارد که در توضیحات صورتحساب ماهانه Monthly Invoicing با آن آشنا خواهید شد.
نکته مهم: باید در نظر داشته باشید که تنها تفاوت Direct debit و Monthly Invoicing در این است که پرداختهای Direct debit تنها برای اکانتهای شخصی مناسب است اما Monthly Invoicing فقط برای شرکتها استفاده میشود.
تنظیمات پرداخت در گوگل ادز | payment setting
بعد از انتخاب روش پرداخت حالا باید تنظیمات پرداخت را انتخاب کنید. در واقع تنظیمات پرداخت در گوگل ادز بخش بسیار مهمی از مدیریت کمپین است، چرا که این بخش مشخص میکند چگونه و در چه زمانی هزینههای تبلیغات از حساب شما کسر شود.
🔗 هزینه هر کلیک در گوگل ادز
گوگل ادز سه نوع تنظیمات پرداخت را در اختیار کاربران میگذارد، هر کدام از این تنظیمات بسته به نیاز و شرایط تبلیغ دهندگان قابل انتخاب است. در ادامه به طور دقیق هر یک را توضیح خواهیم داد.
۱.پرداختهای خودکار (Automatic Payment)
این مدل از پرداخت که با نام اتو پیمنت شناخته میشود،مدلی از تنظیمات پرداخت است که در آن، گوگل هزینههای تبلیغاتی را به طور اتومات از روش پرداختی که مشخص کردهاید، برداشت میکند.
شما در این شیوه نیازی به مدیریت دستی پرداختها ندارید و سیستم به صورت خودکار هزینهها را کسر میکند. در واقع این روش برای کسب و کارهایی مناسب است که کمپینهای تبلیغاتی دائم دارند و انجام پرداختهای دستی برایشان سخت است.
آشنایی با نحوهی تسویه حساب در پرداخت اتومات
زمان بندی پرداختهای گوگل الگوریتم جالبی دارد، گوگل بعد از رسیدن به یک سقف اعتباری که مشخص میکند (Threshold) و یا در پایان یک دورهی ماهانه (هر کدام که زودتر برسد)، مبلغ را از حساب شما کسر میکند.
پلن اول رسیدن به سقف اعتباری:
- سقف اولیه: وقتی شما برای اولین بار از این روش استفاده میکنید، گوگل یک حد مصرف پایین را تعیین میکند. به عنوان مثال، ممکن است سقف اولیه ۵۰ دلار باشد.
- افزایش سقف: پس از هر بار رسیدن به این سقف و پرداخت به موقع، گوگل به تدریج این محدودیت را افزایش میدهد. مثلا ممکن است پس از چند پرداخت موفق، سقف مصرف شما به ۲۰۰ دلار یا بیشتر افزایش یابد. این یعنی اعتبار اکانت شما بیشتر شده و کاربر خوش حسابی بودهاید.
- زمان کسر هزینهها: هر زمان که هزینههای تبلیغاتی شما به این سقف برسد، مبلغ مصرفشده از کارت یا حساب بانکی متصل به گوگل ادز بهطور خودکار کسر خواهد شد و صورتحساب برای شما صادر میشود. این فرآیند به صورت مداوم تا زمانی که کمپین شما فعال است، ادامه دارد.
پلن دوم رسیدن به سقف زمانی مشخص شده:
علاوه بر سقف اعتبار، گوگل یک بازه زمانی برای پرداختهای شما در نظر میگیرد. اگر هزینههای شما در طول ۳۰ روز (تا انتهای یک ماه میلادی) به سقف تعیینشده نرسد، گوگل بهطور خودکار پس از رسیدن به پایان هرماه، مبلغ مصرفشده را از حساب شما کسر میکند.
نکته مهم: این بازه زمانی، به شما اجازه میدهد تا در صورت فعال بودن کمپین، اگر هزینههای بالایی نداشتهاید، نگران پرداختها نباشید.
برای مثال قرار بوده مصرف شما به ۵۰ دلار برسد، اگر مصرف کمپین پایین بوده و بعد از گذشت یک ماه به سقف مورد نظر نرسیدید نگران نباشید.در این پلن، پس از گذشت زمان تعیین شده (پایان ماه میلادی) ، مبلغ از حساب شما کسر میشود.
اما اگر که هزینه تبلیغات شما پیش از اتمام دوره از سقف مشخص شده عبور کند:
- مبلغ هزینهشده بلافاصله از حساب شما کسر میشود.
- سقف اعتبار شما افزایش مییابد، به عنوان مثال، ممکن است به ۲۰۰ دلار برسد.

مزایا و معایب پرداخت اتومات (Automatic Payment)
مزایا:
صرفه جویی در زمان اصلی ترین مزیت این مدل از پرداخت است. شما نیازی ندارید که به صورت دستی پرداختها را مدیریت کنید. تمام هزینهها به صورت خودکار کسر خواهند شد.
یکی دیگر از مزایای این روش قابلیت افزایش سقف اعتبار است، در صورتی که خوش حساب باشید و پرداختیها موفقیت آمیز باشد، شامل حال افزایش سقف اعتبار خواهید شد.
امکان بلوکه شدن پول کاربران در این روش وجود ندارد چرا که پولی به صورت پیش پرداخت واریز نشده است و در صورت ساسپندی دغدغهی بازگشت پول را ندارید.
معایب:
امکان decline شدن واریزهای بانکی و یا ساسپند شدن اکانتها در این روش وجود دارد.
همچنین برای هربار برداشت در خیلی از کارتها، باید کد بگیرید و تاییدیه هایی که بانک برای پرداخت میخواهد را پیگیری کنید، همین موضوع زمان بسیار زیادی را از کاربران میگیرد. در واقع به راحتی اجازه پرداخت از حساب وجود ندارد.
۲.پرداخت دستی (Manual Payments)
در این روش کاربران باید یک مقدار مشخصی بودجه را به حساب تبلیغاتی خود به صورت دستی واریز کنند تا تبلیغات به نمایش در بیاید. گوگل از آن موجودی برای هزینههای تبلیغاتی استفاده میکند. وقتی موجودی حساب به اتمام برسد تبلیغ متوقف خواهد شد تا زمانی که موجودی حساب مجددا افزایش یابد.
گوگل برای راحتی کاربران و تشویق آنها به ادامهی اجرای کمپین، در دو حالت زیر به شما ایمیل یادآوری ارسال میکند:
- نزدیک شدن به اتمام موجودی: زمانی که موجودی حساب شما در حال کاهش است و حدود یک هفته تا پایان بودجه شما باقی مانده است، گوگل یک ایمیل هشدار برای شما ارسال میکند.
- اتمام کامل موجودی: اگر موجودی اکانت شما بهطور کامل تمام شود و دیگر بودجهای برای نمایش تبلیغات نداشته باشید، گوگل مجدداً ایمیلی به شما ارسال میکند تا شما را از این وضعیت آگاه کند.
نکته مهم: پرداختهای دستی از دو طریق Direct debit و cards (چه نقدی و چه اعتباری) انجام میشود.
مزایا و معایب پرداخت دستی (Manual Payments)
مزایا:
وقتی پرداخت ها به صورت دستی انجام میشود، کنترل کاملی بر بودجه خواهید داشت که این اصلی ترین مزیت است. و از آنجایی که شما خودتان تصمیم میگیرید چه زمانی و با چه مقدار پول اکانت خود را شارژ کنید دیگر نگرانی از کسر خودکار هزینهها ندارید.
معایب:
در صورتی که اکانت با اخطار پیمنت ساسپند شده باشد عملا پولی به کاربران برگردانده نمیشود. اگر اکانت شما به دلایل دیگری ساسپند شده باشد باز هم احتمال اینکه پولی برگردانده نشود زیاد است.
در خیلی از موارد تجربی دیده شده که پیگیریها برای ریفاند مبلغ مانده اکانت موفق نبوده و چیزی برگشت داده نشده است، اگر چه امکان دارد که گوگل در سطح اکانت پیغامی اتومات مبنی بر اینکه مبلغ مانده در اکانت ریفاند شده است قرار دهد، ولی در عمل چنین اتفاقی نیفتاده!
و از دیگر معایب این پرداخت، تعویق در نمایش تبلیغ است. در صورتی که بودجه شما به پایان برسد تبلیغات شما متوقف خواهد شد و همین باعث تعویق نمایش کمپین میشود.
نکته مهم: از دیگر معایب اصلی این روش پرداخت، محدودیت در برخی از کشورها است. در کشورهای اروپایی استفاده از این روش پرداخت ممنوع است، دلیل اصلی این محدودیتها این است که در روش پرداخت دستی، مبلغ تبلیغات باید پیشپرداخت شود، که قوانین اتحادیهی اروپا با این شیوهی پرداخت کاملا مخالف است.
۳.پرداخت ماهانه (Monthly Invoicing)
در واقع محبوب ترین تنظیمات پرداخت در گوگل ادز، پرداخت به شیوهی صورتحساب ماهانه (Monthly Invoicing) است. این روش به کاربران این امکان را میدهد که هزینههای تبلیغاتی خود را بهصورت ماهانه تسویه کنند.
البته پرداخت ماهانه بیشتر برای کسبوکارهای بزرگ و آژانس های دیجیتال مارکتینگ طراحی شده است که نیاز به مدیریت مالی دقیق و حجم سفارشات بالایی دارند.چطور واجد شرایط پرداخت ماهانه شویم؟
برای اینکه کاربران بتوانند از روش صورتحساب ماهانه استفاده کنند، معمولاً نیاز است که:
- کسبوکار شما حداقل یک سال بهعنوان یک شرکت ثبت شده باشد.
- به مدت یکسال یک اکانت فعال و با کیفیت گوگل ادز داشته باشید.
- در هر ۳ ماه از ۱۲ ماه گذشته، حداقل ۵۰۰۰ دلار آمریکا (یا معادل آن به ارز محلی) هزینه کرده باشید.
اگر این شرایط را داشته باشید، احتمالا میتوانید از پرداخت Monthly invoicing استفاده کنید.
برخی از مواردی که باید رعایت شوند را در بالا آوردهایم اما باید توجه کنید که این همهی شرایط نیست و گوگل طبق معمول گذشته، قوانین نانوشتهای دارد که بر طبق آن عمل میکند.
قوانینی که در هیچ جا از آن یاد نشده اما کارشناسان گوگل بسیار سختگیرانه از آن پیروی میکنند.
بد نیست که بدانید حتی واجد شرایط شدن یک اکانت برای دریافت monthly invoicing و در کل موارد مربوط به داوری اعتبار معمولا توسط مراکز مالی مستقر در آمریکا بررسی میشوند.
چطور بفهمیم که اکانت ما واجد شرایط پرداخت ماهانه شده است؟
پس از آنکه شرایط را رعایت کردید، گوگل سابقه اعتباری شرکت شما را بررسی میکند. اگر درخواست شما تأیید شود، ایمیلی به دست شما میرسد که شامل موارد زیر است:
- شرایط پرداخت: فرصتی را برای پرداخت مبلغ، بعد از صدور صورتحساب دارید. معمولاً این مدت ۳۰ روز است.
- سقف اعتباری: سقف اعتباری یعنی بیشترین مبلغی که میتوانید در هر حساب ماهانه خرج کنید. این مبلغ شامل تمام هزینههای تبلیغاتی است که هنوز پرداخت نشدهاند، چه آنهایی که در صورتحساب آمدهاند و چه آنهایی که هنوز صادر نشدهاند.
وقتی شرایط پرداخت را قبول کنید، حساب شما به حالت صورتحساب ماهانه -Monthly invoicing تغییر کرده و در این مدت تبلیغاتتان بدون وقفه ادامه پیدا میکند.
در هر حال چیزی که تجربه نشان داده این است که، همه چیز در نهایت به تشخیص کارشناسان گوگل برمیگردد.توجه: بعد از واجد شرایط شدن برای پرداخت ماهانه، گوگل معمولاً صورتحساب شما را تا روز پنجم کاری ماه ارسال میکند و دستورالعملهایی برای نحوه پرداخت ارائه میدهد.

مزایا و معایب پرداخت ماهانه (Monthly Invoicing)
مزایا:
یکی از بزرگترین مزایای این روش این است که شما نیازی به واریز مبلغی در ابتدا ندارید. این امر به شما این امکان را میدهد که تبلیغات را بدون نگرانی از هزینههای اولیه آغاز کنید.
اگر واجد شرایط پرداخت ماهانه شوید، به خصوص در mcc، شما این امکان را دارید که تمامی اکانتهای زیرمجموعه را به صورت متمرکز مدیریت کنید. این کمک میکند تا بجای پرداختهای جداگانه برای هر اکانت، یک صورت حساب کلی در پایان ماه داشته باشید که همین موضوع، آژانس های دیجیتال مارکتینگ را مایل به استفاده از monthly invoicing کرده است.
فراموش نکنیم که این روش به کسبوکارها اجازه میدهد تا بهجای پرداختهای مکرر و کوچک، یک بار در ماه تسویه حساب کنند. این امر میتواند مدیریت نقدینگی را هم آسانتر کند.
معایب:
همین موضوع که برای واجد شرایط شدن باید موارد خاصی را رعایت کنیم از معایب این شیوهی پرداخت است.
همچنین سختگیریها و رصدهای موشکافانهی گوگل نسبت به اکانتهایی که برایش مشکوک باشند از دیگر معایب این شیوه است.اگر عملکرد شما بهگونهای باشد که گوگل آن را نامناسب تشخیص ندهد، ممکن است امکان استفاده از این روش را از دست بدهید.
این شیوه برای کشورهایی که تحریم هستند و به سیستم بانکی بین الملل دسترسی ندارند شرایط دشواری را فراهم میکند.
ایرانیان چگونه میتوانند اکانت خود را شارژ کنند؟
در مقاله آموزش جامع ساخت اکانت توضیح دادیم که ایرانیان تنها در سه صورت میتوانند اکانت خود را شارژ کنند. اگر علاقه دارید تا با جزئیات این سه روش آشنا شوید، سری به مقاله آموزش ساخت اکانت بزنید.
اما این موارد کدام است؟
- اگر خودتان اطلاعات حساب بین المللی دارید که به راحتی می توانید اطلاعات حساب را در این بخش پر کرده و به مرحله بعد بروید.
- اگر کسی را در خارج از کشور دارید که میتواند اطلاعات حساب بانکی و هویتی خود را در اختیار شما بگذارد.
- در غیر این صورت میتوانید از شرکتهای واسط اکانت آماده بگیرید.
پیشنهاد ما برای ایرانیانی که خودشان حساب بانکی فعال در خارج از کشور ندارند این است که از شرکت های خدمات دهنده واسطه استفاده کنند. اساسا شارژ حساب گوگل ادز در برخی از کشورها شامل مالیات است، همین موضوع باعث میشود بسیاری از کسانی که خارج از کشور زندگی میکنند اطلاعات حسابشان را در اختیار شما قرار ندهند.
- میزان اعتبار اکانتها به کشور یا نوع ارز نیست بلکه به تاریخچه عملکرد اکانت و پیمنت پروفایل بستگی دارد. از نظر پرداختهای به موقع به گوگل و تعداد و نرخ اکانتهای ساسپندی و میانگین کوالیتی اسکور اکانتهای زیر مجموعه یک شرکت، میتوانند عواملی باشند که در اعتبار یک اکانت تاثیر داشته باشند.
جمع بندی
در این مقاله سعی کردیم بررسی دقیقی بر روشهای پرداخت در گوگل ادز داشته باشیم. مزایا و معایب هر کدام را بررسی کنیم و ببینیم کدام یک از این روشها، برای کسب و کارها مناسب است. البته هر یک از این روشها مزایا و معایب خود را دارند و انتخاب مناسبترین روش، به شرایط مالی و دسترسی کاربران بستگی دارد.
یکی از چالشهای مهم برای کاربران ایرانی، تحریمها و محدودیتهای سیستمهای مالی بینالمللی است. بسیاری از کاربران ایرانی به دلیل این محدودیتها قادر به استفاده از برخی از روشهای پرداخت گوگل ادز نیستند. در این مقاله سعی شد راه حلهایی مناسب برای این دسته از کاربران ارائه دهیم.
قطعا کاربران ایرانی باید در انتخاب روشهای پرداخت و مدیریت اکانت گوگل ادز خود دقت زیادی به خرج دهند و از روشهای معتبر و امن برای جلوگیری از مشکلات احتمالی (مانند ساسپند شدن اکانت) استفاده کنند.
استفاده از خدمات شرکتهای دیجیتال مارکتینگ معتبر یکی از راهکارهای پیشنهادی ما برای کاربران است.
چرا که استفاده از خدمات شرکتهای واسط ریسک ساسپند شدن به دلیل مشکلات پرداخت را از بین میبرد، همچنین به شما این امکان را میدهد که برای اجرای تبلیغ در گوگل، با خیال راحت از مشاوران متخصص راهنمایی بگیرید.
کارشناسان دیوان همواره منتظر شنیدن نظرات شما هستند.